2009 Ekim Anneleri

jasminellam canım bende senin gibiyim çözüm yolumu buldum kayısı kompostosu yapıyorum kuru kayısıdan bilmiosan tarif ederim sıcak sıcak içiyorum akşamları içiyorum sabah karın agrısıyla wcye koşuyorum çok ii gelio bak dene canım mutlaka kabızlıga birebir

Peki bulantın yok mu? Benim dün ve bugün ciddi bulantılarım olmaya başladı ama deneyeceğim bunu çare yok

ya bugun 6+4 olduk ama hala bulantım yok hamiş degilim sanki senin yenimi başladı

Evet yeni başladı, ne güzel işte inşallah sonuna kadar sorunsuz devam eder canım benim bazı arkadaşlarım var hamilelik sırasında mahvoldular hastaneden çıkamadılar, bazılarına da karınları şişmese hamile bile demezsin o kadar rahat geçirdiler ben de sorunsuz geçeceğini umut ediyordum çünkü herkes baştan olmadıysa sonra olmaz diyordu da umarım bundan kötüsü olmaz.. Bir de daha yeni koku duyarlılığım başladı bazı kokuları aklıma bile getirsem tiksiniyorum ya ve şaka gibi ama mesela normalde çok sevdiğim yemeklerin kokularına şimdi dayanamıyorum

ay inş böle geçer kıslar ya hep dua ediyorum çünkü çalışmam lazım hamileyken hep böle geçerde sonuna kadar çalışırım inş , bende koku duyarlıgı felanda yok hiç bişe yok maşallah diyim kendime ya

ay inş böle geçer kıslar ya hep dua ediyorum çünkü çalışmam lazım hamileyken hep böle geçerde sonuna kadar çalışırım inş , bende koku duyarlıgı felanda yok hiç bişe yok maşallah diyim kendime ya

Umarım hepimiz çoookkk büyük sorun olmadan atlatırız :) Birbirimize çok yakınız tarih olarak bebeğinin kalp atışlarını duydun mu? Ben haftaya çarşamba gideceğim çok merak ediyorum :)) hayırlısıyla bir duysam içim rahatlayacak kaydirigubbakcemile2

evet canım inşallah hepimizin saglıklı kolay geçer :)) bende daha duymadım kalp atışşarını geçen hafta gittim en son 2 hafta sonra gidicem tekrar , ya biz kalp sesini duyucazmı yoksa sadece ekrandamı görücez attıgını ya arkadaşım sadece ekranda görüosun ses duymuosun dedi kafam karıştı

evet canım inşallah hepimizin saglıklı kolay geçer :)) bende daha duymadım kalp atışşarını geçen hafta gittim en son 2 hafta sonra gidicem tekrar , ya biz kalp sesini duyucazmı yoksa sadece ekrandamı görücez attıgını ya arkadaşım sadece ekranda görüosun ses duymuosun dedi kafam karıştı

Ultrason aletinin sesini açarsa duyuyormuşsun arkadaşlarım söyledi bu ara çevremde çok hamile vardı da deneyim oldusırnaşık şey

selam canim. Seni cok iyi anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum Amerikada. Burda da oyle hemen gidemiyorsun. Idrar testini cok buyuk birsey zannediyorlar madem pozitif cikti tamam iste diyorlar. Ben kan testi yaptirdim allahtan ama sanirim 8.9. haftama kadar gidemem doktora.

ya yurtdışında sağlık hizmeti mükemmel diyorlar..anlamadım ben ...bi test bile yaptıramıyormusun yani şimdii...imkanlar kısıtlımı ölee..

merhaba kızlar;
doktordan geldim keseciğimizi gördük.:nazar: Allaha şükür ufacık mercimek kadar zor gördükk..çok değişik duygular içindeyim. 4.6 mm haftaya yine bi ara uğra kese büyümüş mü diye bakalım dedii.
Darısı görmeyenlerin başınaa...:Saruboceq:

guneydinnn ve merhaba arkdaslar benimm size bir sorum olacak sizler genelde benden 2 hafta ondesiniz.hamile oldugunuzu ogrendikten sonra sizin ilk randevunuz ne zamandi ?????
birde ilk randevuda doktor ne dedi ne yapti??ben burdan arastiriyorum tanidik ebe ve doktor var sanirim bir sekilde ayarlayabilecegiz ama ilk nezaman gitsemcok iyi olur?
birde size ayrintli ultrason falan yaptilarmi/?
ben su an 4 hafta 5gundeyim yanitlarinizi bekliyorum ins.
kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar;
doktordan geldim keseciğimizi gördük.:nazar: Allaha şükür ufacık mercimek kadar zor gördükk..çok değişik duygular içindeyim. 4.6 mm haftaya yine bi ara uğra kese büyümüş mü diye bakalım dedii.

