2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

Tabikide paylaşırım hele bir resim gelsin yerimseniben
Herşeyi tamamlayıp odamızın resimlerini paylaşmayı öyle çok istiyorum ki artık sabırsızlanıyorum zemuszemus
Bu arada seninkileride merak ediyorum canım. İkeadan aldım demiştin. Ben ordakileride çok beğendim çünkü.kaydirigubbakcemile5

inşallah canım. hazırlıkların hızlanması beni de heyecanlandırıyor opuyorumnanaktan karyolamız ikea' dan bizim. gardrop ve komidin yaptırdık ona uygun. ahşap ve krem renklerde. ama ben bu hafta durdurdum hazırlıkları. şehir değişikliği ihtimalimiz var. pzt.den sonra, kalıyorsak eğer ben de bir an evvel tamamlamak istiyorum.. hayırlısı bakalım.ay içinde yavaş yavaş tamamlanır odalar herhalde. hayırlı vakitlerde gelsin kuzularımız :teytey:

selam kizlar bebeginizin besigini kurdunuz mu?? simdiden kurmak erken mi olur diye karar veremedim .siz ne dusunuyorsunuz bu konuda????

selam kizlar bebeginizin besigini kurdunuz mu?? simdiden kurmak erken mi olur diye karar veremedim .siz ne dusunuyorsunuz bu konuda????

canım ben oğluşumun odasını hazırladım ..beşiğinide hazırladım ama uyku setini sermedim,dolabını yerleştirmedim..ayın 15 den itibaren yerleştiricemmmmmmyerimseniben

inşallah canım. hazırlıkların hızlanması beni de heyecanlandırıyor opuyorumnanaktan karyolamız ikea' dan bizim. gardrop ve komidin yaptırdık ona uygun. ahşap ve krem renklerde. ama ben bu hafta durdurdum hazırlıkları. şehir değişikliği ihtimalimiz var. pzt.den sonra, kalıyorsak eğer ben de bir an evvel tamamlamak istiyorum.. hayırlısı bakalım.ay içinde yavaş yavaş tamamlanır odalar herhalde. hayırlı vakitlerde gelsin kuzularımız :teytey:

Böyle bir zamanda taşınmak zordur eminim. Umarım biran önce belli olurda daha fazla gecikmezsiniz. Zaman geçtikçe bende fazlasıyla sabırsızlanıyorum.
Bizde ksımetse bugün toplu alışverişini yapacağız.

hayırlı olsun gizemcim ben kokusunu beklemeden yerlestırdım kaydirigubbakcemile3
bılmeyenlere resmını ekleyeyım buda benım mınıkımın odası

:nazar::nazar::nazar::asigim:

Güle güle kullansın bebeğin.
Bu beşik büyüyen beşiklerden galiba.
Bende böyle alıcamda acaba tek beşik fiyatı ne kadar ve bu hangi marka

Kızlar kafam karmakarışık yine -tatlicadiarzu-
Malum bebeklerimiz kış bebeği olacak ve benim evim kaloriferli değil soba yakacağız.
Bebeğimin odasını hazırlayacağım. Ama onun yanımda yatması gereken zamanlarda olacak. Çok soğuk gecelerde sobalı odaya almam gerekecek belki. Yada hasta olacak yanımda yatması gerekecek. ilk 40 gün zaten hep yanında olmalıyım bebeğin. Beşiğini oturma odasına taşısam kalabalık misafir geldiğinde kendi odasına yatırmam gerekecek.
Buyüzden 1 tane daha yatak almaya karar verdim. yada sepet. Ama buda ne kadar doğru bir karar emin olamıyorum.
Siz ne yapacaksınız. Bebekleriniz odalarında hep yanlızmı yatacaklar yoksa siz kendi yatak odanıza 2. bir yatak alacakmısınız. Yoksa tek beşikle idare edip odadan odaya gezdirecekmisiniz??? -tatlicadiarzu-

valla greencimmm ben iki yatak aldım bi oda takımındaki sabit yatağı bide sepet aldımm yatak odamda yanımda yatırabileceği ve yeri geldiği zaman salna taşıyabileceğim bir beşik daha aldım bana iki tane daha mantıklı geldi genede karar senin tabiki

valla greencimmm ben iki yatak aldım bi oda takımındaki sabit yatağı bide sepet aldımm yatak odamda yanımda yatırabileceği ve yeri geldiği zaman salna taşıyabileceğim bir beşik daha aldım bana iki tane daha mantıklı geldi genede karar senin tabiki

Canım ne kadara aldın sepeti?? ben kemeraltında 99 tl ye park yatak buldum.

