2009 Ekim Bebekleri

canım benim cok sevindim ya kavuşmanıza opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Allah nazarlardan korusun meleğini ve seni zeynep adayı öp benim için cok şeker yaaaa maşallah

ay inanmiyorum ya ilk fotograflar bile geliyor artik. Masallah cok ama cok tatli ya. Allah nazardan korusun

musyasçığım çok sevindim kuzunun ve senin sağlıklı ve birlikte olmanıza..allah bağışlasın, çok tatlı kızın opuyorumnanaktan . allah nazarlardan saklasın, maaşallah ikinize de ...

musyascim gözün aydin canim.. Allah anali babali.. güzel saglikli günler yasamak nasip etsin.. bahtida kendi gibi güzel olsun insallah..

kizlar yeni topic acip fotolari öyle koysaniza.. böylece gecmis sayfalari aramak zorundda kalmayiz..

musyasin bebegi zeynep ada MAASALLAH

musyasçım çok tatlı maşallah miniğin allah yavrunu sana bağışlasın...ama ben çok kötü oldum yaaa acayip duygusallaştım zeynepe bakıp bakıp ağlıyorum...koptum resmen ..inşallah bizde bu günleri görürüz..yavrum ne kadarda masum duruyor...

Allah'a emanet olsun kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comi hep yanında olsun inş. Allah sizide başından eksik etmesin.çok çirkin maşallah :)

musyasım allah bebişinı sana bağışlasın maşallah çok guzel bişey bu yaaaa fotoğrafını bıle yedım.

aylardır neye benzediğini hayal ettiğimiz kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimiz gelmeye başladı da fotoları da geldi demekk..musyasss maşallahhh nası bi güzellik o ya...Allah bağışlasınnn

Son düzenleme:
zuzucum bende bir önceki mesajını anlamaya çalışıyordum neden öyle oluyor bir bilgisi olan var mı..fisfisfis

maşallah canım
sağlıkla büyüsün meleğin
bakalim 4.annemiz kim olacak:) prensesler aceleci cikti :)

maşallah
üff bu ne ya siteye noolmuş böle (

evet ya sorun var sanırım

ayyyy..gözlerim doldu...41 kere MAŞALLAH...Rabbim nazarlardan korusun güzeller güzeli yavrunuçok duygulandım..Allah ım bizlere de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Musyas masallah kizin cok tatli Allah nazarlardan saklasin.

seni ve esini tebrik ederim canim allah anali babali buyutsun

allahım saglıkla büyüsünler..maaşallah bır kac gundur gırememıstım topiğe nele rolmus böyle..cok sekerler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…