- 22 Temmuz 2008
- 351
- 0
jasminellam canım bende senin gibiyim çözüm yolumu buldum kayısı kompostosu yapıyorum kuru kayısıdan bilmiosan tarif ederim sıcak sıcak içiyorum akşamları içiyorum sabah karın agrısıyla wcye koşuyorum çok ii gelio bak dene canım mutlaka kabızlıga birebir
ya bugun 6+4 olduk ama hala bulantım yok hamiş degilim sanki senin yenimi başladı
ya bugun 6+4 olduk ama hala bulantım yok hamiş degilim sanki senin yenimi başladı
ay inş böle geçer kıslar ya hep dua ediyorum çünkü çalışmam lazım hamileyken hep böle geçerde sonuna kadar çalışırım inş , bende koku duyarlıgı felanda yok hiç bişe yok maşallah diyim kendime ya
evet canım inşallah hepimizin saglıklı kolay geçer :)) bende daha duymadım kalp atışşarını geçen hafta gittim en son 2 hafta sonra gidicem tekrar , ya biz kalp sesini duyucazmı yoksa sadece ekrandamı görücez attıgını ya arkadaşım sadece ekranda görüosun ses duymuosun dedi kafam karıştı
selam canim. Seni cok iyi anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum Amerikada. Burda da oyle hemen gidemiyorsun. Idrar testini cok buyuk birsey zannediyorlar madem pozitif cikti tamam iste diyorlar. Ben kan testi yaptirdim allahtan ama sanirim 8.9. haftama kadar gidemem doktora.
merhaba kızlar;
doktordan geldim keseciğimizi gördük.Allaha şükür ufacık mercimek kadar zor gördükk..çok değişik duygular içindeyim. 4.6 mm haftaya yine bi ara uğra kese büyümüş mü diye bakalım dedii.
Darısı görmeyenlerin başınaa...:Saruboceq:
guneydinnn ve merhaba arkdaslar benimm size bir sorum olacak sizler genelde benden 2 hafta ondesiniz.hamile oldugunuzu ogrendikten sonra sizin ilk randevunuz ne zamandi ?????
birde ilk randevuda doktor ne dedi ne yapti??ben burdan arastiriyorum tanidik ebe ve doktor var sanirim bir sekilde ayarlayabilecegiz ama ilk nezaman gitsemcok iyi olur?
birde size ayrintli ultrason falan yaptilarmi/?
ben su an 4 hafta 5gundeyim yanitlarinizi bekliyorum ins.
kaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar.bende bir ekim annesi olacağım inşallah. SAT: 5 OCAK TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 12 EKİM 2009 ALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDER İNŞALLAH
merhaba kızlar;
doktordan geldim keseciğimizi gördük.Allaha şükür ufacık mercimek kadar zor gördükk..çok değişik duygular içindeyim. 4.6 mm haftaya yine bi ara uğra kese büyümüş mü diye bakalım dedii.
Darısı görmeyenlerin başınaa...:Saruboceq:
guneydinnn ve merhaba arkdaslar benimm size bir sorum olacak sizler genelde benden 2 hafta ondesiniz.hamile oldugunuzu ogrendikten sonra sizin ilk randevunuz ne zamandi ?????
birde ilk randevuda doktor ne dedi ne yapti??ben burdan arastiriyorum tanidik ebe ve doktor var sanirim bir sekilde ayarlayabilecegiz ama ilk nezaman gitsemcok iyi olur?
birde size ayrintli ultrason falan yaptilarmi/?
ben su an 4 hafta 5gundeyim yanitlarinizi bekliyorum ins.
kaydirigubbakcemile5
gozunn aydiinnnn amin ins.
Merhaba,
Kan testi yaptırdın mı? Doktorlar bhcg değeri 1500 olduğu taktirde ultrasonda keseyi görebiliyor, kalp atışları için benim doktorum 7-7,5 hafta içinde ancak duyarız dedi. bhcg düzeyi de iki günde bir kat artıyor ayrıntılı ultrason benim bildiğim kadarıyla çok daha sonra bebeğin tek tek organlarını ve damar yapılarını incelemek için...
Bol şans canım