2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

cok sevındım dogrusu..begnılmesıne.kız odası gibi degıl geldı. cokmu sade oldu.falan dıye düşündüm.canım 2 bucuk falan tuttu.yatagı falan dahıl degıl tabii.:KK43: ama dedesi aldı iyi oldu :)

kızlara illa pembe olsun istemiyo artık çoğu kişi yada erkeklere mavi
bende beyaz veya böyle üstü turuncu falan düşünüyorum
tahmin etmiştim fiyatın aşağı yukarı okadar olacağını
benimde annem alacak ama fazlada yüklenmek istemiyorum
hadi bakalım
güle güle kullanın emi
gelincede fotolarını çekin

bulcuk cok sekermiş olusunun odası maasallah:)))

nisasum bence de cooook güzelmiş odanız ii günlerde kullanın..

Nisasum senin odanda çok şirin,tam kız bebiş için ,zaten içine perensesin geldimi oda hiçde sade kalmaz merak etme,sağlıkla gelsin odasına bebişin...

bulcuk odanız çok güzel

nisasum bence çok güzel renkler falan çok hoş içine sinsin bence harika

odalarınız çok şeker kıslar uyku setlerinizde öyle allah gülegüle yatmayı nasip etsin saglıkla miniklerinnnnnnnnnnn

bulcuk, nisasum.. çok güzel olacak kuzularınızı odaları. güzel uykuları olsun inşallah..:nazar:

sağlıkla doğsun canım.geçen yıl bende bakmıştım bu takıma Çilek ten sanırım.bize uymadı onun için vazgeçmiştik.içinde mışıl mışıl uyusun inşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım almıssın sonunda:)))) güle güle yatsın burak pasa içinde...

allah içinize sindirsin canım sağlıkla uyusun meleğin içinde tatlımhepsi çok güzeller opuyorumnanaktan :nazar:

mehay nurefşan grennolıve çok guzel odalarının beşiklerinin güzel günlerde kullanın inşş

Canlarım çok teşekkür ediyorum hepinize. İyi dileklerimi sizinle paylaşıyorummm opuyorumnanaktan

nisasum bence odanız çok cici iyi günlerde kullansın mışıl mışıl uyusun odasında bebişinnnyerimseniben

bulcuk canım odanısı göremiorumm..sayfa görüntülenemiooduuu ama açıldı...çok şirin vcanım iyi günlerde sağlıkla kullansın oğluşun odasınııııııyerimseniben

kızlar bişey soracamm..şimdiki uyku setlerinin yorganları incecikk..szinkilede öylemii.

benim üstünü örtesim gelir sürekli başka şeylerle..ama gerek yok diyorlar..içindeki keçeymiş çünkü sıcacık tutarmış:uhm:

ben hem uyku seti hem tek yorgan aldım. ikiside sıradan yorgan boyutlarında. ıçinde keçe olduğunu sanmıyorum. Sen daha soğuk bir yerde yaşıyorsun sanırım.

yorganda alın zatn uyku seti nin o şeyi hiç iyi değil bence yaa ben tek onla ortemem açıkçası %100 pamuk kılıflı yorganı olur ustune o olursa olur

kızlar taç outletten tanesi 19 tl ye 2 tane nevresim takımı aldım. Hemde Biri pamuklu biri pazen hihoyyyt 2 tanede disneyin yastık kılıfından aldım onlarda 3 tl sırnaşık şey birde yorgan aldım oda 19 tl.. tüm bunlar toplam 60 tl ye geldi hihoyyyt hihoyyyt

çok şekermiş bulcukçum güle güle kullansın prensin..

buda bizim odamız yorumları yazın lütfen cok içime sinmedi çünkü

ben bayıldım bu odaya harikaymış

bulcuk cok sekermiş olusunun odası maasallah:)))

nisasum bence de cooook güzelmiş odanız ii günlerde kullanın..

Bulcuk odan çok güzel,gerçekten çok beğendim,Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..

bulcuk odanız çok güzel

nisasum bence çok güzel renkler falan çok hoş içine sinsin bence harika

bulcuk nisasum çok güzel odalarınız. Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah...

odalarınız çok şeker kıslar uyku setlerinizde öyle allah gülegüle yatmayı nasip etsin saglıkla miniklerinnnnnnnnnnn

yeni bebek odaları çok güzel...
allahım güle güle yatmayı nasip etsin... (amin..))

bulcuk, nisasum.. çok güzel olacak kuzularınızı odaları. güzel uykuları olsun inşallah..:nazar:

bulcuk canım odanısı göremiorumm..sayfa görüntülenemiooduuu ama açıldı...çok şirin vcanım iyi günlerde sağlıkla kullansın oğluşun odasınııııııyerimseniben

kızlarr sağolunn aminnnnn:Saruboceq:

X