- 18 Haziran 2008
- 2.385
- 6
- Konu Sahibi green olive
kızlara illa pembe olsun istemiyo artık çoğu kişi yada erkeklere mavi
bende beyaz veya böyle üstü turuncu falan düşünüyorum
tahmin etmiştim fiyatın aşağı yukarı okadar olacağını
benimde annem alacak ama fazlada yüklenmek istemiyorum
hadi bakalım
güle güle kullanın emi
gelincede fotolarını çekin
bulcuk cok sekermiş olusunun odası maasallah:)))
nisasum bence de cooook güzelmiş odanız ii günlerde kullanın..
Nisasum senin odanda çok şirin,tam kız bebiş için ,zaten içine perensesin geldimi oda hiçde sade kalmaz merak etme,sağlıkla gelsin odasına bebişin...
bulcuk odanız çok güzel
nisasum bence çok güzel renkler falan çok hoş içine sinsin bence harika
bulcuk nisasum çok güzel odalarınız. Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah...
odalarınız çok şeker kıslar uyku setlerinizde öyle allah gülegüle yatmayı nasip etsin saglıkla miniklerinnnnnnnnnnn
bulcuk, nisasum.. çok güzel olacak kuzularınızı odaları. güzel uykuları olsun inşallah..
nisasum bence odanız çok cici iyi günlerde kullansın mışıl mışıl uyusun odasında bebişinnnyerimseniben
TESEKKUR EDERİM KIZLAR... begenmenıze.. odamız gelsın boyası tülü halısı ceker koyarım..teşekkür ederiz teyzesi beğenmene sevindik...
nisacım neyini beğenmedin takımın bence gayet hoş ve güzel...hiç tereddüt etme çok güzelmiş..
maasaallah ne kadar hesaplı almısın canım..gülegüle kullansın bebişinkızlar taç outletten tanesi 19 tl ye 2 tane nevresim takımı aldım. Hemde Biri pamuklu biri pazen hihoyyyt 2 tanede disneyin yastık kılıfından aldım onlarda 3 tl sırnaşık şey birde yorgan aldım oda 19 tl.. tüm bunlar toplam 60 tl ye geldi hihoyyyt hihoyyyt