guneydinnn ve merhaba arkdaslar benimm size bir sorum olacak sizler genelde benden 2 hafta ondesiniz.hamile oldugunuzu ogrendikten sonra sizin ilk randevunuz ne zamandi ?????
birde ilk randevuda doktor ne dedi ne yapti??ben burdan arastiriyorum tanidik ebe ve doktor var sanirim bir sekilde ayarlayabilecegiz ama ilk nezaman gitsemcok iyi olur?
kaydirigubbakcemile5

Merhaba,

Kan testi yaptırdın mı? Doktorlar bhcg değeri 1500 olduğu taktirde ultrasonda keseyi görebiliyor, kalp atışları için benim doktorum 7-7,5 hafta içinde ancak duyarız dedi. bhcg düzeyi de iki günde bir kat artıyor ayrıntılı ultrason benim bildiğim kadarıyla çok daha sonra bebeğin tek tek organlarını ve damar yapılarını incelemek için...

Bol şans canım

gozunn aydiinnnn amin ins.

merhaba kızlar;

kaydirigubbakcemile5

günaydın cnm. ben bugün 5+2 oldum doktorum süt yoğur sebze tüketmemi söyledi tabi bide folibol devam. ultrasondan baktı. altdan baktırmak istemedim ben Allaha şükür gözüktü zaten. Bence sende haftaya git. şimdi erken gözükmeye bilir.

kan testi yaptirmadim doktor dun kan testi yaptirirsan sonuclarini 1 haftaya alirsin deyince vazgectim.ya simdi beni dusunduren bazi yazilar okudum mesela bazi arkdaslarin keseleri kucuk oluyormus doktor sen surekli yat diyormus dusuk olmamasi icin veyahut bazilarina yiyip ictikleri seylere ayri yasaklar getiriyormus bazilarinada iliski yasagi bu sebepten acaba bende durumlar nedr bir anormallik olup olmadigini en erken ne zaman ogrenebilirim dusuncesi sardi benimirmirmirmir

Merhaba,

Kan testi yaptırdın mı? Doktorlar bhcg değeri 1500 olduğu taktirde ultrasonda keseyi görebiliyor, kalp atışları için benim doktorum 7-7,5 hafta içinde ancak duyarız dedi. bhcg düzeyi de iki günde bir kat artıyor ayrıntılı ultrason benim bildiğim kadarıyla çok daha sonra bebeğin tek tek organlarını ve damar yapılarını incelemek için...

Bol şans canım

Hamilelerimiz SAT Muhtemel Doğum Tarihi
SZN58.....................25 ARALIK...........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK...........1 EKİM
Kelebek00...... . .......25 ARALIK. .........1 EKİM
Kamille.................... 25 ARALIK.........1 EKİM
Jasminellam..............27 ARALIK.........2 EKİM
Handan 2546.............28 ARALIK..........4 EKİM
amazonn..................30 ARALIK...........6 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK...........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK...........7 EKİM
ZuZuu........................1 OCAK..............8 EKİM
nlgunozkan23.............1 OCAK..............8 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK..............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK..............9 EKİM
Bulcuk......................2 OCAK..............9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK.............10 EKİM
fatıma........................3 OCAK.............10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.............11 EKİM
berin14......................4 OCAK.............11 EKİM
seldus.......................4 OCAK.............11 EKİM
Rockwell....................5OCAK..............11 EKİM
esma_memo_12.........6 OCAK.............13 EKİM
gizem1986.................7 OCAK..............14 EKİM
nurefsann..................10 OCAK............17 EKİM
mehay............................?................ .......?
Aysen20........................ ?.......................?
Merviş21........................ ?.......................?
sudeyonca......................?.................. .....?
Ecrin_Ceylin...................?.................. .....?
baktım listede bende yokum ekledim. hihoyyyt

X