2009 Ekim Bebekleri

nurefsancım yeni topic açmışsın cnm çok güzel emeğine sağlık

yeni gelen bebişlere sağlıklı uzun ömürler aileleriyle birlikte maşallahh subhanallah hepsine

sagol sekerim ayrica buraya yazidigin icinde ayrica tesekkur ederim epey dogum yapan oldui ama 3 resim ve 3 dogum hikayesi var insallah biz dogurunca biz yazariz:)

nurefsancım yeni topic açmışsın cnm çok güzel emeğine sağlık

yeni gelen bebişlere sağlıklı uzun ömürler aileleriyle birlikte maşallahh subhanallah hepsine

bebişler yeni geldiği için sanırım fırsat bulamıyorlar bakalım biz nasıl olucaz:))
en kısa zamanda hepsini bekliyoruz hikayeleriyle bebekleriyle...
inşallah bizede nasip olur

Merhaba,

bizim bebek erken davrandı 36+1, 28.09. saat 01.15 de sezeryan ile dogdu.
Ismi Miray, kilo 3.280 gr, boyu 49 cm

DÜN VE BUGÜN DOĞUM YAPAN TÜM ANNELERıMıZı KUTLUYORUM, BEBıŞLERıNE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DıLıYORUM.

Merhaba,

bizim bebek erken davrandı 36+1, 28.09. saat 01.15 de sezeryan ile dogdu.
Ismi Miray, kilo 3.280 gr, boyu 49 cm

AMAN DA AMAN MAŞALLAHcanım daha 36. haftada 3280 gr.sa 40 haftada kaç gram olurdu Allah bilirkaydirigubbakcemile3erken davranmakta haklı bebişkaydirigubbakcemile3Allah bağışlasın canım...

Rabbim hepinizin meleklerini korusun. ama burda hic Ekim bebisi yok, hepsi Eylul bebisi olmus.kaydirigubbakcemile3

selinacım bebişin hayırlı olsun,allah sağlıklı ömür versin inşllhh...ayy ben iice heyecanlanmaya başladım..artık bu sayfaya bakmaya korkar oldum,ağaçtaki olgunlaşmış meyveler gibi tapır tapır dökülmeye başladı herkes...biz hala asılıyız bakalım ne zaman düşücez:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…