2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

ben daha önce ciciler kısmına eklediğim için tekrar buraya eklememiştim.
işte Burak'ın odası...

&

uyku seti

vee kapı süsü

Önümüzdeki ay hepsini yerleştiriceğim. odamız bitince resimlerini çeker tekrar eklerim
a.s. :nazar:

Son düzenleme:
işte Burak'ın odası...

%7B68B5AC5D-52B1-4AED-91D6-F8416A227028%7D.jpg

uyku seti

vee kapı süsü

Önümüzdeki ay hepsini yerleştiriceğim. odamız bitince resimlerini çeker tekrar eklerim
canim renk olarak ayni kenarlari benimkiyle on tuzu beyaz krem arasi bir renk ve benimkinde stickerler yok sadece ama cok benziyor....
buda cok guzel cok asil duruyor.....daha oncede begendigimi soylemistim zaten ....

işte Burak'ın odası...

uyku seti

vee kapı süsü

cok güzel cnm hepsi güle güle kullanın cnm bebişinle:nazar:

işte Burak'ın odası...

uyku seti

vee kapı süsü

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın Burak'cığımız opuyorumnanaktan

cok güzel cnm. dedğin gibi büyüyünce de kullanıcağı bısey bnde öle yapmayı düşünüyom. güle güle kullan cnm :1hug::nazar:

saolasin canimcigim...sende oyle yap inan pisman olmazsin her 4-5 senede bir oda takimi alinmaz cunku ucuz bisey degil....

arkadaşlar babam aldı bizim oda takımımızı lila rengi ama genç odası ikiz yatağı falan var.küçük birde beşik aldı.ama odası çok güzel.halısı ve tülü eksik bitek

greencimm güle güle kullansın oğluşun hepsi çok güsellllyerimseniben
cerencim ekle bakalım bebişinin odasınaaaayerimseniben
mehaycım link açılmıoooo:KK43:((

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın Burak'cığımız opuyorumnanaktan

cok güzel cnm hepsi güle güle kullanın cnm bebişinle:nazar:

canim renk olarak ayni kenarlari benimkiyle on tuzu beyaz krem arasi bir renk ve benimkinde stickerler yok sadece ama cok benziyor....
buda cok guzel cok asil duruyor.....daha oncede begendigimi soylemistim zaten ....

Burak hepiniz çok çok öpüyor teyzeleriiiiiiiiii :emir_bebek: :emir_bebek:
Çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Ekim bebekleri çok şanslı olacaklar... :nazar:
Sağlıkla gelsinler odalarında mışıl mışıl uyuyp büyüsünler inşallah:Saruboceq:

Burak hepiniz çok çok öpüyor teyzeleriiiiiiiiii :emir_bebek: :emir_bebek:
Çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Ekim bebekleri çok şanslı olacaklar... :nazar:
Sağlıkla gelsinler odalarında mışıl mışıl uyuyp büyüsünler inşallah:Saruboceq:

bende buragi yanaklarindan ve poposundan isiriyorumkaydirigubbakcemile3

ayy canim ins. tasinirsin.bizim evede seneye mayis ayina tamirat falan yapilacakmis o zamana tasiyacaklar bizi .ins. kizim 8 / 9 aylik olacak ozaman idare edecegim artik.
Allah ins. gonlumuze gore ev verir.

cok sirin canim gule gule kullan bunlarda cok kullanisli oluyor..
nurefsancim benim evim 2 oda bir salon ama inan aslinda yer yoktu bir oda bizim bir odada bilgisayar masasi uzun bir komod ve tekli yatak var birde sehpa vardi ama dun sehpayi birine verdim bu haftada komodu vericem acilan yerlere kurucam bebisin yatagini dolabini bende bir oda buyuk bir eve tasinmak istiyorum sigamiyoruz metre karesi kucuk bizim evinde esyada cok...:1no2:

ayy canim ins. tasinirsin.bizim evede seneye mayis ayina tamirat falan yapilacakmis o zamana tasiyacaklar bizi .ins. kizim 8 / 9 aylik olacak ozaman idare edecegim artik.
Allah ins. gonlumuze gore ev verir.

insallah canim ben simdi bir ev buldum bakalim cevap bekliyoruz metre karesi buyuk bir odasi yok ama fazladan 2 oda 1 salon yine ajanslar sinir ediyor insani 2 kisisiniz bebekle 3 olacaksiniz ne yapacaksiniz 3 oda bir salon evi diyorlar....bu buldugum evde olursa isim cok zor icindekiler ekim basi tasiniyor bizim icini onarmamiz badanasiydi boyasiydi derken 3-4 haftayi bulur ben tasinirken dogururum heralde bu gidisle..tabi evi begenirsem daha gormedik...

mehaycım genel topiğede yazmıştım cnm gördün mü? ciciler topiğinin 145-146 sayfasındaydı yatağımız...

greencim daha öncede görüp beğenmiştim odanızı, sağlıklı günlerde yatsın kuzun içinde çok güzel...

X