yavrum biliom kolay diil ama tecrübeylen sabit yani, ahan bak biz tüp bebeğ e gidcektik paramız bitti biraz para biriktirelim birkaç ay derken ahan ben hamile kalıvermişim, yine aynı şekildie bi başka arkadaşımın da aynısı oldu, o da tüp bebeğe gidcekti beklemedeyken o da hamile kaldı, neden biliyonmu, biz aklımızdan çıkarmıştık o an bebeği, tüp bebeğe odaklanmıştık, o bekleme süresinde hiç hamile kalacağımızı yada kalırmıyız kalmazmıyız keşke kalsak gibi şeyleri düşünmemiştik, ahan onun için diyom sana aklından çıkar diye, ne b ilem yav kocanla sinemalara git, gez toz, çeşitli aktivitelere katıl, kendine hobiler edin ama bebiş fikrini kafandan çıkar , şahsen bizzat 8 senede bi yusuf eymenciğimi denk getirmiş biri olaraktan söylüyorum bilmem ne kadar ettkili olar :1closedeyes:
yavrum biliom kolay diil ama tecrübeylen sabit yani, ahan bak biz tüp bebeğ e gidcektik paramız bitti biraz para biriktirelim birkaç ay derken ahan ben hamile kalıvermişim, yine aynı şekildie bi başka arkadaşımın da aynısı oldu, o da tüp bebeğe gidcekti beklemedeyken o da hamile kaldı, neden biliyonmu, biz aklımızdan çıkarmıştık o an bebeği, tüp bebeğe odaklanmıştık, o bekleme süresinde hiç hamile kalacağımızı yada kalırmıyız kalmazmıyız keşke kalsak gibi şeyleri düşünmemiştik, ahan onun için diyom sana aklından çıkar diye, ne b ilem yav kocanla sinemalara git, gez toz, çeşitli aktivitelere katıl, kendine hobiler edin ama bebiş fikrini kafandan çıkar , şahsen bizzat 8 senede bi yusuf eymenciğimi denk getirmiş biri olaraktan söylüyorum bilmem ne kadar ettkili olar :1closedeyes:
benm bebişim şimdi tam 4+1 de teyzesi ama gecen hafta kese görünmedi dr sanki tedirgindi.birde normaldebhcg 2 katına cıkıomus yha bnm kı fazla cıktı o yüzden mol gebelikten korkuyorumkafamçokkarıştı
benm bebişim şimdi tam 4+1 de teyzesi ama gecen hafta kese görünmedi dr sanki tedirgindi.birde normaldebhcg 2 katına cıkıomus yha bnm kı fazla cıktı o yüzden mol gebelikten korkuyorumkafamçokkarıştı
Allah nazarlardan saklasın bebeğini çok yakışıklı maşşallah .. yaşadıkların çok zor olmalı 8 sene dile kolay ama yusuf bey dünyaya geldikden sonra unuttun dimi hertşeyi Anne olmak işde bu yaaaa :ecrin_bebek:
İbolyacım bana mı diyon bunu kıs? Ben de 2 sene bekledim tüp bebiş yapıcam artık dediğim ay hamile kalmışım ama gitti 13 haftalıkken yavrum:çok üzgünüm: Nasip kısmet işte, kardeşi gelecek biliyorum, ben bunları yaşamışken bile çoook ümitliyim ve sizi seviyoruuuuuum:sm_cool:
yavrum benimde bi düşüğüm var yav, aslında düşüğe sevineceksin, çünkü düşen bebeğin özürlü hastalıklı bi embryoydu bu nedenle vücudun onu dışarı atmak istedi, ya vücudunda kalıp büyüseydi de özürlü bi bebek olsaydı daha mı iyiydi yani, ben şahsen önceki düşüğüme hiç üzülmüyorum, yıllarca gözünün önünde can acısı olmasındansa embryoyken düşmesi daha hayırlı
merhabalar kızlar bende bugün 355 kan değeriyle hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyorum. ve son adet tarihime göre 3 ekim tahmini doğum tarihim inşallah hayırlısıyla yüce allahım o günleride gösterir. o zamana kadarki sürecide burda hepberaber paylaşırız inşallah
15 gunluk hamıleymişim kızlar dun test yaptırdım bugun kan testi yapıcaklar çok heyecanlıyım şimdi neler yapmam gerekiyor 2009 ekiminin ilk annesi sitede benim sanırım:)))
Merhaba,
bende geldim sanirim araniza. bu sabah evde idrar testi yaptim. ikinci cizgi silik bir sekilde cikti. ama daha once kimyasal gebelik gecirdigim icin fazla umutlanamiyorum. bu 3. gebeligim. ikinciside 11+5 te kalp durmasi sonucu kurban bayraminin ilk gününde kaybetmistim. Valla cok korkuyorum kimseye soyleyemiyorum. insallah tutunur ve beni birakmaz. benim beklenen dogum tarihim 11 ekim dogum gunumden bir gun once insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.