2009 Ekim Bebekleri

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..darısı başınıza canlarım..şimdi kızımın resmini ekliyorum..maşallah demeyi unutmayın teyzoşları...

maşallah maşallah 41 kere maşallah öncelikle ne mutlu rabbim bu duyguyu tekrar yaşattı.:Saruboceq:
allah hayırlı bir evlat olamyı nasip etsin vatanına ailesine a.s.

Merhaba,

bizim bebek erken davrandı 36+1, 28.09. saat 01.15 de sezeryan ile dogdu.
Ismi Miray, kilo 3.280 gr, boyu 49 cm

ekim annesi değil eylül annesi oldum .3050 gr.47 cm uzunluğunda yusuf eymenim doğdu

maşallah kuzularımıza sağlıcakla büyüsünler inş. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maasallah maasallah o ne güzellik öle amazon rabbim saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insallah...

oyyy yerim kuzularıı
maşallah subhanallah

amazoncum kocaman maşallah prensesine canım

maasallah maasallah o ne güzellik öle amazon rabbim saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insallah...

MAŞALLAH MAŞALLAH...hakikaten pamuk doğurmuşsun ne güzel bişi bu böyleeee...benimde oğlum gelsin artık :Saruboceq:

41x bu ne tatlı şey böle yaa allahım yyarebbim

Ayyy ne kadarrr cirkinnn bu zilli (cirkin diyelimde nazar degmesin) masallah canim Allah anali babali buyutsun.

Şeniz çok teşekkür ederiz teyzeleri, hepinizi öptük kızımla.. kaydirigubbakcemile

amazoncum maaşallah çok tatlı bi prensesin var..... hem de pamuk prenses... saçları siyahmı?

maşallahhh kurban olurum onları yaradana yaaa ne guseller kıslar meleklerinizz

Allahım hayırlı evlat eylesin anne babalarına
Bende melegimi kollarıma almak istiyorummmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkk

ekim annesi değil eylül annesi oldum .3050 gr.47 cm uzunluğunda yusuf eymenim doğdu

siyahinci, green olive, Allah bağışlasın, Allah uzun ömürler versin, sağlık sıhhat versin size ve bebişlerinize, çok çok tebrik ediyorum.a.s.

amazoncum maşallah pamuğuna....çokk güzel çok...tam pamuk prensesss........allah nazarlardan korusunnn

delikafadulden ilkayımm hani ara doğurdu yaww bi gün girmdimm normal normal doğurmuşş maşallah alperen bebeğe maşallah

maşallah tüm doğan kuzularımıza allah bizlerede sağlıkla kucağımıza nasip etsin inş.

Son düzenleme:
canim en son suyu azaldigi icin suni sanciyla normal dogum yapmaya calisacakti eger dogum olmazsa bugun sezeryan olacakti..ama ilkaydan haber gelmedi ..yani kesin degil dogum tarihi ve sekli...

anladımmm bende melek kendiliğinden geldi sandımm haber yookmu ikisindende ayy inş. iidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…