Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım öncelikle bebişin hayırlı olsuuun sağlık sıhhatle büyüsüünn.. sıkma canını güzelcim yapacak bişey yok ama gerçekten sıkıntılı bi durum. nasıl bi yer ki orası canım ya, ne özel doktor var ne hastane var, ben mi yanlış anladım acaba, sistemimi farklıdır nedir..
selam canım öncelikle bebişin hayırlı olsuuun sağlık sıhhatle büyüsüünn.. sıkma canını güzelcim yapacak bişey yok ama gerçekten sıkıntılı bi durum. nasıl bi yer ki orası canım ya, ne özel doktor var ne hastane var, ben mi yanlış anladım acaba, sistemimi farklıdır nedir..
selam canim. bebeginin kalp atislarini duymussun ne guzel. Ben henuz gitmedim doktora. onumuzdeki haftalarda giderim artik. Bende de asiri oksuruk var. grip olmusum. Oksurmek istemiyorum fazla bebege bisey olcak zannediyorum benneyaptımki genelde ilik sut icine bak karabiber falan atip iciyorum baya yardimci oluyor. napalim artik dogal yontemlerle gecistirmeye calisacagiz.
Canım ben de aynı senin gibi bebek düşerse diye korkuyodum öksürdükçe çok fena sarsılıyodum. Hala da öyle ya neyse. Doktoruma sordum. Güldü bana bişey olmaz korkma dedi. Sen de korkma canım. Bir de bana bişey önerdi 1 kaşık pekmeze bir tutam zencefil kat iç dedi iki günde geçirir dedi. Gerçi bende pek tesirini göstermedi ama faydası olabilir. C vitamini al diyo ama midem çok asit üretiyo benim. .limon portakal daha beter yapıcak diye fazla yiyemiyorum. Sana da geçmiş olsun canım. İnşaallah gittiğinde duyarsınız kalp atışları. Çok güzel bir duygu bu...
çok uyumak istiyorum günün yarısı uyumakla geçiyo
vitamin falan vermedi doktorum bana 7 haftalıkken öğrendik
sanırım ondan
kızlar bende katıldım aranıza benim sat 13 ocak doğum tarihi 20 ekim görünyor
aramıza hoş geldin canım hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız inşallahkızlar bende katıldım aranıza benim sat 13 ocak doğum tarihi 20 ekim görünyor
Evet yaa bir de şu kabızlık sorunu.. bunu yaşayan var mı yoksa bir tek ben mi kötü durumdayım ( o kadar şiştimki patlıycam yaa:uhm:
burda saglik sistemi berbat doktorlarda falan is yokmirmirmirmir evet ozel doktor yok poliklnik gibi yerlerde yok saglik ocagi gibi yerler var aile hekimin oluyor bir konunun uzmani degil her hastalikta ona gidiyorsun o gerek gorurse seni hastaneye sevk ediyor onun disinda hastanenin kapisinda sokmuyorlarmirmirmirmir
gecen gun bir arkdas anlatti bebegi rahatsizlanmis agzinda ve 2 parmaginda sivilce gibi birsey cikmis bwbegi yemek yiyemiyormus doktor acmis googledan arastirmis:)burda sen gidiyorsun doktora sikayetlerini soyliuyorsun doktor bi programa giriyor program su hastaligi var diyor doktorda onu sana soyluyor:))) oyle iste ben
hollandada yeniyim 8 aydir burdayim basimdan gecenleri ve cevremde gorduklerimi paylasiyorum
selam amazoncum hemen soruna bende cevap vereyim. Genelde yurtdisinda saglik sistemi turkiyedekinden cok farkli isliyor. Ozel saglik sigortalari var ama onlarda sen doktora gitmeden once butun yazismalari yapmak istiyorlar. Yani sigorta neyi nereye kadar kapsiyor falan. Hicbiseyin uzerine dusmuyorlar. Herseye ' normal ' veya ' olur olur boyle seyler ' diyip gecistiriyorlar. Avrupayi pek bilmem sadece duyduklarim var ama amerikada malesef sistem boyle isliyor. Bak bende gidemedim doktora hala bekliyorum postayla bana isim adres tel vereceklerde oyle gidecem klava:
kızlar bende katıldım aranıza benim sat 13 ocak doğum tarihi 20 ekim görünyor
allah allah ya valla çok şaşırdım canım, bi de Türkiye'nin sağlık sistemini eleştirirler ama beterin beteri varmış. Neyse sıkma canını güzelcim, burda hep beraberiz, paylaşa paylaşa geçecek zaman allahın izniyle..:1hug:
20 ekim da yok sanirim ben 17 ekimde yapacakmisim sanirim siz dogum yaptiniz gercektende bu hesaplamalar dogrumu cikiyor sahsen ben 17 ekimdense 15 veya 20 ekimde olsun isterim:)sezeryan dusunmuyorum bakalim nasipte varsa olur belki