2009 Ekim Anneleri

aslında listeye kilo değilde yanalrına not yazsak kesyi gördü kap atışını duydu yada henüz görmedi diye nasıl olur listeyi hazırlayan arkdaşlımız hiç online olmuyo galiba

merhabalar
benim Sat 26 aralık hayırlısıyla bende ekim annesi olacağım , herkese hayırlı ve sorunsuz bir hamilelik dönemi diliyorum

slm arkadaşlar benimde sat 5 ocak 9 şubatta bhcg 1555 çıktı.yarın tekrar gidicem inşallah keseyi görebiliriz dedi doktorum.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.benim 2,hamileliğim.ilkini geçen sene 9 haftalıkken kaybettik.şimdi çok tedirginim.sadece biraz kasık ağrım oluyo inşallah bu defa sonuna kadar gidebiliriz.

benimde son adet tarihim 5 ocak iki gün önce dr gittim keseyi gördüm daha kalp atışlarını duyamadık 2 hafta sonra başlar dedi dr.

slm arkadaşlar benimde sat 5 ocak 9 şubatta bhcg 1555 çıktı.yarın tekrar gidicem inşallah keseyi görebiliriz dedi doktorum.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.benim 2,hamileliğim.ilkini geçen sene 9 haftalıkken kaybettik.şimdi çok tedirginim.sadece biraz kasık ağrım oluyo inşallah bu defa sonuna kadar gidebiliriz.

satlarımız aynıı dr bana muhtemel dogum tarihi 12 ekim dedi.biran önce ekim gelsin bebeişlerimiz kucagımıza alalımhihoyyyt

yok canım bende tık yok ne bulantı ne koku hasaaslıgı hiçbişe yok maşallah:)

fundacım geçmiş olsun inş bu sefer saglılı geçirirsim cnm

benimde son adet tarihim 5 ocak iki gün önce dr gittim keseyi gördüm daha kalp atışlarını duyamadık 2 hafta sonra başlar dedi dr.

Allah sonuna kadar sağlıklı olarak gitmeyi nasip etsin.:ecrin_bebek:ne gibi değişiklikler hissediyorsun.ben hiç birşey hissetmiyorum.mide bulantım falanda yok.sadece halsizlik var ama o da evde oturmaya alışkın değilim ondan diye düşünüyorum.1çünkü 3 haftadır evdeyim işe başladım henüz.

yok canım bende tık yok ne bulantı ne koku hasaaslıgı hiçbişe yok maşallah:)

fundacım geçmiş olsun inş bu sefer saglılı geçirirsim cnm

teşekkür ederim inşallah hep beraber bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz.olumlu düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım.ayrıca sizce doktor yolculuk yapmama izin verirmi ya.çünkü ara tatil için memlekete geldim tesadüfen hamile olduğumu öğrendim.şimdi evimi işimi eşimi özledim ya.senağlama

selam arkadaşlar.a.s.a.s.
9 ocak benim SAT. inşallah 16 ekim de geliyor bebeğim. ikinci bebeğim benimde. 11 yaşında kızım var. biraz tecrübeliyim o yüzden. ama çokta uzun zaman geçti üzerinden unutmuşum gibi geliyor her şeyi. hayırlısı bakalım her şey yolunda gider inşallah. 4 hafta 6 günlüğüm ben. acaba kese görünür mü. bu günlerinde doktora giden arkadaş var mı. cumartesi gitmeyi düşünüyorum ben de. ultrason muayensi karından mı yapılıyor bide. erken olduğu için vajinal da yapılabiliyormuş diye duydum o yüzden merak ettim. :nazar:

kızlar ya bu kasık ağrıları ve ağrım nolacak çatlıyorum valla ağrıdan dün akşam doktora sordum anormal bişi yok dedi kaslardan kaynaklanıyo dedi ama varmı benim gibi ağrı çekeniniz ben anllayamadım bu olayı yaa bide bütün gün ayakta çalışıyorum bana yardım edin napmalıyım ...

teşekkür ederim inşallah hep beraber bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz.olumlu düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım.ayrıca sizce doktor yolculuk yapmama izin verirmi ya.çünkü ara tatil için memlekete geldim tesadüfen hamile olduğumu öğrendim.şimdi evimi işimi eşimi özledim ya.senağlama

uzun bi yolculuk yapman gerek canım
ben verir diye düşünüyorum çok sarsınıtlı geçmez işallah yolculuğun :Saruboceq:

canım sonucta 6+4 ten oncede gorebiliodun dimi keseyi? yani ozellikle 6+4 u mu beklediniz?sengözlerimebaksanab

canım doktor alttan bakmak istemedi..16sında gel karnından bakalım dedi..benim de canıma minnet kabul ettim:)))
ayyyy canim yaa ne mutlu sana benim daha 12 gunum var...:bbo:

gelcek cicimm senin de günün gelcek hemencikk

bende daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım nasipse ayın 24 ünde duyucam minnoşumun kalp atışlarını

selam arkadaşlar.a.s.a.s.
9 ocak benim SAT. inşallah 16 ekim de geliyor bebeğim. ikinci bebeğim benimde. 11 yaşında kızım var. biraz tecrübeliyim o yüzden. ama çokta uzun zaman geçti üzerinden unutmuşum gibi geliyor her şeyi. hayırlısı bakalım her şey yolunda gider inşallah. 4 hafta 6 günlüğüm ben. acaba kese görünür mü. bu günlerinde doktora giden arkadaş var mı. cumartesi gitmeyi düşünüyorum ben de. ultrason muayensi karından mı yapılıyor bide. erken olduğu için vajinal da yapılabiliyormuş diye duydum o yüzden merak ettim. :nazar:
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin işallah
karından görülmesse kese vajinal yoldan bakabiliyo doktor bi sakncasıda yok diye biliyorum
kızlar ya bu kasık ağrıları ve ağrım nolacak çatlıyorum valla ağrıdan dün akşam doktora sordum anormal bişi yok dedi kaslardan kaynaklanıyo dedi ama varmı benim gibi ağrı çekeniniz ben anllayamadım bu olayı yaa bide bütün gün ayakta çalışıyorum bana yardım edin napmalıyım ...

evet kasık ağrıları normal canım bende yaşıyorum özellikle hareket ettikçe
ayakta çalıştığın için daha çok olur ne iş yapıyorsun canım dikkat et kendine aslında çok ayakda kalmamak lazım şu dönem

X