2009 Ekim Bebekleri

annecimmm 3. demi geldi..ben 3 numaramı vermiştim ama 4 de olmak istemiyorum..mümkünse 2 hafta daha bişey olmak istemiyorum yaaa:KK43:(((((((((((

nuracım sağlıkla büyüt meleğini..bu arada biz nasıl ekim annesiysek anlamadım doğrusu...

son liste...

dogum.jpg

akannehirakannehir gercekten bu nasıl ekım annelıgı yaw :bbo:
ee nura nıye dogurdu dune kadar bısey yoktu :1ninca:
hayırlı olsun bebecıgın nuracım Şeniz

burcu 87 bir zamanlar listenin en basinda sen vardin:))) simdi nereyse 10 .sirada doguran olacaksin :)

benım bebıste onceden gelebılır canım 23 eylulde bellı olacak bakalım kacıncı olucam :kedi::kedi:
10.da olsam bısıy olmaz saglıcakla gelsınde meleklerımız :asigim:

ayy 5 kişi olmuş liste inanmıyorum yaa kendimden korkmaya başladım valla

tebrik ederim arkadaşlar allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

allahıkmyarebbim bebişler patır patır gelmeye başladılar maşallah ya sağlıkla büyüsün kuzular inş.

:nazar: maaşallah nuraa ve bebeğine, umarım ikisi de iyidir.. sağlıkla dört gözle büyüsün 3 bebeğimiz de. bahtları, huyları, yüzleri güzel olsun kuzuların inşallah :Saruboceq:

evet yaa kıslar önden geldiler maasallah pasalar beklemede bakalımilk erkekimiz kim olacak???

normal dogumu bekleyenler vaktindse dogururda sezeryan olacak olanlar 2 hafta once dogum yapiyor..listenin yarisi eylulde dogum yapacak gibi:)

amanınnnn 3. bebeğimiz bile gelmiş şimdi görüyorum..maşallah bebişlere Allah sağlıklıca büyümelerini nasip etsin,annişlerimizede çokkk geçmiş olsun..darısı bizlerin inşallah..çok heyecanlandım yaw:bbo:

X