2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

valla bir hafta da teslım ederlerse iimiş cnm.bnm eşimin kuzenlerı var orada imalatcı.bizde onlara yaptırcaz.. :))) cok seker odalar...

canım bende ankara sitelerde yux diye bir mağazadan aldım kızıma odasını 20 gün süre verdiler..ayın 15 de gelecek allah izin verirse...bence daha erken ver siparişini...yerimseniben

Son düzenleme:
canım bende ankara sitelerde fuk diye bir mağazadan aldım kızıma odasını 20 gün süre verdiler..ayın 15 de gelecek allah izin verirse...bence daha erken ver siparişini...yerimseniben

lallll hayırlı olsun odanız canım bahsettiğin mağaza sitelerde nerde internet sitesi filan var mı ve kaça aldın takımın içinde neler var canım bilgi verirmisin bizde sitelere gidip bakmayı düşünüyoruz da sen gezmişsindir bilgi paylaşırmısın canım

canım benim merhaba bende ankaradayım muhabbetinizi görünce
tabi ben aralık sonu ocak başı annesi olacağım için Allahın iziniyle
odayı kasım gibi almayı düşünüyoruz
bizde sitelerden bakarız demiştik
bahsettiğin mağazada 3 kapılı gardroplu takımlar ne kadar fiyatları ortalama acaba :uhm:
Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

saol bitanem kızama genç odası aldık peşin 2200tl ye aldık....canım içinde karyolası yavru yatağı....çamaşırlık komidin kitaplık çalışma masası ve 3 kapılı dolabı var.....tam bir takım ....ama yeni doğan grubundada çok güzel şeyler vardı mağazada...ama ben oğluşuma kızımın beşiğini ve dolabını kullanıcam bi kaç yıl sonra ona oda takımı alıcam yerimseniben
birde tek tek bütün çocuk mağazalarını gezdikk....eşim strese girdi ama mecburen gezdii benimleee....ilk girdiğimiz mağazan alıp çıkalım diyenlerden eşim...ve gerçekten çok içime sinerek aldım kızımın odasını çokda şukerrr:asigim:

canım ben çocukca mağazasının fiatlarınada baktım tam takımlar 3500 tl den başlıyor...eşimin arkadaşı adam ama oradan almadımm çünkü bana çok ağır geldi takımlarıı.....siteside var bak bi istersenn.....

2200 civarıydı bnm de cılekte beğendığim oda.ama sitelere yaptırmak daha uygun gelır diye düşünüyoruz. bir de kuzen yaptırcağımız mobılyacı... ayrıca bn gecen gun istikbalın cocuk odalarına baktım fıyatlar 1000-1500 arasıydı...neyse arastırma yapçam bn daha sölerım sizede a.s.

sitelerede baktıgınız yerlerın ınetrenet adreslerı avrsa verın kızlar.bilgi sahıbı olalım

canım ben bebek odası istiyorum tam takım ama en uygun yer aldığın yerse ve önereceğin yerler varsa bana adreslerini yada mağaza isimlerini verirmisin aldığın yerin internet sitesi var mı yada tam adresi benim eşimde malesef öyle hiç gezmek istemiyor ve o yüzden bir beşik alalım yeter diyo napacaz oda takımını diyor biz ilçede oturduğumuz için nasıl getirecekler nasıl gidip alıcaz gezicez yemiyor yani anlıcan burdada oda takımı satan yer yok sadece beşik bulabilirim oda içime sinmiyor gidip bakmazsan dedim ben internetten beğendimi alıcam dedim siparişi vericem dedim belki böyle zorla gider bakmayakaydirigubbakcemile

canım net adresi yok ama sana tam adresini verebilirim....
yux mobilya (yukarıda fuk yazmışım :çok üzgünüm:fuk nerden çıktıysaaa:1rolleyes:)
yağız sok.14/A siteler ankara
canım birde ben modüler almak istemedim yoksa çok uyguna takımlar var..almışken güzel ve sağlam bişey olsun dedimm.....bu mağazada çok şık bebek odalarıda var...yerimseniben

ben de ikeadan sadece beyaz çift kapaklı dolap aldım bide perde siparişi verdim görümceme gelirken getirsin diye.. başka d bişey almadım zaten yatak olarak da park yatağımız var onla idare edecez bi süre

çocukçada balık motifli takım çok hoşuma gitti ama fiyatlar yazılmamış çok pahalı bişey istemiyorum hem kıza hem erkeğe giden bi model ve ileriye yönelik istiyorum

hepinize hayırlı olsun odalarınız ben de maskodan yıldızlarbebe den sipariş verdim ağustos sonuu gelecek inş. gelir.gecikme sorunları çok oluyormuş ama umarım olmaz

oğluşlumun odası geldi ve kuruldu kıslarr yerleştirince resimlerini koyarım şimdilik koymayımm kokusu çıksın yerleşsin koyarımm

gizemcim hayırlı olsun oğluşunun odası iyi günlerde kullansınnnnyerimseniben

hayırlı olsun gizemcim ben kokusunu beklemeden yerlestırdım kaydirigubbakcemile3
bılmeyenlere resmını ekleyeyım buda benım mınıkımın odası

:asigim:

bu kadar tesadüf olur mu yaaa allahtan cinsiyetler farklı zevkimiz birmiş oda takımlarımız aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…