2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

Şeymacım Sticker'lar gerçekten çok güzel olmuş,ben de oğluşumun odasına yapacağım böyle opuyorumnanaktan

tşk ederim canımcım yap değişik bı hava veriyo..

canım ben ümraniyede oturuyorum c.tesi pazarından aldım japonlar satıyodu daha değişikleride var winidili falan varmış ama kalmamışş haftaya tekrar bakıcam banyoma istiyorum bide yok her yere uygulanıyor resimler karışık arkada resmın tamamı var ona bakarak tamamlıyorsun saten boyada dahada güzel durur ben şimdi camına yapıcam oğluşların kuşlarrr...çok kolay çıkartıp yapıştırıyorsun temız yuzeye silinebılıyor..

çok güzeller yaa nerden aldın şekercimmm onları süperrr bende istiyommm :kedi:

pazardan şekercim japon kızlar satıyodu..alalım sanada şekerım

strawberry29 canım oğluşun sağlıkla iyi günlerde uyusun odasındaayerimseniben
keremim sticerlarınız çok tatluuuuuuyerimseniben

tşkler lllall cım...

oy oy odalar geliyor,keremim çok güzel süslemişsin duvarı,bende aldım daha yapıştıramadım,güle güle kullansın meleğin...

strawberry29 gerçekten çok hoş olmuş oğluşun odası,paşan sağlıkla büyüsün içinde...

Evet canım burda perşembe pazarı var,çok güzel stikerlar oluyooo,aldım birkaç tane hayvan modelleri var genelde...

pek çeşit yoktu burda çocuk odasına en uygun bunlardı aslında salı pazarı var buranın meşhur orda daha neler vardır ama bu kadar stıcer bı odaya yeter banyoma alıcam şincik...sendende resim beklıyoruz şekercim...

strawberry29, çok beğendim odanızı, harika olmuş, güzel günler geçirsin oğluşun içinde.

strawberry çok güzel olmuş canım odanız iyi günlerde güle güle kullanın canım..

Çok teşekkür ederiz teyzeleri sizlerin de bebişleri sağlıkla kullansın inşallah odalarını :Saruboceq:

İşte buda bugün aldığım ve yapıştırdığım stıcerlerımız.... bu arada odamızıda yenı boyadık ve evde olan borduru yapıştırdık...

Kız Şeymoş süper bunlar yahuhihoyyyt ben bir pendik pazarına bakiim bari anneme gidince belki bulurum bunlardan duvarlarımız boş kaldı.

şeymoş çok cici olmuş tatlım
strawberry sende çok güzel ahzırlamışsın odayı mama sandalyeni çok beğendim kaça aldığını sorsam?

Teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan Bu sandalye bize bedavaya geldi nerdeyse çünkü eşimin arkadaşının saraçhanede dükkanı var ondan topluca aldık herşeyini arabası dahil acayip düşük bir fiyata geldi ama net fiyatını eşim biliyor indirim fazla olunca bir eşyamız bedava oldu diyebilirim.

strawberry29 canım oğluşun sağlıkla iyi günlerde uyusun odasındaayerimseniben
keremim sticerlarınız çok tatluuuuuuyerimseniben

Teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan Allah hepimizin bebişlerine sağlıkla odalarında büyümeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Amin teyzesi çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan Allah hepimizin bebişlerine sağlıkla odalarında büyümeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Sağol canım pazardan aldımmm :) tanesi 3 tl 2 tane aldım 5 tl çok ıyı oldu..bı dahakı haftayada banyo için alıcam..

Sağol aybıkeciğim elimden geldiğince süslüyoruz bakalım...

ayyy 3 tl mi anacim banada gonder :asigim:burda cok pahali yaa bunlar 30-40 eurodan basliyor.....:sinifsinif:

bence bu olsun bende bundan aldım kullanan arkadasımda acaip memnun bilgin olsun

ama bu sallanmiyorki canim..benim gosterdiklerim sallaniyor ve muzikli yani uyutma derdim olmayacak uyku saati gelince onda kendi kendine uyuyacak...gorumcem aldi cok kullanisli iki cocugunada ayri ayri aldi ustelik digeri kirilmisti diye....

mehaycım ben chicconunkini aldım arkaadaşımda vardı çok rahat kullanıyor bende hiç düşünmeden aldım sanada tavsiye ederimmopuyorumnanaktan

Mehayım bence Fisher-Price daha güzel ve kullanışlı duruyor a.s

Özgecim seninki de çok güzelmiş canım :asigim:

İyi günlerde kullansın melekleriniz Şeniz
tesekkurler kizlar fikirleriniz icin....
oyuncaklarin tepede olmasi hos degil basini yukari mi kaldiracak surekli
canim yatacagi yer ayarlaniyor bu durumda oyuncaklar cok yukarida kalmamis oluyor....a.s

mehay canın sağolsun gndereyım tabı ama oraya gelmesı zateb 50 euruyu bulur ...

yok canim saka yaptim ben kardesimden isterim gonderir bir zarfin icine koyup gonderir cok pahali tutmuyor postayla gonderince daha oncede biseyler gonderdi 1-2 ytl tuttu cok hafifya bunlar o acidan...sen hangi pazardan aldin soyle ben ondan isterim....

Canım e bebek iyi de piyasanın üstünde fiyatları geçen cuma mağazasındaydım. Yok yok mağazada aklınıza gelmicek herşey var ama fiyat...

neresi uygun peki???ben turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum fiyatlar burdada cok pahali..bayiliyorum yoksa stickerlere falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…