2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

nazcım gerçekten çok zevkli bir oda olmuş opuyorumnanaktan güle güle mutlu,huzurlu,sağlıklı günlerde kullansın oğluşun :nazar:

oğluşumun odası......:asigim:....inşallahh allah sağlıklı sıhhatli ve huzurlu şekilde uyumayı kullamayı nasip eder...:Saruboceq:..tabi bu söylediğim hepimizin bebişleri için geçerliiiiopuyorumnanaktan
dscn1330.jpg

dscn1331f.jpg

dscn1332.jpg

dscn1333f.jpg

ve prenses kızımın odasııı:asigim:
dscn1341.jpg

dscn1342.jpg

dscn1343.jpg

dscn1344.jpg

dscn1345.jpg

ayy çok şirin olmuş yaa canım benimm sağlıcakla kulanmayı nasip eder inş. allah tatlımm huzurla mutlulukla yavrucuklarınla

çok güzel olmuş canım gerçekten...ii sağlıklı günlerde kullansınlar inşallahopuyorumnanaktan

ayy çok şirin olmuş yaa canım benimm sağlıcakla kulanmayı nasip eder inş. allah tatlımm huzurla mutlulukla yavrucuklarınla
aminnnn ajkımmmm benim saollll....opuyorumnanaktan
ANG€L;8671624 .!.:
lalcim çok güzel olmuş odalar ikiside çok şirin.allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin inşallah
amin canım ...teşekkürlerrropuyorumnanaktan.
çok güzel olmuş canım gerçekten...ii sağlıklı günlerde kullansınlar inşallahopuyorumnanaktan

amin bitanemm...teşekkürlerrropuyorumnanaktan

lalcığım bayıldım güzelim çok güzel kızının odasıda oğlunun odasıda allahım sağlıkla kullansınlarr opuyorumnanaktan

Canım ikisi de çok güsel olmuş. Allah sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Hele cadının odasına bayıldım, benim girip yatasım geldi yani kaydirigubbakcemile3
Bu arada benim de halı almam lazım oğluşun odasına, sen araştırmışsındır, nereden bakayım, fyatları ne civarda

lall allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. tam anlayamadım sen şimdi iki odayı da yeni mi yaptın. kızın var zaten dimi.. hafif bi kıskançlık durumlar mı var yoksa:)

laliimm çok güsel olmuşlarr...hele cadınınkii pembeyi sewiyorum yaa opuyorumnanaktan mışıl mışıl uyusun kuzular içinde...

Canım ikisi de çok güsel olmuş. Allah sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Hele cadının odasına bayıldım, benim girip yatasım geldi yani kaydirigubbakcemile3
Bu arada benim de halı almam lazım oğluşun odasına, sen araştırmışsındır, nereden bakayım, fyatları ne civarda
amin canım teşekkürlerrrropuyorumnanaktanbitanem oğluşun halısını koyunludan aldım fiatı 100 tl....yerimseniben
lall allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. tam anlayamadım sen şimdi iki odayı da yeni mi yaptın. kızın var zaten dimi.. hafif bi kıskançlık durumlar mı var yoksa:)
amin canım saol....opuyorumnanaktanoğluşumun beşiği dolabı aslında ablasınındı sadece halısını perdesini ve boyasını yeni yaptım....oturma odasını iptal ettim oğluşun odası yaptım...kızımın takımını yeni aldım....tabi onun odasınında perdesini halısını ve boyasını yeniledim...kıskançlıkla ilgisi yok canım yerimseniben..odalarını özellikle ayırdım ben...cadım okula gidiyorrr ve rahat ders çalışsın rahatsız olmasın diye hemde zaten ilerde ayıracağız baştan yapalım dedikk......yerimseniben
laliimm çok güsel olmuşlarr...hele cadınınkii pembeyi sewiyorum yaa opuyorumnanaktan mışıl mışıl uyusun kuzular içinde...

saol canımopuyorumnanaktan bende tam bi pembe mannağıyımm..tamam pembe ve mavi klasik renkler ama ne yapıım çok seviommmmm:asigim:

lalciğim çok güzel olmuş kuzularının odaları. kızınınki ayrı güzel tabii opuyorumnanaktan huzurlu uykuları olsun ikisinin de inşallah, sağlıkla kullansınlar...

lllalll çok güzel odalar hazırlamışsın,yavruşların güle güle kullansın,sen nasıl oldun,ben pek giremedim,iyi misin,Doğum tarihi belirlediniz mi?

lalciğim çok güzel olmuş kuzularının odaları. kızınınki ayrı güzel tabii opuyorumnanaktan huzurlu uykuları olsun ikisinin de inşallah, sağlıkla kullansınlar...
amin bitanemm...çok teşekkürlerrrropuyorumnanaktan
lllalll çok güzel odalar hazırlamışsın,yavruşların güle güle kullansın,sen nasıl oldun,ben pek giremedim,iyi misin,Doğum tarihi belirlediniz mi?

bitanemm çok saolllopuyorumnanaktanşuan iyiyim canım bol bol dinlenimm ve suyumu içiom suyumda azalma olduğu için....canım benim normal doğum olduğu için tarih belli değil..paşamın canı nezaman isterse ozaman olacak doğummm:asigim:zaten cemil bey sezaryanı ağzına bile almadı normal doğurtcam dedii...bende zaten normal doğum istediğim için sorun yokyerimseniben

lalimmm aleynanında:nazar:, mustafa barışında:nazar: odaları çok güzel olmuşopuyorumnanaktan
sağlıklı günlerde mışıl mışıl uyusun kuzularınopuyorumnanaktan

X