2009 Ekim Anneleri

Kızzzllaaaarrrrr kimsenin böyle bir sorunu yok muuu?? Yardım lazım kafamçokkarıştı

canım geçen yıl ilk hamile olduğum zamanlarda bende de kabızlık olmuştu, doktorum bir yemek kaşığı zeytinyağına üçbeş damla limon damlatıp içmemi söyledi, ben içemedim midem bulandı,a ma kuru kayısı yada kayısı suyu falan içebilirsin işe yarıyor, bir de tuvaletin gelmediği halde tuvalete gitmeyi dene, doğumdan sonra kabız oldum, doktorluk oldum yani o kadar, bir de sezeryanlıyım düşün yani çok zordu, doktor tuvaletin gelmese bile git tuvalete otur bekle demişti, yani illakui tuvaletin gelene kadar bekleme gelmeden de git tuvalete dedi, şimdi tavsiyesine uyuyorum gayet rahatım, ilaç falan da kullanılmıyo ya hamilelikte o yüzden dikkat etmek lazım,

kızlar benide alın yanınıza sat tarihi 7 ocak olası
doğum tarihim 14 ekim allah bende anne oluyorummmmmmmmmmmmm:CüvCüv:

Son düzenleme:
evet yaa hep beraber allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alacağız daima beraber olalım bu 9 ayın hakkından beraber gelelim zorluğuyla kolaylığıyla hadi kızlarr hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olması dileğiyle:)

Hamilelerimiz SAT Muhtemel Doğum Tarihi
SZN58.....................25 ARALIK...........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK...........1 EKİM
Kelebek00...... . .......25 ARALIK. .........1 EKİM
Kamille.................... 25 ARALIK.........1 EKİM
Jasminellam..............27 ARALIK.........2 EKİM
Handan 2546.............28 ARALIK..........4 EKİM
amazonn..................30 ARALIK...........6 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK...........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK...........7 EKİM
ZuZuu........................1 OCAK..............8 EKİM
nlgunozkan23.............1 OCAK..............8 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK..............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK..............9 EKİM
Bulcuk......................2 OCAK..............9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK.............10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.............11 EKİM
berin14......................4 OCAK.............11 EKİM
seldus.......................4 OCAK.............11 EKİM
Rockwell....................5OCAK..............11 EKİM
esma_memo_12.........6 OCAK.............13 EKİM
gizem1986.................7 OCAK..............14 EKİM
nurefsann..................10 OCAK............17 EKİM
mehay............................?................ .......?
Aysen20........................ ?.......................?
Merviş21........................ ?.......................?
sudeyonca......................?.................. .....?
Ecrin_Ceylin...................?.................. .....?

günaydın güzel anne adayları a.s.
nasılsınız bu sabah bulantılar şikayetler ne alemde kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnn herkesee....
ben çok kötü grip oldum sesimde kısıkk offfffffff

günaydın canım bende henüz bulantı başlamadı sen nasılsın varmı şikayetin...günlerimizde aynı sanırım...

benim dün bulantım oldu bugun bişeyim yok sen keseyi gördünmü bu akşam gidicem doktora ben çok heyecanlıyım hihoyyyt
günaydınnnnn herkesee....
ben çok kötü grip oldum sesimde kısıkk offfffffff

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol c vitamini portakal suyu ve ılık ballı süt iç bol bol :1hug:

bulcuk sağol bitanem bol bol c vitamini ıhlamur elimden geleni yapıyorummm çabucak geçer inşlahhh bu grip yemek yiyemiyorum çünküüüü

bulcuk sağol bitanem bol bol c vitamini ıhlamur elimden geleni yapıyorummm çabucak geçer inşlahhh bu grip yemek yiyemiyorum çünküüüü

benimde bademciklerim şişmişti sadece çok şükür geçtiler
gecicek işallah seninde

inşlah bitanemmm....hamişken hiç çekilmioo hastalıkkkkk

günaydin hanimlar lllalll geçmis olsun canim hamileyken hastalik çok zordur ya allah sifa versin bol nane ihlamur iç çabuk atlatirsin insallah

günaydın arkadaşlar.bende bir ekim annesi olacağım inşallah. SAT: 5 OCAK TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 12 EKİM 2009 ALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDER İNŞALLAH

kuuşşlaarrr günayydıınn..keyifler nası..mercikemekler yoruyomu sizi?? lalcim geçmiş olsun..deryacım we warsa diğer yeni gelenler hoşgeldiniiss..3 gün kaldı minnoşumu görmeme..pzt olsun hemeennnn

Offf çok kötü bir durum :çok üzgünüm: artık kanamam olmaya falan başladı...
Normalde tuvalete çıkma konusunda hiç sıkıntı yaşamayan ben şimdi deli olacağım, normal şartlarda bu kadar meyve suyu ve sütle tam tersi olurdum wc'den çıkamazdım eminimki bir dahaki gidişimde doktora sormayı düşünüyorum çünkü malesef bu ara bulantılarım azmaya başladı , zeytinyağı falan içebileceğimi sanmıyorum

jasminellam canım bende senin gibiyim çözüm yolumu buldum kayısı kompostosu yapıyorum kuru kayısıdan bilmiosan tarif ederim sıcak sıcak içiyorum akşamları içiyorum sabah karın agrısıyla wcye koşuyorum çok ii gelio bak dene canım mutlaka kabızlıga birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…