2009 Ekim Anneleri

naz yaz cım tebrik ederim. sat kaç :uhm: ne güzel erkenden öğrenmişsin
benim 3 ocak sat. insallah bu ay tutar :Saruboceq:

herhalde ekimin ilk haftası...hadi gelin bekliyorum:)))))))))))))))kaydirigubbakcemile

Ne güssel yaaa, şimdi sen doktora gidicen, onun kesesini görücen bi de kalp pıt pıtları, aman da aman ne heyecanlıdır, her dakikanın tadını çıkar, inşallah biz de yanında olucaz, hamile kalamasam da ben gelirim bu sayfaya sizi ziyarete

canım olumsuz düşünme...ben 10 ay sonunda hamile kaldım.....bir takla atmadığım kaldı...şimdide biraz lekelenme oldu korktum..10 da doktorumu arayacağım....

canım olumsuz düşünme...ben 10 ay sonunda hamile kaldım.....bir takla atmadığım kaldı...şimdide biraz lekelenme oldu korktum..10 da doktorumu arayacağım....

Yok canım yaaa, olumsuzluk diil, her ihtimali düşünüyorum sadece, nasipte varsa olacak biliyorum, sen de hemen ara doktorunu ihmal etme, kendini sakın yorma, bol bol dinlen güzel anniş :)

Yok canım yaaa, olumsuzluk diil, her ihtimali düşünüyorum sadece, nasipte varsa olacak biliyorum, sen de hemen ara doktorunu ihmal etme, kendini sakın yorma, bol bol dinlen güzel anniş :)

canım ilişkiden sonra uyu sabaha kadar kalkma sende ben öyle kaldım hamile....

canım ilişkiden sonra uyu sabaha kadar kalkma sende ben öyle kaldım hamile....

Canım bütün taktiklerin uzmanı oldum ama herşeyi yapsan da olmayacaksa olmuyor, en es geçtiğin ayda da olabiliyor, bu işler kısmet, bakalım benim bebeğimin vakti şimdiyese gelecek inşallah, dua et banakaydirigubbakcemile3

Bu arada mimarsın galiba? Benim eşim de mimar, istanbulda mısın sen?

dualarım seninle.......evet mimarım...ankaradayım canım....

merhaba.... :senağlama:

bende bu ay bebek istiyodum 2009 ekim annesi olmak istiyodum.... :senağlama.

adet oldum...... :senağlama:

önümüzdeki ay inşallah canım.....umudunu yitirme sakın sende kasım annesi olacaksın:))))))))))))))))))))))))

dualarım seninle.......evet mimarım...ankaradayım canım....

tebrik ederim nazyaz cım Allah isteyen herkeze versin İnşallah ekim 2009 ilk hemilesi olsun ya süper inşallah arakadan herkez pıtır pıtır gelir

bende bende :jeyyar::CüvCüv:

üzülme vede ümidini yitirme canım İnşaalah en kısa süre sende bu guruba katılırsın inşalahhhhhh

hepinize teşekkürler.....darısı hepinizin başına:)))))))))))))

Bende ekim annesiyim 2009 tabi :)
3 haftalik hamileyim daha baya erken.. Allahim tamamini erdirir insallah.

Naz yaz ve Kelebek ikinizide kutluyorum allah tamamına erdirsin ekim annesi olmak çok güzellllllllllll:))

2008anneleri topigi kesmedi bide geldik burayi hakladik
:roflol: allah cezanı vermesin mülayim

yafri herkes aynı yollardan geçiyo gün gelecek sende ikibin bilmem kaç annelerine bizim yazdıklarımızı yazceksin, parayla diil anam sırayla, allah sana da böööle böcük böcük bakan cici bici bi bebe nasip etsin inşallah :Saruboceq:

inşallah yafri, sende olsun deyip özlemini çektiğin ne varsa kavuşursun inşallah, şincik terken karısının yerine ben cevap veriyüm anacım zira benimkisi de o hödüklerden birisi, anacım bu babalar hamileyken böyle bi heyecan bi heyecan bebek yolu gözlüyolar, sankim dünya onların olcekmiş gibi hevesli oluyolar, ahan doğuruyon bi de bakıyonki onlar lohusa oluyo onlar çocuğa bakıyo onlar yoruluyo, ama sen hiçbişey yapmıyon, bacak bacağa çelip keyif yapıyon, senin halinden duygularından anlamıyolar, onun içün biz onlara kısaca hödük diyoz, hatta kazanımız bilem var, kafamızı bozan hödük ekim babalarını kazana fıydırıp haşlıyoz, tavsiye ederim sizde yapın çok iyi oliyyy :roflol:

allah sanada nasip etsin yafru :Saruboceq:Şeniz

şincik herkeşe laf yetiştiriyomuş gibi olcem ama bana bu alemde iş bitirici ibolya derler sölüyüm yani, yafriler şincik şöyle oluyor, ne zaman bebeyi aklınızdan çıkardınız o zaman size ceeeeeeeee diyor, tecrübeyle sabit yani, aklınızdan çıkarın o geliverecek ansızın ahan da ibolya dediydi diceniz baaa
Bende ekim annesiyim 2009 tabi :)
3 haftalik hamileyim daha baya erken.. Allahim tamamini erdirir insallah.

allah tamamına erdirsin yafri Şeniz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…