- Konu Sahibi green olive
Anaaaam kıs komşuyuz tam olarak nerdeler?
annem gulsuyu mahallesi kizkardesim zumrutevler :)))ya sen???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaaam kıs komşuyuz tam olarak nerdeler?
2sinin arasında şahsuvaroğlundan aşağı sahile doğru inen orhangazi cad.deyim :)
Kıs iste annenler bulur sticker sana maltepe pazarından ya da pendik pazarına falan gidiyorlarsa kesin bulurlar. Özellikle pendik pazarı en büyük pazar.
biliyorum sahsuvarogullarini orda buyudum bende zaten cok iyi bilirim oralari ..orhangazi lisesine yakinsin sen sanirim...kiz yoksam akrabamiyiz:jeyyar: bizim akrabalar var ordananiknanikpendik pazarina pek gitmezler ama annem maltepe pazarina gider dur soyliyeyim ben ona ama annem anlamaz simdi kizkardesime soyliyeyim en iyisi saol bitanema.s.a.s.
Anaaamm evet ben orhangazi lisesinin arkasında kalıyorum. Gelirsen doğumdan sonra görüşelim çok yakınmışız gerçekten opuyorumnanaktan
Kiz bu arada kadikoy pazari kalkacak falan diyolardi ne oldu ben cok severdim o pazari hala kuruluyormu seneye gelince giderim...
Kalktı canım şimdi hasanpaşaya kuruluyor ama ben gitmedim. Sana tavsiyem pendik pazarı gez gez bitmiyor.
ben cikiyorum canim dus yapip uzanicam biraz...optum seni ve tombul sosisini.....
ama bu sallanmiyorki canim..benim gosterdiklerim sallaniyor ve muzikli yani uyutma derdim olmayacak uyku saati gelince onda kendi kendine uyuyacak...gorumcem aldi cok kullanisli iki cocugunada ayri ayri aldi ustelik digeri kirilmisti diye....
nası sallanmıo kim dedi :) titreşimli tatlım düğmesi var basıosun sallıo bebişi hem manuel ehm otomatik sallarsın :kedi: