2009 Ekim Bebekleri

ay maşallah cnm cok tatlı... Allah analı babalı buyutsun

Ayy o ne şeker bir bebek öyle musyascım tebrik ediyorum seni... Allah analı bablı büyütsün yaşı uzun olsun bebeğinizin sağlıkla inşallah...
a.s.

cnm hayırlı uğurlu olsun kızında senin gibi aceleci maşallah allahım her zaman işleri rast gelsin cnm hayırlı ve anne babaya ii evlat olur inşllh senide bebeğinide öpüyorum cnm

musyascım allah analı babalı büyütsün maşallah cnm kızına çok tatlı gözüküyo yiyesim geldi bizimkilerde doğsada 15-20 sene sonra ekim analarının kızları diye topic açsalarkaydirigubbakcemile5

musyasin bebegi zeynep ada MAASALLAH

Musyascım tekrardann tebrik ediyorum, maşallah kızınaa Allah bağışlasın:Saruboceq:

allah anneli babalı bütsün hayırlı sağlııklı bi evlat etsin inşallahhh uzun ömür versin rabbim .... ama gözler aynı annesiiiiiii zemuszemus zemuszemus zemuszemus

musyascım bebegin çok güsellopuyorumnanaktanrabbim saglık sıhatle büyütmek nasip etsin inşallahh darısı bizim başımıza inşallahopuyorumnanaktan

aaaaaaaaa inanmıom.....askbuyacım gözünaydın canım...allah nazarlardan koruusn bebişinine güzel bayrama bebişinle gireceksin......

allahım yarebbim ne güzel bi günde geldi meleği allah sansını ve bahtını açık etsin inş.

allahım bu güzel birşey böylee maşallah subhanallah musyascım darısı bizim başımıza inşallah birden duygulandım yaaa (((

delikafadulden askbuya bebişine kavuşmuş süper yaaa darısı başımıza... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…