2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

canım benim çok güzel olmuş oğluşunun odası opuyorumnanaktan Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirmek nasip etsin :ecrin_bebek: :Saruboceq:

yağmurcum çok güzel olmuş sağlıkla iyi günlerde uyusun odasında oğluşunnnnnnyerimseniben

yagmurcum cok cici olmus oglusunun odası mevlam saglıcakla buyumeyı nasıp etsın mınık erkekıne

anıl'cım çok güzel olmuş oğlun güle güle kullansın

cok şiirn cok ciici. mutlu günlerde kullanın canım

canım benim çok güzel olmuş oğluşunun odası opuyorumnanaktan Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirmek nasip etsin :ecrin_bebek: :Saruboceq:

yağmurcan çok cici olmuş oğluşunun odası.....

çok teşekkürler kızlarr a.s.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinn... İNŞALLAHH kuzular sağlıcakla büyürler

çok güzel yağmurcum bayıldımmmmmm
iyi ve sağlıklı günlerde kullansın yavrun.

ayyy cokkk guzelll yagmurrr oglusunun odasıı cok begendim guleee guleeee kullanın inşallahh

ayyy cokkk guzelll yagmurrr oglusunun odasıı cok begendim guleee guleeee kullanın inşallahh

opuyorumnanaktan inşallah canlarımm tşkkk

yagmurcum odanız çok tatlı olmus, ustelik büyükmüş de, ne güzel ferah ferah...

ay hazirancım öyle yazıca eşm aklıma geldi oda dolunca demezmi çok tıkışık oldu :bbo: salonu mu acaba yapsak bebek odasıv :roflol:

:roflol:

yağmurcum çok şirin tam bir adam odası olmuş mavi mavi..yanlız arada kıyafetlerin içinde pembe bir tulum gördüm sanırım hayırdır:)))

yağmurcum çok şirin tam bir adam odası olmuş mavi mavi..yanlız arada kıyafetlerin içinde pembe bir tulum gördüm sanırım hayırdır:)))

canım maşallah dikkatlisin bi senin dikkatini çekti
ben oğluma hiç kıyafet almadım sadece dolap aldım
onlar ikizilerimden kalma kaybettiğim biri kızdı biri erkek o yüzden eşim giydirmicem kaldır diyor hatta çok aşırı kız kıyafeti olanları kaldırdım o yüzden ikizarabasını ve pursetleri değiştirdim kaybettikten sonra teklisiyle durum bundan ibaret cnm
hatta pembe nevresim takımı yorgan ve bir tane daha park beşik bar onlar kayınvalidemde

yağmur, sağlıklı, güzel uykuları olsun bebeğinin. çok güzel olmuş odanız opuyorumnanaktan

yağmur canım sağlıkla büyütürsün meleğini odasında inş. maşallah çok hoş çok güzel olmuş mobilyaları falan çok şeker allah senden aldığı meleklerinn uzun ömürlerini bu meleğine yazsın inş. tatlım sağlıklı doğumlar inş.

Son düzenleme:
yağmurcn güle güle kullanın odanızı inşallah cok şeker olmuş ellerinize sağlık zemuszemus

Anıl çok cici odanız gule gule kullanın park yataklarımızda aynı bı rengi değişik..

yağmurcum odanız çok güzel olmuş. sağlıkla uyusun bebişin odasında...

yağmur, sağlıklı, güzel uykuları olsun bebeğinin. çok güzel olmuş odanız opuyorumnanaktan

yağmurcn güle güle kullanın odanızı inşallah cok şeker olmuş ellerinize sağlık zemuszemus

Anıl çok cici odanız gule gule kullanın park yataklarımızda aynı bı rengi değişik..

tşkrler kızlar Allah razı olsun güzel dualarınız için Rabbim hepimziin bebişlerie sağlıklı uzun ömürler versin

güzel yorumlarınız için tekrar tekrar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…