2009 Ekim Bebekleri

üfff ben hala kararsızım normalmi yapsam sezeryanmı karar vermek için son 2 haftam normale engel bi durum yok ama sancıdan korkuyorum

selaaaaaaaaam canlarımmmmmmmm size güzel melegimle yazıyom şuan kollarımda ve çok tatlı kara üzüm saçlı maviş gözlü kızım zeyneb ada 09/09/2009günü özel bigünde saat11.00dedünyaya genel aneztezi sezeryanla 2710gr dünyaya geldi boy 48cm ilk gün solunum şikayeti çektik 2gün küvezde kaldı yavrumu dün kucagıma aldım o 2gün 2yıl geldi resmen ama pıtırcıgım şükür kollarımdaaaa darsı sizlere canlarım sakn stresle girmeyin ben çok agladım son anda nedense oanki tedirginlikle muccccccccck miniklere sizlere

anaaam maşallah musyascım kavuşmuşsun prensesine uğur getirsin ailenize sağlıkla yaşasın inşallah canım a.s. :Saruboceq:

musyascım maşallah meleğine ve sana..Allahım hiç ayırmasın sizi birbirinizden inşallah..:Saruboceq:hihoyyyta.s.:asigimpuyorumnanaktan

oyy maasallah mevlam huzurlu bısekılde buyutmeyı nasıp etsın darısı basımıza :kedi:

musyascım gözünaydınn................maşallah prensesine...benim için minik ellerinden öp koklaa.....:asigim:

musyas canim ALLAH im bebegini annesi ve babasiyla saglikla büyümeyi nasip etsin , kizinin kaderi güzel olsun insallah , sanada gecmis olsun tatlim masallah bebegin iyi dogmus hersey yolunda olmasina cok sevindim darisi basimiza insallah seni ve minik kizini kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canimmm cok sevindim ve imrendim sana bir an yaa:asigim: benimde kucagimda olsa keske melegim....:asigim:

musyascım maşallah zeynebimize allah analı babalı büyütsün canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok şükür meleğin sağlıkla kollarında çok sevindim canımm allah bizede o günleri gösterir inş.seni ve zeynep bebeği öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyyy ne güzel öp zilli kısını benim yerime kokla:)))) ne güzel bi duygudur allah bilir..rabbim sizi hiç ayırmasın sağlık sıhhat versin sna babasına hayırlı evlat olsun insallah...bi ara dogum hikayeni uzun uzun anlat bize naptın ne hissettin kızınla ilk bulusman nasıldı topiğimiz hazır sizi bekliyor:)))

Allah bağışlasın! Çooook ama çoooook tatlı! Bahtı da güzel olsun inşallah! Tebrik ederim! a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…