- 25 Ağustos 2007
- 5.030
- 2
- 44
- Konu Sahibi green olive
lllalll im kizinin ve oglusunun odasi hayirli olsun canim...gule gule kullansinlar....
saolll bitanemmmopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lllalll im kizinin ve oglusunun odasi hayirli olsun canim...gule gule kullansinlar....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKızlar maaşallah bebişlerinizin odaları çok güzel olmuş. Benim oğlanın odası geldi ama yerleşmedi daha kokusunun çıkmasını bekliyoruz bu yüzden yerleştiremiyorum bütün çekmecelerini falan söktük koku çıksın diye. Yerleştirince ben de koyarım oğluşumun odasını inşallah...
amin canım çok saollopuyorumnanaktanlalcim çok güzel olmuş herşeyine bayıldım canım opuyorumnanaktan
Mustafa Barış sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirir inşallah opuyorumnanaktan
zilli kızının odası da çok güzel olmuş annesi opuyorumnanaktan
lalcim kuzularının odaları çok gzüel olmuş. sağlılla büyüsünler bu odalarda inşallah
Lalciimm ne güzel odalar hazırlamışsın kuzularına...
güle güle uyusunlar odalarında inşallah...
Ne kadar şanslılar senin gibi zevkli anneleri var
öüyorum çok çok
oğluşumun odası......:asigim:....inşallahh allah sağlıklı sıhhatli ve huzurlu şekilde uyumayı kullamayı nasip eder...:Saruboceq:..tabi bu söylediğim hepimizin bebişleri için geçerliiiiopuyorumnanaktan
ve prenses kızımın odasııı:asigim:
amin bitanemm çok sağollllopuyorumnanaktanlal çok cici olmuş ikisi de
ne kadar zevklisin,hayırlarla kullanın inş.
ay çok ciciler bayıldım maşallah allah saglıkla büyümelerini nasip etsin odalarında cnm
canım saolll...daha iyiisi senin meleklerinin olsunnnnopuyorumnanaktanlalcim güle güle kullansın meleklerin ...özellikle kızının odası süper olmuş ...
bitanem teşekkürlerrropuyorumnanaktanlllalllcım her iki odada cok iç açıcı olmuş opuyorumnanaktan güle güle kullansınlar odalarını yavruların inşallah.
lallcim cok güzel olmus yavrularının odası rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin insallah...
lllalll sağlıkla yaşasınlar odalarında çok şirin.
simaysi canım iyi günlerde kullasın oğluşun odasını çok hoş olmuşşşşşşopuyorumnanaktan