2009 Ekim Bebekleri

Selam kızlar ben geldim hemde Burak'ımla... 3,750 gr 53 cm meleğim. En yakın zamanda resimleriyle ve hikayemle aranızda olurum. bu arada doğuö apan arkadaşları yürekten kutluyorum hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
çok öpğyorum kızlar

anaaam..hoşgeldinizopuyorumnanaktanayyy maşallah maşallah canımtosuncuk gelmiş de haberimiz yokkaydirigubbakcemile3Rabbim analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
en kısa zamana bekleriz fotolarıopuyorumnanaktan

maşallahh greenim burakına..kocaman adam olup çıkmışş opuyorumnanaktan

maşallah maşallah iki gün ortada yoktum yeni bebişlerin haberlerini aldım. Allah analı babalı büyütsün talihlerini açık etsin hepsinin inş. darısı başımıza.

maşallah oğluşuna..Allahım analı babalı büyütsün kuzucunu..

maşallah oğluşuna grencim allah analı babalı büyütsün..
bizim içinde o mis kokusunu içine içine çek tamam mı..

Maşallah canım Burak'ına kocaman abi olmuş
Toparlanınca detayları bekliyoruss

selinacım greencim maşallah meleklerinize darısı bizim meleklerin başına :asigim:

harika kaydirigubbakcemile5 ne güzel haberler bunlar kaydirigubbakcemile2 darısı başımıza inşallah...

greenciğim, selinacığım ve siyah inci tebrik ederim a.s. sağlıklı, uzun ömürlü, bahtları da huyları da güzellerden olsun kuzularınız.. en kısa zamanda tatlı bebeklerimizin fotoğraflarını görebiliriz umarım...opuyorumnanaktan

canım maşallah oğluşunaaaaaa ve tabiki sana...........opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…