yardima gelirsin nolcak yanee sırnaşık şey
tıbiiiiiiiiiiiiii tıbiiiiiiiiiiiiiiiiii ibolya kendi mıçını doğrulttu da sana yardıma gelcek :roflol:
ulennn ibolya karısı burayada mı yetiştin lennn.bravo ama çok güzel çalışıyon len.bi de hastayım diye bize duygu sömürüsü yapıyon heee:roflol::roflol:
Ehhehhee, ben burayı her okuduğumda kopuyom, keşkem ekim 2008 topiğinde olabilseymişim, canım çekti beeKıs ibolya her tarafa yetişiyoın anacım
taktir ettim senikaydirigubbakcemile3
Kızlar bu topiğe girmek için var gücümle çalışıyom, kocada derman kalmadı valladelikafadulden
zor işmiş.....
yaw ne çabukta öğrendiniz be maşallah..kızlar ben daha bir ihtimal bekliyorum bakalım 4-5 gün sonra belli olur herhalde engeç 1 hafta..
belki ekimde anne olurum bi bakem dedim dolmuş vallahi burası..bide bütün kulübün fırlamaları buradamı ne..?? muhabbet güzel geçecek 9 ay desenize allahh neşenizi eksik etmesin..kızlar bana dua edin çok ümitliyim ..sizi öpüyorum işallah bende geicemmmm..yakındırrr
fırlama derken
kıs ibolya cadısı yakaladım seni, nabera.s. bak sana çiçek aldım, kırdan yeni topladım ne güsel di mi? Anacım ekim topiğine giricem diye ölecem bu ay heeekeçiboynuzu kürleri bir yandan, bal tarçınlar bi yandan, gerçi koca memnun hayatında, bebek olmasa da devvvaaaamdelikafadulden
zaten ben yakalanmaya alışkınım olm, kaçıncı basılışım benim sen ilk değilsin :roflol: he ne dicem şu bebe fikrini aklından çıkart bak o zaman sana ceeeeeeee dicek, şahsen bizzat benim ve arkadaşlarımn öyle oldu, tavsiye ederim yani iyi oluyo kaydirigubbakcemile3
nassı olacak bu, beyin ameliyatı desen daha kolay iyi mi?delikafadulden şaka beeeaaa, aslında çok da düşünmüyorum, bi de buraya girmesem hiç düşümiycem süpper olacak ama burdaki muhabbeti de seviyom yaaavvvkaydirigubbakcemile3
nassı olacak bu, beyin ameliyatı desen daha kolay iyi mi?delikafadulden şaka beeeaaa, aslında çok da düşünmüyorum, bi de buraya girmesem hiç düşümiycem süpper olacak ama burdaki muhabbeti de seviyom yaaavvvkaydirigubbakcemile3
merviscim hayırlı olsun neden tedirginsin ki???