- 12 Mayıs 2009
- 257
- 0
kızlarrrrrrrrrrr bende geldim nihayet oğlum 3 gündür yanımda teyzeleri p.tesi sabahı sezeryanla doğum yaptım 38+5 de 4000 gr 51 cm olarak dünyaya geldi melek kokulu paşam nolurrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah deyinallah doğum yapan annelere ve yapacak olanların yanında oldun kendinize iyi bakın bir süre giremicem nete...
kızlarrrrrrrrrrr bende geldim nihayet oğlum 3 gündür yanımda teyzeleri p.tesi sabahı sezeryanla doğum yaptım 38+5 de 4000 gr 51 cm olarak dünyaya geldi melek kokulu paşam nolurrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah deyinallah doğum yapan annelere ve yapacak olanların yanında oldun kendinize iyi bakın bir süre giremicem nete...
zeynep masallah kizina Allah hayirli omurler versin insallah...
zeynepcim maşallah canım allah nazarlardan saklasın
Zeynepçim Allah analı babalı büyütsün. Maşallah kızına çok şekermiş.
Masallah canim yuzu gibi bahtida guzel olsun insallah.Allah anali babali buyutsun.
zeynepcim maşallah kızına Allah sağlıklı hayırlı ömür versinnn canım
canım benim nede güzel maşallahhhhh..Allah annalı babalı büyütsün inşallah bahtı açık olsun kuzucunun..:asigim:
ayy yerim ben bu meleği allah bağışlasın çok şeker tütütütüüüüüü maşallah
zeynep maasalah berramıza ..ya cok dadlu bu kıs ALLAHım esirgesin maasallah maasallah....
oyy maşallah berraya
zeynepcim maşallah berramıza çok tatlı ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN..
maşallah maşallah 41 kere maşallah öncelikle ne mutlu rabbim bu duyguyu tekrar yaşattı.:Saruboceq:
allah hayırlı bir evlat olamyı nasip etsin vatanına ailesinea.s.
maşallah canımm yaa çok tatlıı sana çok benziyor zeynepciğimm allahım korusun 41 bin kere maşallah canımmm
allahım bu ne güzellik maşallah 41 binkere amazoncuğum
aaaaaaaaaaamiinnnnnn. kızlar bizde kesinleştirdik normal doğumu :))) nasıl mutluyum anlatamam en çok istediğim şey buydu.önümüzdeki iki hafta içinde bekliyoz eğer yaramazlık ederde gelmicem derse 12 ekimde sunni sancıyla alıncak olsun yaaa normal yollardan gelcek ya şükür en büyük derdimdi sezeryan.