- 27 Mart 2008
- 1.372
- 0
-
- Konu Sahibi green olive
dandanım çok saol inş sağlıcakla doğarda yatar oğlşum canm 2500 felan dedi başta ama 2200e 10 taksit aldık içinde abajuru uykuseti felanda dahil gördüğün herşey içinde bi tülü kaldı alıncak:=)))görümcem 150 ytlsini vercek bzde 70 üstne ekleyp ödices heray
hahahahah:=)))kıs naz hiç gülesm yoktu yaaa..kısım bizi görseydn hamilelğim boyunca ne kaynananm ne görümcem geldi ben yazlğa gttm eşim söylendi galba baya artık ne konştuysa hernese sonra hiçbişi yapmadılar herşei ananesi yaptı etti anlıcağn görşmüoduk bende yeter be dedim anacımın üstne kaldı herşey kadn kıyafetlernden beşiğne bbek arabasna kadr yapıo dedimm siznkler bi işe yarasn:=)arattrdım sevgili görümcemi oda alsın die bzden bukadr daha ileri gitmio die oda tamam dedi.ama anca 150sni öderm dedi.anlıcağn olay böööööleee:=)
hahahahah:=)))kıs naz hiç gülesm yoktu yaaa..kısım bizi görseydn hamilelğim boyunca ne kaynananm ne görümcem geldi ben yazlğa gttm eşim söylendi galba baya artık ne konştuysa hernese sonra hiçbişi yapmadılar herşei ananesi yaptı etti anlıcağn görşmüoduk bende yeter be dedim anacımın üstne kaldı herşey kadn kıyafetlernden beşiğne bbek arabasna kadr yapıo dedimm siznkler bi işe yarasn:=)arattrdım sevgili görümcemi oda alsın die bzden bukadr daha ileri gitmio die oda tamam dedi.ama anca 150sni öderm dedi.anlıcağn olay böööööleee:=)
ben de winnie tho pooh lu aldım kuzuma oyyyy huzur içinde uyusunlar içlerinde insallah hepsiii ..
kizlar oglusuma bu oda takimini aldim nasil???burda biraz mat duruyor foto kalitesinden ama daha parlak renkleri....
CHAMBRE bébé TINOS Equipement bébé Pas de Calais - leboncoin.fr