- 13 Şubat 2008
- 8.984
- 43
-
- Konu Sahibi green olive
cok sevındım dogrusu..begnılmesıne.kız odası gibi degıl geldı. cokmu sade oldu.falan dıye düşündüm.canım 2 bucuk falan tuttu.yatagı falan dahıl degıl tabii.ama dedesi aldı iyi oldu :)
sağlıkla doğsun canım.geçen yıl bende bakmıştım bu takıma Çilek ten sanırım.bize uymadı onun için vazgeçmiştik.içinde mışıl mışıl uyusun inşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım almıssın sonunda:)))) güle güle yatsın burak pasa içinde...
allah içinize sindirsin canım sağlıkla uyusun meleğin içinde tatlımhepsi çok güzeller opuyorumnanaktan
mehay nurefşan grennolıve çok guzel odalarının beşiklerinin güzel günlerde kullanın inşş
güle güle kullan cnm cok tatlı olmus
çok şekermiş bulcukçum güle güle kullansın prensin..
buda bizim odamız yorumları yazın lütfen cok içime sinmedi çünkü
bulcuk cok sekermiş olusunun odası maasallah:)))
nisasum bence de cooook güzelmiş odanız ii günlerde kullanın..
Bulcuk odan çok güzel,gerçekten çok beğendim,Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
bulcuk odanız çok güzel
nisasum bence çok güzel renkler falan çok hoş içine sinsin bence harika
bulcuk nisasum çok güzel odalarınız. Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah...
odalarınız çok şeker kıslar uyku setlerinizde öyle allah gülegüle yatmayı nasip etsin saglıkla miniklerinnnnnnnnnnn
yeni bebek odaları çok güzel...
allahım güle güle yatmayı nasip etsin... (amin..))
bulcuk, nisasum.. çok güzel olacak kuzularınızı odaları. güzel uykuları olsun inşallah..
bulcuk canım odanısı göremiorumm..sayfa görüntülenemiooduuu ama açıldı...çok şirin vcanım iyi günlerde sağlıkla kullansın oğluşun odasınııııııyerimseniben