-
- Konu Sahibi green olive
wowwwwww çok asil harika bayıldımmmmmmmmmmm delikafadulden
güle güle kullansın bebeğin çok güzel bir seçim yapmışsınn kaydirigubbakcemile5
tesekkur ederim canim...:asigim:renleri burda mat duruyor beyaz (hafif kremsi) ve kenarlari ceviz rengi ve parlak bir mobilya cok hosuma gitti....a.s.
kizlar oglusuma bu oda takimini aldim nasil???burda biraz mat duruyor foto kalitesinden ama daha parlak renkleri....
CHAMBRE bébé TINOS Equipement bébé Pas de Calais - leboncoin.fr
çoookkkk güsselll çok şık duruyo sağlıkcakla yatsın bebişin odasında zemuszemus
saol teyzesiopuyorumnanaktancokkkk guzel mehayımmmm gule gule kullansın oglusunn
canim sticker olanlarindan vardi ama almadim ben gorumcemin vardi cikarinca iz kaldi cikan yerlerinden eski gibi durdu....sende koysanda baksak senin bebisin odasina...a.sEminim harika duruyordur. Bende bu renkleri tercih ettim. Yalnız benimkinin üzerinde sticker lar var. Beyefendi beğenmezse ileride çıkarabiliriz.
canım iyi ve sağlıklı günlerde kullansın oğluşun,çok güzelmiş... mutlu mutlu uyuyusun inşallah opuyorumnanaktan
mehay cok zevklisin cok begendim anam bizim daha hic biseyimiz yok babamiz daha zamani var diyo oyaliyo beni uyuz
meyahcigim oda takimin oldukca guzel oglusun gule gule kullansin is. tatlim
evim 2 oda oldugu icin bebisime oda hazirlayamayacagim ins. 1 sene icinde tasinacagiz ..bu yuzden sadece besik aldim daha kurmadik 8hafta sonra kurariz ins.
evim 2 oda oldugu icin bebisime oda hazirlayamayacagim ins. 1 sene icinde tasinacagiz ..bu yuzden sadece besik aldim daha kurmadik 8hafta sonra kurariz ins.
kizlar oglusuma bu oda takimini aldim nasil???burda biraz mat duruyor foto kalitesinden ama daha parlak renkleri....
CHAMBRE bébé TINOS Equipement bébé Pas de Calais - leboncoin.fr
cok sirin canim gule gule kullan bunlarda cok kullanisli oluyor..
nurefsancim benim evim 2 oda bir salon ama inan aslinda yer yoktu bir oda bizim bir odada bilgisayar masasi uzun bir komod ve tekli yatak var birde sehpa vardi ama dun sehpayi birine verdim bu haftada komodu vericem acilan yerlere kurucam bebisin yatagini dolabini bende bir oda buyuk bir eve tasinmak istiyorum sigamiyoruz metre karesi kucuk bizim evinde esyada cok...:1no2:
mehaycım oğluşunun odası sade ve çok şıksağlıklı günlerde kullansın inş.:Saruboceq:
mehaycım bizimde iki oda bir salon evimiz... aynı senin anlattığın gibi bilgisayar odası,tek kişilik yatak,kitaplık ünitesi felan vardı... ama geçen hafta herşeyi dağıttık kaydirigubbakcemile3 elimde olsa evin her yerini boşaltcaktım fırsat bu fırsat...