güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..darısı başınıza canlarım..şimdi kızımın resmini ekliyorum..maşallah demeyi unutmayın teyzoşları...
Merhaba,
bizim bebek erken davrandı 36+1, 28.09. saat 01.15 de sezeryan ile dogdu.
Ismi Miray, kilo 3.280 gr, boyu 49 cm
Selam kızlar ben geldim hemde Burak'ımla... 3,750 gr 53 cm meleğim. En yakın zamanda resimleriyle ve hikayemle aranızda olurum. bu arada doğuö apan arkadaşları yürekten kutluyorum hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
çok öpğyorum kızlar
ekim annesi değil eylül annesi oldum .3050 gr.47 cm uzunluğunda yusuf eymenim doğdu
maşallah demeyi unutmayın kuzular...
oyyy yerim kuzularıı
maşallah subhanallah
amazoncum kocaman maşallah prensesine canım
maasallah maasallah o ne güzellik öle amazon rabbim saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insallah...
MAŞALLAH MAŞALLAH...hakikaten pamuk doğurmuşsun ne güzel bişi bu böyleeee...benimde oğlum gelsin artık :Saruboceq:
41xbu ne tatlı şey böle yaa allahım yyarebbim
Ayyy ne kadarrr cirkinnn bu zilli (cirkin diyelimde nazar degmesin) masallah canim Allah anali babali buyutsun.
Selam kızlar ben geldim hemde Burak'ımla... 3,750 gr 53 cm meleğim. En yakın zamanda resimleriyle ve hikayemle aranızda olurum. bu arada doğuö apan arkadaşları yürekten kutluyorum hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
çok öpğyorum kızlar
ekim annesi değil eylül annesi oldum .3050 gr.47 cm uzunluğunda yusuf eymenim doğdu
delikafadulden ilkayımm hani ara doğurdu yaww bi gün girmdimm normal normal doğurmuşş maşallah alperen bebeğe maşallah
maşallah tüm doğan kuzularımıza allah bizlerede sağlıkla kucağımıza nasip etsin inş.