kan testi yaptirmadim doktor dun kan testi yaptirirsan sonuclarini 1 haftaya alirsin deyince vazgectim.ya simdi beni dusunduren bazi yazilar okudum mesela bazi arkdaslarin keseleri kucuk oluyormus doktor sen surekli yat diyormus dusuk olmamasi icin veyahut bazilarina yiyip ictikleri seylere ayri yasaklar getiriyormus bazilarinada iliski yasagi bu sebepten acaba bende durumlar nedr bir anormallik olup olmadigini en erken ne zaman ogrenebilirim dusuncesi sardi benimirmirmirmir
beni neden eklemediniz dün yazmıştım bende sat 8 ocak hesaplara göre bugün 5 haftalık olduk teyzeleri :) bu akşam doktora gidicem kıslar gözükürmü dersiniz bebişim...
canım bende doktora hemen gittim kan değerim 338,7 di bir hafta sonra kesen görünür dedi iki günde bir kan değerinin katlamsı lazım dedi bu akşam gidicez tekrar doktora ilişki şimdilik yasak dedi banada risk almamak için ilk üç ay önermiyolar genelde ilişkiyi sen yidiklerine dikkat et mutaka süt yoğurt meyve tüket ve tabiki ağır iş yapma yorulma ilk zamanalr bunlar çok önemli
imkanın varsa en erken randevuyu ne zamana alabiliyosan al ve doktoruna mutlaka görün en azından kan değerlin normal syerinde artıyormu onu öğrenirsiniz
mahey ve fatma aynen göğüs büyümesi ve acımısı bendede var uyku halindeyim sürekli
bu akşam keseyi görücem kısmetse klap atışını ne zaman duyucağımız söyler işallah doktor
bugun kan değerim 5000 civarında
hadi gozun aydin canim kalp atislarini haftaya duyarsin bence cunku kalp atislari 6+0 6+6 iken basliyormus....
yeni gelen arkdaslarrrrr ilk sayfada isminizi goremiyorsaniz konuyu baslatan arkdas angelic isimli arkdasa sat inizi ve muhtemel d.tarihinizi ozel mesaj olarak yazi o sizi ekleyecek.
Allah sendende razı olsun paylaşmak için burdayız :1hug:Allah razi olsun cevabin icin kafami cok mesgul eden bir konuydu gece uyuyamadim dusunmekten.ins.tavsiyenize uyup en kisazamanda ayarlamaya calisacagim
evet bende çalışıyorum ancak akşam doktoruna gidebliyorumbulcuk 1000 lerde kese 3000 lerde kalp atışı duyuloyo diye biliyorum ama hafta olarak kalp için erken. hayırlı olsun keseyi göreceksin ne güzel ben cumartesine kalırım zannediyorum çalışıyorum zor izin işi.
hadi gozun aydin canim kalp atislarini haftaya duyarsin bence cunku kalp atislari 6+0 6+6 iken basliyormus....
eylül listesine bakımda 54 kişi var biz şimdiden 25 i bulmuşuz kızlar özeli bu sayfanın 1. sayfadaki arkadaşa atacakmışız angelic diye aradım o değilmiş yanlışlık olmasın 1. sayfada var. eylül ayı gebe kalınan kg larıda eklemiş çokda iyiolmuş bizde eklesek.