- 24 Temmuz 2008
- 13
- 3
- 47
yavrum gönlünü ferh tut allahın korudğunu kimse koruyaamaz, kısmetinde varsa gelecektir bebiş relax ol biraz, biliorum klay değil bu psikoloji ama bu şekilde davranmak senin yararına olacak, bir de bence dal doktorun birine, kan testi falan yaptırt, durumunu anlat, daha önceden şunları yaşadım tekrar bunu yaşamak istemiorum falan de, bak hamileliğiimin ilk aylarında bana proluton depot die bi iğne vurdular, 8. haftaya kadar haftada 2 defa o iğneyi yedim, düşüğü engelleyici bi iğneymiş, allah tamamına erdirsin inşallah canım Şeniziyi temennileriniz icin sag olun. folik asidi neredeyse bir yıldır alıyorum. doktora gelecek hafta ancak gidecegim. ne yapacagini biliyorum. kese gorunene kadar gel diyecek. kese 5. haftadan once gorunmez. benimki ise daha 3+3 haftalik daha coook yeni. ama uzun suredir tedavi oldugum ve hamile kalinca artik hissettigim icin testi dun aksam yaptim. baya bir erken yani.
hem benim onceki hamileligimde dusmemisti kalbi durmustu. hatta o vaziyette 2-3 hafta kalmis icimde. neredeyse benide alip goturecekmis. kurtajla aldilar.
Allah'tan hayirlisi insalalh bu sefer dogum gunu hediyesi olarak gelir bana surekli dua ediyorum. buna da bir sey olursa kendimi biraz zor toparlarim 9 ay icinde 3 kayibi tasiyamam.
hayirlisi insallah isteyen herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır. herkese iyi aksamlar ben eve gidiyorum.
merhabalar kızlar bende bugün 355 kan değeriyle hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyorum. ve son adet tarihime göre 3 ekim tahmini doğum tarihim inşallah hayırlısıyla yüce allahım o günleride gösterir. o zamana kadarki sürecide burda hepberaber paylaşırız inşallah
15 gunluk hamıleymişim kızlar dun test yaptırdım bugun kan testi yapıcaklar çok heyecanlıyım şimdi neler yapmam gerekiyor 2009 ekiminin ilk annesi sitede benim sanırım:)))
Merhaba,
bende geldim sanirim araniza. bu sabah evde idrar testi yaptim. ikinci cizgi silik bir sekilde cikti. ama daha once kimyasal gebelik gecirdigim icin fazla umutlanamiyorum. bu 3. gebeligim. ikinciside 11+5 te kalp durmasi sonucu kurban bayraminin ilk gününde kaybetmistim. Valla cok korkuyorum kimseye soyleyemiyorum. insallah tutunur ve beni birakmaz. benim beklenen dogum tarihim 11 ekim dogum gunumden bir gun once insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.