2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

yağmurcn
bebişim odanız tamam hee ee o takımın yatağı nerde almayıp park yatakmı aldınız
çok şirinnn
güle güle büyüsün oğlumuz
yalnız oğlana bide pembe kıyafetmi aldın cadı :))

smhsmh seni görmek ne güzel ajkım...oğluşun nasılll....yer onu teysesiiiiyerimseniben

smhsmhimmm cnm parkyatağmız vardı zaten biliyosun onlar pembe kıyafetler ikizlerimden kalma o yüzden yatak olduğu için almaya gerek duymadım

Yağmurcum çok güzel bir oda hazırlamışsın... çok zevklisin :)
Ufaklıkta mışıl mışıl uyur inşallah odasında da büyür kocaman olur :))

yagmurcum gule gule kullansin bebisin odasi coookk guzel olmus....

Yağmurcum çok güzel bir oda hazırlamışsın... çok zevklisin :)
Ufaklıkta mışıl mışıl uyur inşallah odasında da büyür kocaman olur :))

teşekkürlerrrr opuyorumnanaktan inşallah yavrularımız sağlıcakla gelirler...... VE RABBİM isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu

canım seni üzmek istemedim ne olur kusura bakma..inşallah oğluşundan sonra birde kızın olur...allah doğucak bebişlerine sağlık sıhhat ve ömür versin canım...hem erkek adam pembede giyer :asigim:

canım seni üzmek istemedim ne olur kusura bakma..inşallah oğluşundan sonra birde kızın olur...allah doğucak bebişlerine sağlık sıhhat ve ömür versin canım...hem erkek adam pembede giyer :asigim:

yok cnm üzmedin ben onları hiç unutmuyorum ki oğlum tesellim benim inşallah dediğin gibi sonrada bir kızım olur.... Bencede giyer babası giyiyor peme tshırt zemuszemus bişey olmaz kıış bebeği zaten içerde kalıcak a.s.

Yağmur canım oda çok sevimli olmuş. Allah içinde oğluşunla güzel günler geçirmek nasip etsin.

eliff sanırım hepsini yüklememişsin ama cok güzel yatagı bayıldım ayy bu kısların herseyi cok cici yaaaa...saglıklı sıhhatli yatsın içinde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…