- 25 Ağustos 2008
- 3.408
- 0
-
- Konu Sahibi green olive
Şeymacım Sticker'lar gerçekten çok güzel olmuş,ben de oğluşumun odasına yapacağım böyle opuyorumnanaktan
şeymacım stikerlarınıza bayıldım çok tatlı olmuş bende pazartesi boyatıcam kızımın odasını çarşambada mobilyaları gelicek gelince bende istiyorum bunlardan hangi pazardan aldın birde uygulaması zor mu.??
çok güzeller yaa nerden aldın şekercimmm onları süperrr bende istiyommm :kedi:
strawberry29 canım oğluşun sağlıkla iyi günlerde uyusun odasındaayerimseniben
keremim sticerlarınız çok tatluuuuuuyerimseniben
strawberry29, çok beğendim odanızı, harika olmuş, güzel günler geçirsin oğluşun içinde.
strawberry çok güzel olmuş canım odanız iyi günlerde güle güle kullanın canım..
İşte buda bugün aldığım ve yapıştırdığım stıcerlerımız.... bu arada odamızıda yenı boyadık ve evde olan borduru yapıştırdık...
şeymoş çok cici olmuş tatlım
strawberry sende çok güzel ahzırlamışsın odayı mama sandalyeni çok beğendim kaça aldığını sorsam?
strawberry29 canım oğluşun sağlıkla iyi günlerde uyusun odasındaayerimseniben
keremim sticerlarınız çok tatluuuuuuyerimseniben
oy oy odalar geliyor,keremim çok güzel süslemişsin duvarı,bende aldım daha yapıştıramadım,güle güle kullansın meleğin...
strawberry29 gerçekten çok hoş olmuş oğluşun odası,paşan sağlıkla büyüsün içinde...
Sağol canım pazardan aldımmm :) tanesi 3 tl 2 tane aldım 5 tl çok ıyı oldu..bı dahakı haftayada banyo için alıcam..
Sağol aybıkeciğim elimden geldiğince süslüyoruz bakalım...
bence bu olsun bende bundan aldım kullanan arkadasımda acaip memnun bilgin olsun
mehaycım ben chicconunkini aldım arkaadaşımda vardı çok rahat kullanıyor bende hiç düşünmeden aldım sanada tavsiye ederimmopuyorumnanaktan
tesekkurler kizlar fikirleriniz icin....Mehayım bence Fisher-Price daha güzel ve kullanışlı duruyor a.s
Özgecim seninki de çok güzelmiş canım :asigim:
İyi günlerde kullansın melekleriniz Şeniz
canim yatacagi yer ayarlaniyor bu durumda oyuncaklar cok yukarida kalmamis oluyor....a.soyuncaklarin tepede olmasi hos degil basini yukari mi kaldiracak surekli
mehay canın sağolsun gndereyım tabı ama oraya gelmesı zateb 50 euruyu bulur ...
Canım e bebek iyi de piyasanın üstünde fiyatları geçen cuma mağazasındaydım. Yok yok mağazada aklınıza gelmicek herşey var ama fiyat...
neresi uygun peki???ben turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum fiyatlar burdada cok pahali..bayiliyorum yoksa stickerlere falan...
Semt pazarlarındaki çinlilerin tezgahları :)))
kardeşin nerde oturuyo?
maltepede anadolu yakasi....annemde orda....