2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

wowwwwww çok asil harika bayıldımmmmmmmmmmm delikafadulden
güle güle kullansın bebeğin çok güzel bir seçim yapmışsınn kaydirigubbakcemile5

tesekkur ederim canim...:asigim:renleri burda mat duruyor beyaz (hafif kremsi) ve kenarlari ceviz rengi ve parlak bir mobilya cok hosuma gitti....a.s.

tesekkur ederim canim...:asigim:renleri burda mat duruyor beyaz (hafif kremsi) ve kenarlari ceviz rengi ve parlak bir mobilya cok hosuma gitti....a.s.

Eminim harika duruyordur. Bende bu renkleri tercih ettim. Yalnız benimkinin üzerinde sticker lar var. Beyefendi beğenmezse ileride çıkarabiliriz.

cokkkk guzel mehayımmmm gule gule kullansın oglusunn
saol teyzesiopuyorumnanaktan
Eminim harika duruyordur. Bende bu renkleri tercih ettim. Yalnız benimkinin üzerinde sticker lar var. Beyefendi beğenmezse ileride çıkarabiliriz.
canim sticker olanlarindan vardi ama almadim ben gorumcemin vardi cikarinca iz kaldi cikan yerlerinden eski gibi durdu....sende koysanda baksak senin bebisin odasina...a.s
canım iyi ve sağlıklı günlerde kullansın oğluşun,çok güzelmiş... mutlu mutlu uyuyusun inşallah opuyorumnanaktan

tesekkurler teyzesi....a.s.

mehay cok zevklisin cok begendim anam bizim daha hic biseyimiz yok babamiz daha zamani var diyo oyaliyo beni uyuz

mehay cok zevklisin cok begendim anam bizim daha hic biseyimiz yok babamiz daha zamani var diyo oyaliyo beni uyuz

saol canim daha 2 gun onceye kadar benimkide oyle diyordu ama aniden fikri degisti ya bebek erken gelirse diye dusundu sanirim...meraklanma senin esinde son zamana birakmaz daha onceden alir bence....a.s.

evim 2 oda oldugu icin bebisime oda hazirlayamayacagim ins. 1 sene icinde tasinacagiz ..bu yuzden sadece besik aldim daha kurmadik 8hafta sonra kurariz ins.

evim 2 oda oldugu icin bebisime oda hazirlayamayacagim ins. 1 sene icinde tasinacagiz ..bu yuzden sadece besik aldim daha kurmadik 8hafta sonra kurariz ins.

cok sirin canim gule gule kullan bunlarda cok kullanisli oluyor..
nurefsancim benim evim 2 oda bir salon ama inan aslinda yer yoktu bir oda bizim bir odada bilgisayar masasi uzun bir komod ve tekli yatak var birde sehpa vardi ama dun sehpayi birine verdim bu haftada komodu vericem acilan yerlere kurucam bebisin yatagini dolabini bende bir oda buyuk bir eve tasinmak istiyorum sigamiyoruz metre karesi kucuk bizim evinde esyada cok...:1no2:

nurefsancım bebişin sağlıkla yatsın içinde, sade ama güzel
bende oda yapmadım park yatak aldım ilk etaptayerimseniben

mehaycım bizimde iki oda bir salon evimiz... aynı senin anlattığın gibi bilgisayar odası,tek kişilik yatak,kitaplık ünitesi felan vardı... ama geçen hafta herşeyi dağıttık kaydirigubbakcemile3 elimde olsa evin her yerini boşaltcaktım fırsat bu fırsat...

mehaycım oğluşunun odası sade ve çok şık sağlıklı günlerde kullansın inş.:Saruboceq:

tesekkurler elacim....desenli stickerli modelleri sevmedim buyuyunce kullanamaz diye bebek odasi olarak kalacak cunku bebisim buyuyecek buyuyuncede kullanabilecegi dolaplar olsun istedim...4-5 yasindan sonra ayni renkten yatak alicam besik yerine yeni bir oda takimi gibi olacak....

delikafaduldendelikafadulden aynen valla herseyi atmak vermek istiyorum yer acilsin diye...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…