- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi green olive
canım net adresi yok ama sana tam adresini verebilirim....
yux mobilya (yukarıda fuk yazmışım :çok üzgünüm:fuk nerden çıktıysaaa:1rolleyes:)
yağız sok.14/A siteler ankara
canım birde ben modüler almak istemedim yoksa çok uyguna takımlar var..almışken güzel ve sağlam bişey olsun dedimm.....bu mağazada çok şık bebek odalarıda var...yerimseniben
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bebeğimin odası mavi yeşil olacak. Odada çok fazla renk cümbüşü olsun istemiyorum. Renkler birbirine uyumlu olmalı ve göz yormamalı. Yatağının üzerine krem rengi tülden cibinlik düşünüyordum. Fakat istediğim gibi bulamadım. Aşağıdaki modeller nasıl sizce. Hangisi daha iyi olur. Yada gidip perdeciden krem rengi sade bir tükmü diktirsem?? Siz nasıl yaptınız cibinliklerinizi??
Fikirlerinizi bekliyorum.
beşiğimizin modeli
dün gördüğüm modeller fiyatlarıda uygun geldi bana. 59 tl.
Yorumlarınızı bekliyorum a.s.
canım hepsi güzel ama anladığım kadarıyla sade bişey istiyosun ikinci ve üçüncü model güzelkızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bebeğimin odası mavi yeşil olacak. Odada çok fazla renk cümbüşü olsun istemiyorum. Renkler birbirine uyumlu olmalı ve göz yormamalı. Yatağının üzerine krem rengi tülden cibinlik düşünüyordum. Fakat istediğim gibi bulamadım. Aşağıdaki modeller nasıl sizce. Hangisi daha iyi olur. Yada gidip perdeciden krem rengi sade bir tükmü diktirsem?? Siz nasıl yaptınız cibinliklerinizi??
Fikirlerinizi bekliyorum.
beşiğimizin modeli
dün gördüğüm modeller fiyatlarıda uygun geldi bana. 59 tl.
Yorumlarınızı bekliyorum a.s.
burcu-87 canım odanız harika
bebeğin güle güle kullansın inşalalh
acaba ne kadara aldınız :uhm:
belis mobilya bu bildiğim kadarıyla
Ah ben daha önce uyku setini aldım. ıleride cibinlik sorunum olacağını bilseydim takım alırdım.
Ama annem el attı bu konuya :) az önce konuştuk. bi arkadaşı diktirmiş. Şahane olmuş diye anlatıyor. Akşam resmini gönderecek beğenirsem istediğim renkte diktirebileceğim.
Bu arada gerçekten zor bir durummuş. Uyku setini almayanlar cibinliiğiyle takım alın benden size tavsiye a.s.
uyku setini aldıysan, mümkün olduğunca sade birşey olmalı tabii. ikinci güzel dedim ama desen olarak belki de senin setten çok farklı. düz, sadece renklerle hareketlendirilmiş birşey bence çok hoş olur. bizimle de paylaşır mısın resmi canım? yerimseniben