- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
yeni gelen kuşlarr hoşgeldiniz...ay ben bugün 6+0 ım..we kese randewum 6+4ken olcak...inşallah kalp atışını da duyarıımmmm
yeni gelen kuşlarr hoşgeldiniz...ay ben bugün 6+0 ım..we kese randewum 6+4ken olcak...inşallah kalp atışını da duyarıımmmm
ne güzel hayırlısı,papatya aramızda 2 gün var benim sat 28 aralık:)))
slm arkadaşlar benimde sat 5 ocak 9 şubatta bhcg 1555 çıktı.yarın tekrar gidicem inşallah keseyi görebiliriz dedi doktorum.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.benim 2,hamileliğim.ilkini geçen sene 9 haftalıkken kaybettik.şimdi çok tedirginim.sadece biraz kasık ağrım oluyo inşallah bu defa sonuna kadar gidebiliriz.
benimde son adet tarihim 5 ocak iki gün önce dr gittim keseyi gördüm daha kalp atışlarını duyamadık 2 hafta sonra başlar dedi dr.
maşallah bende de şimdilik pek bişey yok sadece akşamları biraz halsiz oluyorumyok canım bende tık yok ne bulantı ne koku hasaaslıgı hiçbişe yok maşallah:)
fundacım geçmiş olsun inş bu sefer saglılı geçirirsim cnm
yok canım bende tık yok ne bulantı ne koku hasaaslıgı hiçbişe yok maşallah:)
fundacım geçmiş olsun inş bu sefer saglılı geçirirsim cnm
teşekkür ederim inşallah hep beraber bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz.olumlu düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım.ayrıca sizce doktor yolculuk yapmama izin verirmi ya.çünkü ara tatil için memlekete geldim tesadüfen hamile olduğumu öğrendim.şimdi evimi işimi eşimi özledim ya.senağlama
canım sonucta 6+4 ten oncede gorebiliodun dimi keseyi? yani ozellikle 6+4 u mu beklediniz?sengözlerimebaksanab
ayyyy canim yaa ne mutlu sana benim daha 12 gunum var...:bbo:
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin işallahselam arkadaşlar.a.s.a.s.
9 ocak benim SAT. inşallah 16 ekim de geliyor bebeğim. ikinci bebeğim benimde. 11 yaşında kızım var. biraz tecrübeliyim o yüzden. ama çokta uzun zaman geçti üzerinden unutmuşum gibi geliyor her şeyi. hayırlısı bakalım her şey yolunda gider inşallah. 4 hafta 6 günlüğüm ben. acaba kese görünür mü. bu günlerinde doktora giden arkadaş var mı. cumartesi gitmeyi düşünüyorum ben de. ultrason muayensi karından mı yapılıyor bide. erken olduğu için vajinal da yapılabiliyormuş diye duydum o yüzden merak ettim.
kızlar ya bu kasık ağrıları ve ağrım nolacak çatlıyorum valla ağrıdan dün akşam doktora sordum anormal bişi yok dedi kaslardan kaynaklanıyo dedi ama varmı benim gibi ağrı çekeniniz ben anllayamadım bu olayı yaa bide bütün gün ayakta çalışıyorum bana yardım edin napmalıyım ...