Kızlar kafam karmakarışık yine -tatlicadiarzu-
Malum bebeklerimiz kış bebeği olacak ve benim evim kaloriferli değil soba yakacağız.
Bebeğimin odasını hazırlayacağım. Ama onun yanımda yatması gereken zamanlarda olacak. Çok soğuk gecelerde sobalı odaya almam gerekecek belki. Yada hasta olacak yanımda yatması gerekecek. ilk 40 gün zaten hep yanında olmalıyım bebeğin. Beşiğini oturma odasına taşısam kalabalık misafir geldiğinde kendi odasına yatırmam gerekecek.
Buyüzden 1 tane daha yatak almaya karar verdim. yada sepet. Ama buda ne kadar doğru bir karar emin olamıyorum.
Siz ne yapacaksınız. Bebekleriniz odalarında hep yanlızmı yatacaklar yoksa siz kendi yatak odanıza 2. bir yatak alacakmısınız. Yoksa tek beşikle idare edip odadan odaya gezdirecekmisiniz??? -tatlicadiarzu-

Canım ben de normal odasını yapıcam. Sonra bi de park yatak almayı düşünüyorum, hem yanımda yatırmak için hem de tatile falan giderken, ya da çalışırken kayınvalideme falan bırakırsam rahat olur diye düşünüyorum

Canım ben de normal odasını yapıcam. Sonra bi de park yatak almayı düşünüyorum, hem yanımda yatırmak için hem de tatile falan giderken, ya da çalışırken kayınvalideme falan bırakırsam rahat olur diye düşünüyorum

A evet çok güzel düşünmüşsün. Ben hiç o kadar ilerisini düşünmemiştim. Park yatak almak için güzel sebepler. Teşekkür ederim gülican Şeniz

aa ben yokken topik açlmşş osamn hemen bende eklimm burayaaaaaa:=)))
beyaz alcaktım kıslar ama halası babası felan bunu beğendi bende bunu aldm bzm kahve rengi hep kapılardan tutunda koltuklara kadr venge banada ög gelmşti kahveden fakat gene bu nasp oldu nasıl sizce???çok kahveli değil dimi beyazda sarrmada olablrr birass.ama hala beyaz odaya daynamıorum:=)
ImageShack Gallery

aşkbuya, kesinlikle kahvesi çok az, ben seviyorum kahve-krem uyumunu. biz de öyle yaptık. hatta kahvesi biraz daha fazla bizimkinin. çok şık olmuş, sağlıkla, huzurla uyusun bebeğin odasında canım..:nazar:

gözdecim çok güsel ya ben çok begendim rengi çok kibar güle güle yatsın büyüsün ogluşuıun ne kadara aldınız canım ?

dandanım çok saol inş sağlıcakla doğarda yatar oğlşum canm 2500 felan dedi başta ama 2200e 10 taksit aldık içinde abajuru uykuseti felanda dahil gördüğün herşey içinde bi tülü kaldı alıncak:=)))görümcem 150 ytlsini vercek bzde 70 üstne ekleyp ödices heray:KK66:

askbuya iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişinnnnyerimseniben
amin bitane hepmsn melekleri aynı şeklde uyusun uyusun büyüsünler güsel odlarnda.
aşkbuya, kesinlikle kahvesi çok az, ben seviyorum kahve-krem uyumunu. biz de öyle yaptık. hatta kahvesi biraz daha fazla bizimkinin. çok şık olmuş, sağlıkla, huzurla uyusun bebeğin odasında canım..:nazar:
saol canm benm.nasip gene kahvedenmş=)kahve krem çok uyumlu doğru diosun canm çok saol sağlıkla büyüsünler inş.
Bence odanız Çok Şeker...gÜle gÜle kullanın
teşkkr ederm canm.sağlıklı günlerde inş.:enbuyukkk:

aa ben yokken topik açlmşş osamn hemen bende eklimm burayaaaaaa:=)))
beyaz alcaktım kıslar ama halası babası felan bunu beğendi bende bunu aldm bzm kahve rengi hep kapılardan tutunda koltuklara kadr venge banada ög gelmşti kahveden fakat gene bu nasp oldu nasıl sizce???çok kahveli değil dimi beyazda sarrmada olablrr birass.ama hala beyaz odaya daynamıorum:=)
ImageShack Gallery

güle güle kullansın bebeğin cok güzel:nazar:

X