2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

2sinin arasında şahsuvaroğlundan aşağı sahile doğru inen orhangazi cad.deyim :)
Kıs iste annenler bulur sticker sana maltepe pazarından ya da pendik pazarına falan gidiyorlarsa kesin bulurlar. Özellikle pendik pazarı en büyük pazar.

biliyorum sahsuvarogullarini orda buyudum bende zaten cok iyi bilirim oralari ..orhangazi lisesine yakinsin sen sanirim...kiz yoksam akrabamiyiz:jeyyar: bizim akrabalar var ordananiknanikpendik pazarina pek gitmezler ama annem maltepe pazarina gider dur soyliyeyim ben ona ama annem anlamaz simdi kizkardesime soyliyeyim en iyisi saol bitanema.s.a.s.

Kiz bu arada kadikoy pazari kalkacak falan diyolardi ne oldu ben cok severdim o pazari hala kuruluyormu seneye gelince giderim...

Anaaamm evet ben orhangazi lisesinin arkasında kalıyorum. Gelirsen doğumdan sonra görüşelim çok yakınmışız gerçekten opuyorumnanaktan

Anaaamm evet ben orhangazi lisesinin arkasında kalıyorum. Gelirsen doğumdan sonra görüşelim çok yakınmışız gerçekten opuyorumnanaktan

dogumdan sonra degil canim seneye yazin gelirim:)) kismet olursa birbirimizden kopmazsak unutmus olmassak mutlaka gorusuruz...merak ettim seni simdi bak:jeyyar:

ama bu sallanmiyorki canim..benim gosterdiklerim sallaniyor ve muzikli yani uyutma derdim olmayacak uyku saati gelince onda kendi kendine uyuyacak...gorumcem aldi cok kullanisli iki cocugunada ayri ayri aldi ustelik digeri kirilmisti diye....

nası sallanmıo kim dedi :) titreşimli tatlım düğmesi var basıosun sallıo bebişi hem manuel ehm otomatik sallarsın :kedi:

hhaha yok daha neler yaa kıs bütün herkes memnun canımcım büyük kurtarıcı diolar titreşim dediysek yer delgeci gibi değil gidip bi gör bi chicco mağzasında bence digerleri kazulet gibi ay acaip bişeler :)

yağmurcum devamı nerde resimlerinnn.....oğluşunun odasının devamınıda istiomm..böleykende çok cici gözüküooooyerimseniben...iyi günlerde kullansınn oğluşun.........

yağmurcum çok güzel olmuş sağlıkla iyi günlerde uyusun odasında oğluşunnnnnnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…