2009 Ekim Bebekleri

gözdecim gözünaydın canım hayırlı olsun çok sevindim bayramda oğluşunla berabersin. süper ya

askbuya tebrik ederim canım Allah analı babalı sağlıklı ömürler versin yavruna

askbuya allah analı babalı büyütsün.ayyyy ne güzel bir annenin kucağı daha doldu darısı bizlerin başına inşallah.:Saruboceq: çok güzel bir günde geldi bebekğin

aşkbuya maşallah 4.annemiz olmuşş
allah analı babalı büyütsün
sıra bize geliyorrrrr akannehir

aşkbuya canımm rabbim analı babalı büyütsün çok güzel bi günde aldın meleğii kucağınaaa ne güsell bayramda meleğinle olucaksınnn rabim sağlıkla bizede nasip etsin inşallahh

gözdecim gözün aydın canım. peki bebiş ve gözdenin durumu nasıılmış haberiniz varmı????

gözdecim tebrikler canım demek o çok istediğin paşana sonunda kavuştun..allah bağışlasın canım...darısı başımıza inşallah...

dedim bi bakıyım ekım anneleri başlamış mı dogurmaya hey maşallh 4 tane bebiş gelmiş bile
bütün bebişler hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büytüsün
ben eylül annesi daha bende tık yok

musyasçım bu ne şeker bir bebiş maşallah kuzuya
rabbim ailene bağışlasın yavrunu acısını göstermesin..

4. bebeğimize ve annesi aşkbuya' ya kocaman birer maaşallah. allah sağlıkla, dört gözle büyümeyi nasip etsin.. bahtı, huyu, yüzü güzel olsun kuzunun opuyorumnanaktan

dogum yapan arkadaşların gözü aydın... darısı bize... bide erken doguranlar sebeplerini yazsalar ne güzel olurdu bizde tecrübe edinirdik

musyascım masallah canım bebişine allah nazarlardan saklasın

askbuya tebrikler canım ne güzel bi günde dogdu bebişin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Masallah kizlar bebisler cikmaya baslamislar yuvalarindan.. RAbbim hepsine hayirli uzun ömürler nasip eylesin..darisi biz bekleyenlerin basina insallah.. tabiki zamaninda ve saglikla insallah..

musyascım çok tatlı bir bebüşün var maşallah çok sağlıklı duruyor..
aşk buya canım seninde gözün aydın..Allah ım şimdilik 4 olan bebeklerimiz sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar olsun inşallah..
çokkkkk heyecanlıyım artık yaw..
maşallah bebişlerimizede annişlerimizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…