2009 Ekim Bebekleri

Simaysi oncelikle tebrikler Allah anali babali buyutsun.Insallah oglusunu kucagina alip evine donersin saglikli bir sekilde dualarim seninle.

canım sağlıcakla inş. bi an önce meleğine kavuşursun inş. sıkma canını dualarımız senin le ve bebğinle opuyorumnanaktan

simaysi üzülme canım..herşey yoluna girecekitr Allahın izniyle..:Saruboceq:

simyasi rabbim dindirileemz acılar vermesin bikaç güne toparlar paşan alırsın kucağına..
bu arada hayırlı günlerde sağlıkla sıhhatle aşkla büyütmek nasip olsun

simaysi canım üzülme inanki sağlıkla bebeğini kucağına alıp evine gideceksindir azcık dayan annesi tamamen iyleşsin meleğin..

simaysi geçmiş olsun canım eve döndüğünüzde iyice hasret giderirsiniz :teselli:

merhabalar hepinizi arkadaslar

massallah nekadar kisi dogum yapmis ben artik giremiyorum nete vakit bulamiyorum ya,

dogum yapan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum ALLAH anali babali saglikla buyutsun insallh.
dogum yapicak arkadaslarada kolay hayirli dogumlar dilioyorum. bu guzel duyguyu biran once yasamniz dilegiyle arkadaslar
.
simaysi canim gecmis olsun sanada insallah bebegin sana saglikla doner en kisa zamnda.

Nuracım ne gÜzel kavuŞtun meleĞıne ..
Darısı bız kavuŞamıyanların baŞına..amın..

simaysi geçmiş olsun. maşallah çok güzel kg su falan yerinde eminin bi an önce annesine kavuşacaktır. sezeryanmı olmuştun akciğerdeki su ondanmı boşalmadı.

simaysı hayatım butun dualarımız sizinle.allahım bıran once bebişini kucağında evınde görmeyı nesıp etsın.

ay canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın, rabbim dermansız dert vermesin üzülme. en kısa zamanda toparlar kuzucuk , doya doya alırsın kucağına annesi. :teselli:

simaysi gecmıs olsuncnm.morlaını yüksek tutmaya calıs.güçlü olsun bebişinde .. kısa zamanda cıkın ınsaalah hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…