2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

bişey değil...bende bırazdan yaptığım stıcerlerı gösterıcem dayanamıcam odanın tamamlnmasına

göster şekerim göster banada fikir olsun oğlumun odasın da yatak dolabı var onun kapağını süsleyim diyorumm

ışte buda bugün aldığım ve yapıştırdığım stıcerlerımız.... bu arada odamızıda yenı boyadık ve evde olan borduru yapıştırdık...

Sağol canım pazardan aldımmm :) tanesi 3 tl 2 tane aldım 5 tl çok ıyı oldu..bı dahakı haftayada banyo için alıcam..

Sağol aybıkeciğim elimden geldiğince süslüyoruz bakalım...

Şeymacım Sticker'lar gerçekten çok güzel olmuş,ben de oğluşumun odasına yapacağım böyle opuyorumnanaktan

Mehayım bence Fisher-Price daha güzel ve kullanışlı duruyor a.s

Özgecim seninki de çok güzelmiş canım :asigim:

ıyi günlerde kullansın melekleriniz Şeniz

şeymacım stikerlarınıza bayıldım çok tatlı olmuş bende pazartesi boyatıcam kızımın odasını çarşambada mobilyaları gelicek gelince bende istiyorum bunlardan hangi pazardan aldın birde uygulaması zor mu.??

Çok teşekkürler teyzesi, oohooo orada ne orjinal şeyler vardır,tahmin edebiliyorum,senin bebişyerimseniben şanslı valla

yok canım keşke öyle olsa burda herşey standart nereye gitsen aynı mallar vardır hemde hep soluk renkler kahve tonları krem tonları siyah falan, öyle orijinalı bir tek ikedada var işte...asıl türkiyede çok çeşit var...

strawberry29 canım oğluşun sağlıkla iyi günlerde uyusun odasındaayerimseniben
keremim sticerlarınız çok tatluuuuuuyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…