2009 Ekim Bebekleri

maşallah demeyi unutmayın kuzular...

Allah nazarlardan saklasın bu kadar tatlı bi bebek görmedim benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende allah kısmet ederse 2010 nisan annesi olacağım... Bebeğin çok güzel allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

ama ben çok duygulanıyorum bu kuzuları görünce:gitme:sayfayı her açtığımda kızımı düşünüp ağlıyorum,nolcak benim halim:sinifsinif:RABBıM NAZARLARDAN SAKLASIN HEPSıNı..ÖNCE ANA BABALARINA SONRA VATANA MıLLETE HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR ıNŞALLAH HEPSıopuyorumnanaktan

kizlar ilkaydan haber var:saat: 23:27 de alperenimiz dogdu...3570gram 51 cm dun cok sanci verdiler en sonunda gece dogum yaptim normal dogumu kizlara tavsiyr ederim kimse korkmasin optum

kizlar ilkaydan haber var:saat: 23:27 de alperenimiz dogdu...3570gram 51 cm dun cok sanci verdiler en sonunda gece dogum yaptim normal dogumu kizlara tavsiyr ederim kimse korkmasin optum

haber verdiğin için sağol canımopuyorumnanaktan

ayyyybebişler çok tatlı yaaa yerim ben onları allahım nazardan korusun
kızlar sizlerede geçmiş olsun darısı başımıza inş..

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..darısı başınıza canlarım..şimdi kızımın resmini ekliyorum..maşallah demeyi unutmayın teyzoşları...

maşallah canımm yaa çok tatlıı sana çok benziyor zeynepciğimm allahım korusun 41 bin kere maşallah canımmm

maşallah demeyi unutmayın kuzular...

allahım bu ne güzellik maşallah 41 binkere amazoncuğum

masallah pamuk gibiler.. Allahim hepsine hayirli saglikli uzun ömürler versin.. anne babalarina bagislasin insallah

amazon maşallah kuzuna allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Ayyy maşallah her birine ve tabii ki her birinize!!!! Bunlar biblo gibi, taş bebek gibi, pamuk helva gibi birşey olmuşlar yaw kaydirigubbakcemile3 Herşeyden önce hayırlı, sağlıklı, bahtı güzel evlatlar olsunlar inşallah!!! Dünyada daha büyük bir mutluluk yoktur herhalde, güzel anneler hepinizi tebrik ederim.

tebrik edenler cok tesekkür ediyorum. Gelen bebislere hosgeldin diliyorum. Anali babali büyütelim insallah.

Biz iyiz baslangicta biraz tikanma probleme oldu. Akciger filmi cekildi suan iyiz masallah. Kizim erkenci davrandi ama iyiz cok sükür.

Herkeze bol selamlar gönderiyoruz.

hadi geçmiş olsun ikisinide opuyorumnanaktan Allah bahtını açık etsin küçük prensin

amazıncum maşallah pamuk seker gibii allah nazarlardan saklasın.

ilkaycım gecmıs olsun sana da canım maşallah bebişine...

güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar, öptük kızımla hepinizi allahım kalanları da kurtarsın bir an evvel sağlıkla inşallah...
bahaircim saçları siyah canım evet..
ilkayım da kurtuldy oh maşallah çok şükür allah analı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…