2008anneleri topigi kesmedi bide geldik burayi hakladik
:roflol: allah cezanı vermesin mülayim
yadıklarınızı okudum da kaydirigubbakcemile3
2008 ekim annelerisiniz heralde güle güle büyütün bebişleriniz
boş bırakmak istemediniz sanırım sayfayı ve daha gelende yok galiba
inşallah birer birer geliriz bu sayfalara :Saruboceq::teytey:
yafri herkes aynı yollardan geçiyo gün gelecek sende ikibin bilmem kaç annelerine bizim yazdıklarımızı yazceksin, parayla diil anam sırayla, allah sana da böööle böcük böcük bakan cici bici bi bebe nasip etsin inşallah :Saruboceq:
merhabaaaaa hanımlar a.s.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :lepi:
bende eğer bu ay kalabilirsem hamile kalacağım inşallllllllllllllaaaaahhhhh ve ekim anneleri topiğinde yerimi alacağımmmmmmmmmmmm :dance:
ve hesaplamalarıma göre hamile kalırsam 29 ekimde anne olcağımmmm inşallah :dance: ....
allahım hayırlı ve sağlıklıbi evlat nasip et nolur :dance:
terkencim babalar neden hödükleşti kız babalık yaramadımı neden kine? :dance:
inşallah yafri, sende olsun deyip özlemini çektiğin ne varsa kavuşursun inşallah, şincik terken karısının yerine ben cevap veriyüm anacım zira benimkisi de o hödüklerden birisi, anacım bu babalar hamileyken böyle bi heyecan bi heyecan bebek yolu gözlüyolar, sankim dünya onların olcekmiş gibi hevesli oluyolar, ahan doğuruyon bi de bakıyonki onlar lohusa oluyo onlar çocuğa bakıyo onlar yoruluyo, ama sen hiçbişey yapmıyon, bacak bacağa çelip keyif yapıyon, senin halinden duygularından anlamıyolar, onun içün biz onlara kısaca hödük diyoz, hatta kazanımız bilem var, kafamızı bozan hödük ekim babalarını kazana fıydırıp haşlıyoz, tavsiye ederim sizde yapın çok iyi oliyyy :roflol:
Ne güssel yaaa, şimdi sen doktora gidicen, onun kesesini görücen bi de kalp pıt pıtları, aman da aman ne heyecanlıdır, her dakikanın tadını çıkar, inşallah biz de yanında olucaz, hamile kalamasam da ben gelirim bu sayfaya sizi ziyarete
allah sanada nasip etsin yafru :Saruboceq:Şeniz
canım olumsuz düşünme...ben 10 ay sonunda hamile kaldım.....bir takla atmadığım kaldı...şimdide biraz lekelenme oldu korktum..10 da doktorumu arayacağım....
Canım bütün taktiklerin uzmanı oldum ama herşeyi yapsan da olmayacaksa olmuyor, en es geçtiğin ayda da olabiliyor, bu işler kısmet, bakalım benim bebeğimin vakti şimdiyese gelecek inşallah, dua et banakaydirigubbakcemile3
Bu arada mimarsın galiba? Benim eşim de mimar, istanbulda mısın sen?
şincik herkeşe laf yetiştiriyomuş gibi olcem ama bana bu alemde iş bitirici ibolya derler sölüyüm yani, yafriler şincik şöyle oluyor, ne zaman bebeyi aklınızdan çıkardınız o zaman size ceeeeeeeee diyor, tecrübeyle sabit yani, aklınızdan çıkarın o geliverecek ansızın ahan da ibolya dediydi diceniz baaa
Bende ekim annesiyim 2009 tabi :)
3 haftalik hamileyim daha baya erken.. Allahim tamamini erdirir insallah.
allah tamamına erdirsin yafri Şeniz:lepi: