2009 Ekim Bebekleri

Kızlar Allah hepinize en yakın zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin. Öyle güzel bir duygu ki... bilseyim 9 ay bekleyemezdim herhalde diye düşünüyırum...
Allah sağlıkla kavuştursun hepinizi.
Doğum yapanların hepsinide tebrik ediyorum
a.s.

Kızlar Allah hepinize en yakın zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin. Öyle güzel bir duygu ki... bilseyim 9 ay bekleyemezdim herhalde diye düşünüyırum...
Allah sağlıkla kavuştursun hepinizi.
Doğum yapanların hepsinide tebrik ediyorum
a.s.

bende ilk 7 ay niye korunduk diye kzııyorum kendime kii daha bebeğime kavuşmadım düşün artık

greencem maşallah paşana ve sana :nazar:
allah anneli babalı büyütsünnnn:Saruboceq:

ilkayy bulcukk incitanem green masallahh meleklerinize ve sizi Allahh analı babalı buyutsun inşallah
Nazardan korusun Rabbimm meleklerimizi:nazar::nazar::nazar:41kere

Merhaba kızlar,bende doğurdum paşamı ama hala ona hasretim, o kadar acı ki,kucağıma bile alamadım,3530 gr doğdu,çığlıklar atarak doğdu ama akciğerlerinde suyu atamamış ve içinde hava birikmiş,şuan küvezde,hertarafında tüpler bağlı,ben bugün eve çıktım,çok üzgünüm,Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın,bekliyorum ve sadece dua ediyorum,doğum yapan herkesi kutluyorum,işallah meleğime biran önce kavuşurum...

Merhaba kızlar,bende doğurdum paşamı ama hala ona hasretim, o kadar acı ki,kucağıma bile alamadım,3530 gr doğdu,çığlıklar atarak doğdu ama akciğerlerinde suyu atamamış ve içinde hava birikmiş,şuan küvezde,hertarafında tüpler bağlı,ben bugün eve çıktım,çok üzgünüm,Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın,bekliyorum ve sadece dua ediyorum,doğum yapan herkesi kutluyorum,işallah meleğime biran önce kavuşurum...

canım benim öncelikle gözün aydın bebeğin doğmuş
geçmiş olsun durumuna üzüldüm ama sakın kendini harap etme bazen oluyo böle şeyler canım
inşallah bir kaç güne iyileşeek.sen de iyi düşün ve dua et miniğine .
sütlerin gelmez bebeğini emziremezsin çok üzülürsn .kendine dikkat et şimdi bebeğinin sana ihtiyacı var .
lütfen toparla kendini.

canım Allah yardımcınız olsun önce beişinin sonra senin sabır canım Allah büyük görüceksin bak kendini toparlayıp gülerek gelcek anneciğinin kollarına küçük paşa.gözünüz aydın bu arada

Çok sağolun kızlar,moral oldunuz,Allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Çok sağolun kızlar,moral oldunuz,Allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım kendini salma sakın...kuzunun sana ihtiyacı var...sen şimdi bırak üzülmeyi,ağlamayı bak sütün kesilir Allah korusun...sütün artıracak şeyler yiyip içmeye bak canım...bebişin yakında kucağında olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

simaysi Allah bağışlasın canım...
dualarımız seninle ve oğluşunla içini ferah tut,düzelecek inşallah annesi :Saruboceq:

1ekimdogum.jpg

simaysi, tebrik ederim canım.. allah analı babalı büyütsün :nazar:. geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda kucağına alacaksın minik kuzunu :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım öncelikle maşallah oğluşuna...:nazar:
ve çok geçmiş olsunnnn ama inanki en kısa zamanda paşan toparlıyacak ve seninle birlikde evine dönecek.....:asigim:allahın izniyle en kısa zamanda toparlayacak bebişinnnn:Saruboceq:

canım Allah bağışlasın bebeğini, umarım bu sıkıntılı günleri kısa sürede atlatırsınız,Kalbini ferah tut çok yakında kavuşacaksın yavruna.

Yeni doğan bütün bebeklerimize maşallah:nazar:
Allah analı babalı büyütsün inşallah hepsini:Saruboceq:

Simaysi cnm geçmiş olsun, bu sıkıntılı günleri atlatıp meleğine kavuşacaksın Allahın izniylee:Saruboceq:

X