2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

dandanım çok saol inş sağlıcakla doğarda yatar oğlşum canm 2500 felan dedi başta ama 2200e 10 taksit aldık içinde abajuru uykuseti felanda dahil gördüğün herşey içinde bi tülü kaldı alıncak:=)))görümcem 150 ytlsini vercek bzde 70 üstne ekleyp ödices heray:KK66:

heyt be ne görümceler var:)) cok sanslısın valla.neyse bende sanslıyımdır belki bilmiyom daha:1rolleyes:

hahahahah:=)))kıs naz hiç gülesm yoktu yaaa..kısım bizi görseydn hamilelğim boyunca ne kaynananm ne görümcem geldi ben yazlğa gttm eşim söylendi galba baya artık ne konştuysa hernese sonra hiçbişi yapmadılar herşei ananesi yaptı etti anlıcağn görşmüoduk bende yeter be dedim anacımın üstne kaldı herşey kadn kıyafetlernden beşiğne bbek arabasna kadr yapıo dedimm siznkler bi işe yarasn:=)arattrdım sevgili görümcemi oda alsın die bzden bukadr daha ileri gitmio die oda tamam dedi.ama anca 150sni öderm dedi.anlıcağn olay böööööleee:=)

hahahahah:=)))kıs naz hiç gülesm yoktu yaaa..kısım bizi görseydn hamilelğim boyunca ne kaynananm ne görümcem geldi ben yazlğa gttm eşim söylendi galba baya artık ne konştuysa hernese sonra hiçbişi yapmadılar herşei ananesi yaptı etti anlıcağn görşmüoduk bende yeter be dedim anacımın üstne kaldı herşey kadn kıyafetlernden beşiğne bbek arabasna kadr yapıo dedimm siznkler bi işe yarasn:=)arattrdım sevgili görümcemi oda alsın die bzden bukadr daha ileri gitmio die oda tamam dedi.ama anca 150sni öderm dedi.anlıcağn olay böööööleee:=)

şekerım yıne ıy laftan anlamişlar ya benımkıler söyledındada anlamıyolar

hıımmmmm..boşvr kuzum sölediğindede alamam dedysee mudana etme enazndan yüzleri olmas görmeye valla böle ii oldu bzmki çnkü çocuk sevgisiz büycekti ben dedim 7 ay oldu iki sokak arkamda aramadılar dedim ne yüzle gelcekler..şimdi enazndan gelmeye sebebleri ve yüzleri olur odasınıda biz aldık dierekten:=)))üsülüorum basen yani sevgisiz kopuk büyümesnden..ya kendini yormaya değmio bilionmu ben 7 ay çenemi yormuşum göstermm etmem aramasnlar die bak şimdi hiçbişi olmamş sanki birden değişio herşey boşa strese grmişim değmeeeeezzz hiç bişeye canm benm..

Demeeek bu modeller böyle oluyooo,bizdede aynen,ne bizimkiler,ne onlarınkiler.Biz herşeyi kendimiz alıyoruz,kimseden çıt yokkk valla,ne kadar üzülüyorum bir bilsenz...

simaysi canım üzülme boşyere..üüzülüp bebişinide üzme..sonuçda yavaş yavaşda olsa yaparsınız bebişinin herşeyini....ben bi anlatsam ilk doğum hikayemi benimkiler melek dersin....takmayın böle şeyleri takıpda boşuna kendinizi strese sokmayınnnnyerimseniben

anladım cnm.valla bn evlenelı bır yıl oldu ve ılk doğum haylıyle.bakcaz bakalım.park yatak aldık annem aldı.dun de arkadas puset ı bn alcam alma dedı :) k.valde yıne acele etme dıyo valla sankı ona sorcam öle bı huyu var herseyı sor yanı.neyse sınırlenmıyorum.alırsa torununa alcak almassa da almasın cok ta tın!!! zaman gösterck herseyi artık.önce bebişim sağlıkla doğsunda hayırlısyla :ecrin_bebek:

gözdecim çok güzel maşallah. ne o kız yazlıktan geldin ayağının topzuyla başladın aşlışverişe kurdun odanı helal olsun valla

bahair saol bitanem:=)ya napım giderken eşyaları felan tamamdı dönüştede odasını hazr edelimde kokusu çıksın dedik.şuan tek eksik bebek arabası ve anakucağı bebek arabasını yaza almaya karr verdm saten ana kucağnıda bi ara gidip saraçhaneye bakıcam...aslnda brasda bana moral olsun die kocacım götürdü oda almaya dr suyu az felan deynce bide plesenta kireçliymiş neolur neolmas sıkıntıya sokmuo kocacım beni bu aralar:=))))

adorabble_bugs_karyola_seti.jpg

kısslar bu uyku seti nasıl ? alcam galiba ama birde size sorayım dedim istikbalin ürünü...

blueflowercım çok tatlı çok beğendim....yakışır mustafa boraya yerimseniben

lalcim selduscum sağolun teyzoşlarımız opuyorumnanaktan belki bir haftadır araştırıyorum en son bunda karar kılmıştım... :asigim:

ben de winnie tho pooh lu aldım kuzuma oyyyy huzur içinde uyusunlar içlerinde insallah hepsiii ..

ask buya çok güzell takımınız ben çok beğendin meleğin sağlıkla büyüsün odasında allahın izniyle

blueflower bence süper bi seçimm çok güzel bi takım ben çok beğendim

bu oda takiminin yatagini 4-5 yasina kadar kullanabilsede dolaplarini 20 yasina kadar kullanabilir...5 yasindan sonrada ayni renkte bir yatak alirim al sana yeni bir oda takimi..suslu puslu bebek desenli modellere aldanmayin fazla kizlar buyuyuncede kullanabilecegi bisey olsun....

X