2009 Ekim Bebekleri

kızlarrrrrrrrrrr bende geldim nihayet oğlum 3 gündür yanımda teyzeleri p.tesi sabahı sezeryanla doğum yaptım 38+5 de 4000 gr 51 cm olarak dünyaya geldi melek kokulu paşam nolurrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah deyin allah doğum yapan annelere ve yapacak olanların yanında oldun kendinize iyi bakın bir süre giremicem nete...

maşallah canımmm bebişe allah nazarlardan korusun yavrunu..

canım maşallah paşanaaaa...kojaman adam olup öyle gelmiş

ilkaycığım, incitanem a.s. tebrikler kızlar.. maaşallah kuzularınıza allah sizlere bağışlasın, bahtları da huyları da güzellerden eylesin yavrularınızı...

zeynep masallah kizina Allah hayirli omurler versin insallah...

zeynepcim maşallah canım allah nazarlardan saklasın

Zeynepçim Allah analı babalı büyütsün. Maşallah kızına çok şekermiş.

Masallah canim yuzu gibi bahtida guzel olsun insallah.Allah anali babali buyutsun.

zeynepcim maşallah kızına Allah sağlıklı hayırlı ömür versinnn canım

canım benim nede güzel maşallahhhhh.. Allah annalı babalı büyütsün inşallah bahtı açık olsun kuzucunun..:asigim:

ayy yerim ben bu meleği allah bağışlasın çok şeker tütütütüüüüüü maşallah

zeynep maasalah berramıza ..ya cok dadlu bu kıs ALLAHım esirgesin maasallah maasallah....

oyy maşallah berraya

zeynepcim maşallah berramıza çok tatlı ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN..

maşallah maşallah 41 kere maşallah öncelikle ne mutlu rabbim bu duyguyu tekrar yaşattı.:Saruboceq:
allah hayırlı bir evlat olamyı nasip etsin vatanına ailesine a.s.

maşallah canımm yaa çok tatlıı sana çok benziyor zeynepciğimm allahım korusun 41 bin kere maşallah canımmm

allahım bu ne güzellik maşallah 41 binkere amazoncuğum

çok saolun teyzeleri...inşallah sizde mis kokulularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız...,

bir sürü yeni meleğimizde gemiş hepsine maşallah..allhım hepsinin hep iyi günlerini göstersin...

EYLUL AYINDA DOGUM YAPAN ANNELERIMIZ....

EKIM AYINDA DOGUM YAPACAK OLAN ANNELERIMIZ...........

Son düzenleme:
nurefsancım ellerine sağlık ama ayrı ayrı değilde birleşik olsa yani eylülde doğum yapanların altına sırasıyla ekim annişleride yazılsa daha güzel olur gibi geldi bana...tabi yinede sen bilirsinyerimseniben

ben de insallah 6 ekimde kavusacam yusufuma..normal dogum olacak..suni sancıyla kafamçokkarıştı

delikafadulden anam listeye bende dahl olmuşummm sağlıkla gelsin meleğimmmmmmmmm

bu listede bende olmak istiyorum artıkkkkkkkdelikafadulden
Allahım evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..kucağına alanlarada Allahım uppppuzunnnnnn ömür versin..

maşallah maşallah allahım nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi rabbim hayırlısıyla kalanlarımızıda kurtarsınn

aaaaaaaaaaamiinnnnnn. kızlar bizde kesinleştirdik normal doğumu :))) nasıl mutluyum anlatamam en çok istediğim şey buydu.önümüzdeki iki hafta içinde bekliyoz eğer yaramazlık ederde gelmicem derse 12 ekimde sunni sancıyla alıncak olsun yaaa normal yollardan gelcek ya şükür en büyük derdimdi sezeryan.

HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA GÜLÜMkaydirigubbakcemile5

ilkayy..incitanemm..we bugünün bombası bulcukk..gözünüz aydın kızlaarr... liste ne çabuk büyüdü ya..bizde soğursak artıkınn...
antika hadi bakalım iişallah doğurursn normal..

anaaaaaaaaaaaaaa bulcukun kuzucuk geldimiiiiiiiii.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis zeze cim zuzucum saolun cicişlerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…