2009 Ekim Anneleri

hee doğru subat bası gelmey baslarlarr..benımde 5 ocaktı sat..oyy oyyy:)

ay valla gelmeye başlarlar tek tek. duygulandım şimdisenağlama
ben de geçen yıl bu zamanlar hamileydim ama farkında değildimmm:CüvCüv:

ayyy ekim anneleri ne şirin bebekleriniz var sizin öyle, öperim ben onlarıa.s. İnşallah sabırsızlıkla bekleyen tüm aday adayları bu topiğe gelir, en önde de ben derrrrmişimhihoyyyt

senin için hayırlısı olsun anjelic, inşallah en kısa zamnada hamile kalırsın ve sen de bir ekim annesi olursunnn:Saruboceq:

bende okurken duygulandım benimde sat ım inşallahhh 30 Aralık 2008 olsun kızlarrr..haziran 2009 annelerindeydim kısmet olmadı hamişliğim devam edemedi inşallahh şu günlerde hamiş kalmak üzereyimdir bende ekim 2009 annelerinin daimi üyesi olurummm..

inşallah inşallah:Saruboceq: allahım hayırlısıyla nasip etsinde ister ekim olsun ister kasım.yeterki olsun:Saruboceq:

hasret çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, nasipse olacak:)

cancer canım ben de haziran annesi olacaktım maalesef meleğim bıraktı beni inşallah ikimiz de kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamiş oluruz.

inşallah inşallah:Saruboceq: allahım hayırlısıyla nasip etsinde ister ekim olsun ister kasım.yeterki olsun:Saruboceq:
doğru canımm yeterki sağlıkla gelsin meleka.s.

aa cnm benim kısmete bak umuyorum tatlımm allahım bizede nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende istiyorum bende bende ekim annesi olma ihtimalim var banada dua edin buraya geliyim inşallah son sat 25 aralık allahım inşallah. şimdilik misafirim kızlar. allah gönlünüze göre versin. bebişlerini kucağına alanlar allah sizede sağlıkla mutlulukla büyütmenizi bir ömür geçirmenizi nasip etsin.

Aslında şimdiye kadar gelen olmalıydı, nerde bu ekim anneleri yaaa, bana dert oldu valla:çok üzgünüm:

satım 11 ocaktı zaman ne çabuk geçiyor aslında...allah hayırlısıyla dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu...tüm anne adaylarına kolay gelsin..

merhaba arkadaşlar

6 Ocak sat
bakalım size 6 şubat da ceeeeeeeeeeee derim
Allah isteyen herkeze nasip etisn inşallah

sevgiler

yadıklarınızı okudum da kaydirigubbakcemile3
2008 ekim annelerisiniz heralde güle güle büyütün bebişleriniz
boş bırakmak istemediniz sanırım sayfayı ve daha gelende yok galiba
inşallah birer birer geliriz bu sayfalara :Saruboceq::teytey:

İnşallah fatmacım inşallah isteyen herkez gelsin buraya ....
sende gelmek isteyenlerdesin demekki benim sat 6 ocak bu bir kaç gün yumutlama günüm bakalım 6 şubatda belli olur herşey :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

yalnız baştan söyliyim ekim babaları doğumdan sonra hödükleşiyoooo

merhabaaaaa hanımlar a.s.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :lepi:
bende eğer bu ay kalabilirsem hamile kalacağım inşallllllllllllllaaaaahhhhh ve ekim anneleri topiğinde yerimi alacağımmmmmmmmmmmm :dance:

ve hesaplamalarıma göre hamile kalırsam 29 ekimde anne olcağımmmm inşallah :dance: ....

allahım hayırlı ve sağlıklıbi evlat nasip et nolur :dance:

terkencim babalar neden hödükleşti kız babalık yaramadımı neden kine? :dance:

Son düzenleme:
Allah herkesin gönlüne göre versin..
işallah hayırlısıyla ekim anneleride gelir belki şu anda içinde minicik yavru taşıyorlar ama farkında değiller,isteyen herkes işallah bu ay alır sevinçli haberi..:Saruboceq:

selaaaam ilk ekim 2009 annesi benim herhalde..öğreneli 3 gün oldu hamileliğimi.önce idrar sonra kan testi pozitiiiiiif işte burdayııııım

oh oh hadi hayırlısı allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin...

umarım bu kez ekim annesi olurum.temmuz annesi olucaktım.
ama bebişim gitti:çok üzgünüm:
iki adet kanamsı geçerdim.
yeter artık bekletme anneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…