hasret çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, nasipse olacak:)
cancer canım ben de haziran annesi olacaktım maalesef meleğim bıraktı beniinşallah ikimiz de kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamiş oluruz.
bende okurken duygulandım benimde sat ım inşallahhh 30 Aralık 2008 olsun kızlarrr..haziran 2009 annelerindeydim kısmet olmadı hamişliğim devam edemedi inşallahh şu günlerde hamiş kalmak üzereyimdir bende ekim 2009 annelerinin daimi üyesi olurummm..
umarım bu kez ekim annesi olurum.temmuz annesi olucaktım.
ama bebişim gitti:çok üzgünüm:
iki adet kanamsı geçerdim.
yeter artık bekletme anneyi
kızlar bende istiyorum bende bende ekim annesi olma ihtimalim var banada dua edin buraya geliyim inşallah son sat 25 aralık allahım inşallah. şimdilik misafirim kızlar. allah gönlünüze göre versin. bebişlerini kucağına alanlar allah sizede sağlıkla mutlulukla büyütmenizi bir ömür geçirmenizi nasip etsin.
selaaaam ilk ekim 2009 annesi benim herhalde..öğreneli 3 gün oldu hamileliğimi.önce idrar sonra kan testi pozitiiiiiif işte burdayııııım
Kıs ibolya ne alemsin sen ya, okudukça güldümdelikafadulden ben ekim annesi olmsam da sizin topiğe ziyarete gelirim haberin olsun, keyif için işte
minik kelebek canım bebeişin hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin inşallaaaah, darısı tün isteyenlerin başına.
:roflol: allah cezanı vermesin mülayim
yafri herkes aynı yollardan geçiyo gün gelecek sende ikibin bilmem kaç annelerine bizim yazdıklarımızı yazceksin, parayla diil anam sırayla, allah sana da böööle böcük böcük bakan cici bici bi bebe nasip etsin inşallah :Saruboceq:
güzel dileklerin için çok teşekkürler
tüm istiyenlere ve bana amiiiin inşallah tez zamanda:Saruboceq: :CüvCüv:
böcük böcük bakan bebeler :ecrin_bebek:
slm kızlar ben de ekim annesi olacagım inş.ama ben cok tedirginim yha
ohh ohh hadı bakalım coşuyoo burası..
kelebek ve nazyaz tebrıklerr....ılk 2009 ekım annelerı hosgelmiş..a.s.
bakın sıze nası karsılama yapıoz amaaa
bıze ble karsılama yapan neyım yoktu ole 2007 annesı fılann:dilcikar:
hakket kafanız bsı takılırsa bıze uğrayın..hatta sırf geyıge gelın keyıflenın gulun,.bu guzel gunlerın tadını bolca cıkarın,öptm hepnızı
ohh ohh hadı bakalım coşuyoo burası..
kelebek ve nazyaz tebrıklerr....ılk 2009 ekım annelerı hosgelmiş..a.s.
bakın sıze nası karsılama yapıoz amaaa
bıze ble karsılama yapan neyım yoktu ole 2007 annesı fılann:dilcikar:
hakket kafanız bsı takılırsa bıze uğrayın..hatta sırf geyıge gelın keyıflenın gulun,.bu guzel gunlerın tadını bolca cıkarın,öptm hepnızı
ay insallah Allahim tamamina erdirir canlarim.. Anne olmak ne guzel duyguymus :)
ama herkeş kendi çöplüğünde dimi ciciş, biz 2008 ekim anaları topicini kimseye vermeyiz baştan sölüyelim yani, almaya kalkanı yolarım Çok üzgünüm çoook ama her zaman buyurup gelebiirsiniz o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3 ay bu arada nerde lem bu yeni annişler, biz de onların sayesinde şöööle geçmişe bi yolculuk yapardık dimi, ay ilk keseyi gördüğüm an aklıma geldi iyimi, ultrason kağıdına dakikada bilmem kaç kere pıtı pıtı yazıp yanına da şu kadar haftalıksın şu kadar mmsin diye yazdıydım, ah geçmi ş günler ah ne güzeldi be,ama şu andan daha güzel olamaz, dimi len çıtırım :lepi:
tabi olm yok ole ıstıla mıstılaakaydirigubbakcemile3
valla bende hatırlıyorum da o anı.off cok guzel bır andı onu ılk kez gormek.o kalp atıyor tıptıp en mucize bırsey allhımm..doktr bıde benı korkutustu..surda bı kesecık var surdada varr aaa burdadaa varr dedıydıdelikafaduldenanamm dıkandım oluom sandım heycandan meğer saka yapıomus adam..3 üz 4 üz fılan sandım bendedelikafadulden
ama kıcağına aldığın anda dunyanın tum guzellılkerı fasafısooşakkıdı
slm kızlar ben de ekim annesi olacagım inş.ama ben cok tedirginim yha
hele sen bi dğour ondan sonra görem ben seni kaydirigubbakcemile3hihoyyyt