Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
musyasin bebegi zeynep ada MAASALLAH
zuzucum bende bir önceki mesajını anlamaya çalışıyordum neden öyle oluyor bir bilgisi olan var mı..fisfisfis
ay bilmiyorum ki candyim..topic başlıkları da ööle olmuş.. çıldırmış yine site:))
bızım kızların dogumlarını kaldıramadı kanımca kaydirigubbakcemile3
musyasin bebegi zeynep ada MAASALLAH
maşallah canımselaaaaaaaaam canlarımmmmmmmm size güzel melegimle yazıyom şuan kollarımda ve çok tatlı kara üzüm saçlı maviş gözlü kızım zeyneb ada 09/09/2009günü özel bigünde saat11.00dedünyaya genel aneztezi sezeryanla 2710gr dünyaya geldi boy 48cm ilk gün solunum şikayeti çektik 2gün küvezde kaldı yavrumu dün kucagıma aldım o 2gün 2yıl geldi resmen ama pıtırcıgım şükür kollarımdaaaa darsı sizlere canlarım sakn stresle girmeyin ben çok agladım son anda nedense oanki tedirginlikle muccccccccck miniklere sizlere
maşallahbakalim 4.annemiz kim olacak:) prensesler aceleci cikti :)
üff bu ne ya siteye noolmuş böle (
selaaaaaaaaam canlarımmmmmmmm size güzel melegimle yazıyom şuan kollarımda ve çok tatlı kara üzüm saçlı maviş gözlü kızım zeyneb ada 09/09/2009günü özel bigünde saat11.00dedünyaya genel aneztezi sezeryanla 2710gr dünyaya geldi boy 48cm ilk gün solunum şikayeti çektik 2gün küvezde kaldı yavrumu dün kucagıma aldım o 2gün 2yıl geldi resmen ama pıtırcıgım şükür kollarımdaaaa darsı sizlere canlarım sakn stresle girmeyin ben çok agladım son anda nedense oanki tedirginlikle muccccccccck miniklere sizlere