şu topici bi de ben istila ediyim bakiym, len 2008 ekim anaları bana niye haber etmiyonuz lem burayı talan ediyoz diye kambersiz düğün olurmu :roflol:
yafriler kafanızı takmayın, eeğer bebişleriniz düştüyse bu sağlıklı olmadıkları içündür, benim de 2006 mayısında bi düşüğüm olmuştu çok üzülmüştüm ama şimdi hiç üzümüyorum, sağlıksız özürlü bi bebeği ömrümüz boyunca gözmüzün önünde görecez üzülecez o daha kötü, doğanın kanunu bu, zayıflar her zaman yok olmaya mahkumdur , dğa bu şekilde kendisini dengede tutar, allah gelecek yavrularınıza hayırlı ömürler versin işallah
hayırlı ossunnnnnnnnn dimek 2009 ekim bebesinin temelleri atılmış yavru sana da sölüyom gelecek ekim analarına da söylüyom, kafanıza bişi takılırsa bizim topice gelin bi sürü tecrübeli hatun var aramızda, mesela mok profesörümüz terken var, hödük düşmanı celen var, iş bitirici ben var ohooooooo :roflol:
hasret çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, nasipse olacak:)
cancer canım ben de haziran annesi olacaktım maalesef meleğim bıraktı beni inşallah ikimiz de kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamiş oluruz.
bende okurken duygulandım benimde sat ım inşallahhh 30 Aralık 2008 olsun kızlarrr..haziran 2009 annelerindeydim kısmet olmadı hamişliğim devam edemedi inşallahh şu günlerde hamiş kalmak üzereyimdir bende ekim 2009 annelerinin daimi üyesi olurummm..
umarım bu kez ekim annesi olurum.temmuz annesi olucaktım.
ama bebişim gitti:çok üzgünüm:
iki adet kanamsı geçerdim.
yeter artık bekletme anneyi
kızlar bende istiyorum bende bende ekim annesi olma ihtimalim var banada dua edin buraya geliyim inşallah son sat 25 aralık allahım inşallah. şimdilik misafirim kızlar. allah gönlünüze göre versin. bebişlerini kucağına alanlar allah sizede sağlıkla mutlulukla büyütmenizi bir ömür geçirmenizi nasip etsin.
yafriler kafanızı takmayın, eeğer bebişleriniz düştüyse bu sağlıklı olmadıkları içündür, benim de 2006 mayısında bi düşüğüm olmuştu çok üzülmüştüm ama şimdi hiç üzümüyorum, sağlıksız özürlü bi bebeği ömrümüz boyunca gözmüzün önünde görecez üzülecez o daha kötü, doğanın kanunu bu, zayıflar her zaman yok olmaya mahkumdur , dğa bu şekilde kendisini dengede tutar, allah gelecek yavrularınıza hayırlı ömürler versin işallah
selaaaam ilk ekim 2009 annesi benim herhalde..öğreneli 3 gün oldu hamileliğimi.önce idrar sonra kan testi pozitiiiiiif işte burdayııııım
hayırlı ossunnnnnnnnn dimek 2009 ekim bebesinin temelleri atılmış yavru sana da sölüyom gelecek ekim analarına da söylüyom, kafanıza bişi takılırsa bizim topice gelin bi sürü tecrübeli hatun var aramızda, mesela mok profesörümüz terken var, hödük düşmanı celen var, iş bitirici ben var ohooooooo :roflol: