2009 Ekim Anneleri

Ah ah geçen sene bu vakit benim fındıkkurdu karnımdaydı... doktora gitmek çok heyecanlandırıyodu doktorun ağzının içine giriyodum adeta ne söylicek diye...elimize verdiği ultrasyon kağıdını fotoğraf gibi asıp gelip geçtikçe seyrediyodum...allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese herkese...duygulandım bak şimdi...

kelebek ve nazyaz kızlar tebrik ederim.inşallah Allah sonuna kadar getirmeyi nasip eder aynı bizim gibi.inşallah bebişlerinizi sağsağlim alırsınız kucaklarınıza.inşallah siz de uykusuz geceler geçirmezsiniz:roflol:

tıbiiiiiiiiiiiiii tıbiiiiiiiiiiiiiiiiii ibolya kendi mıçını doğrulttu da sana yardıma gelcek :roflol:

ulennn ibolya karısı burayada mı yetiştin lennn.bravo ama çok güzel çalışıyon len.bi de hastayım diye bize duygu sömürüsü yapıyon heee:roflol::roflol:

ulennn ibolya karısı burayada mı yetiştin lennn.bravo ama çok güzel çalışıyon len.bi de hastayım diye bize duygu sömürüsü yapıyon heee:roflol::roflol:

hasta olmasam o mesacı yazarmım ule hastayız işte :mymeka: hemi bana bu alemde heryere yetişen ibolya derler hatırlatrıım:1closedeyes:

Ehhehhee, ben burayı her okuduğumda kopuyom, keşkem ekim 2008 topiğinde olabilseymişim, canım çekti bee Kıs ibolya her tarafa yetişiyoın anacım
taktir ettim senikaydirigubbakcemile3

Kızlar bu topiğe girmek için var gücümle çalışıyom, kocada derman kalmadı valladelikafadulden

:roflol::roflol::roflol: len zorlamayın bozarsınız bak, oluceyi zaman oluy bu meret, siz akışına bırakın, bozulursa haliniz harap sölüyüm yani :roflol: len bu arada gel anam 2008lere, bizde gırgır şamata bol, icük keyfin yerine geler hemi tecrübe edinirsin bizden, bak birimize daha bi ünvan verdim, meran karısına da lokman hekim ünvanı verdim, şindik çıtıra bi folüm düşünüyom :roflol: hr zaman beklerük anam gelmessen küserük sölüyüm yani :1closedeyes:

:asigim:şafak 11

ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR ARTIK GERİ SAYIMA BAŞLADIM.6 ŞUNAT DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM
HELE OĞLUM OKADAR ÇOK HEVESLİKİ ANNE ZAMANI GELDİMİ KARDEŞİM KARNINDAMI DİYOR BENDE AZCIK KALDI OĞLUM BEKLE HAYIRLIS İLE KARNIMDA OLCAK KARDEŞİN DİYORUM :lepi::CüvCüv:

HAMİLE OLAN ARKADAŞLARI TEKRAR TEKRAR TEBRİK EDİYOUM ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH

herkese teşekkürler...allah kucağımıza almayıda nasip etsin....cuma doktora gidicem bakalım ne olacak:))))))))

hheeeeyyyyyytt nolii len burdaaa çakarım haaaÇok üzgünüm çoook kaç kişi oldunuz bakem devamı calışmalaradelikafadulden çalısın cxalısın hade bakemhihoyyyt olcek bu sefer:jeyyar:

yaw ne çabukta öğrendiniz be maşallah..kızlar ben daha bir ihtimal bekliyorum bakalım 4-5 gün sonra belli olur herhalde engeç 1 hafta..
belki ekimde anne olurum bi bakem dedim dolmuş vallahi burası..bide bütün kulübün fırlamaları buradamı ne..?? muhabbet güzel geçecek 9 ay desenize allahh neşenizi eksik etmesin..kızlar bana dua edin çok ümitliyim ..sizi öpüyorum işallah bende geicemmmm..yakındırrr

fırlama derken

kıs ibolya cadısı yakaladım seni, nabera.s. bak sana çiçek aldım, kırdan yeni topladım ne güsel di mi? Anacım ekim topiğine giricem diye ölecem bu ay heee keçiboynuzu kürleri bir yandan, bal tarçınlar bi yandan, gerçi koca memnun hayatında, bebek olmasa da devvvaaaamdelikafadulden

zaten ben yakalanmaya alışkınım olm, kaçıncı basılışım benim sen ilk değilsin :roflol: he ne dicem şu bebe fikrini aklından çıkart bak o zaman sana ceeeeeeee dicek, şahsen bizzat benim ve arkadaşlarımn öyle oldu, tavsiye ederim yani iyi oluyo kaydirigubbakcemile3

nassı olacak bu, beyin ameliyatı desen daha kolay iyi mi?delikafadulden şaka beeeaaa, aslında çok da düşünmüyorum, bi de buraya girmesem hiç düşümiycem süpper olacak ama burdaki muhabbeti de seviyom yaaavvvkaydirigubbakcemile3

ahanndaaa yakaladımm seniiii:roflol:çıkıom ben şimdi anacımm azcık bi işim varrrrkaydirigubbakcemile3hadi sende kapat şu ışıkları artıkk aa olmuo böleee:roflol:Şeniz

yavrum biliom kolay diil ama tecrübeylen sabit yani, ahan bak biz tüp bebeğ e gidcektik paramız bitti biraz para biriktirelim birkaç ay derken ahan ben hamile kalıvermişim, yine aynı şekildie bi başka arkadaşımın da aynısı oldu, o da tüp bebeğe gidcekti beklemedeyken o da hamile kaldı, neden biliyonmu, biz aklımızdan çıkarmıştık o an bebeği, tüp bebeğe odaklanmıştık, o bekleme süresinde hiç hamile kalacağımızı yada kalırmıyız kalmazmıyız keşke kalsak gibi şeyleri düşünmemiştik, ahan onun için diyom sana aklından çıkar diye, ne b ilem yav kocanla sinemalara git, gez toz, çeşitli aktivitelere katıl, kendine hobiler edin ama bebiş fikrini kafandan çıkar , şahsen bizzat 8 senede bi yusuf eymenciğimi denk getirmiş biri olaraktan söylüyorum bilmem ne kadar ettkili olar :1closedeyes:

merviscim hayırlı olsun neden tedirginsin ki???

benm bebişim şimdi tam 4+1 de teyzesi ama gecen hafta kese görünmedi dr sanki tedirgindi.birde normaldebhcg 2 katına cıkıomus yha bnm kı fazla cıktı o yüzden mol gebelikten korkuyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…