2009 Ekim Anneleri

20 ekim da yok sanirim ben 17 ekimde yapacakmisim sanirim siz dogum yaptiniz gercektende bu hesaplamalar dogrumu cikiyor sahsen ben 17 ekimdense 15 veya 20 ekimde olsun isterim:)sezeryan dusunmuyorum bakalim nasipte varsa olur belki

burda saglik sistemi berbat doktorlarda falan is yokmirmirmirmir evet ozel doktor yok poliklnik gibi yerlerde yok saglik ocagi gibi yerler var aile hekimin oluyor bir konunun uzmani degil her hastalikta ona gidiyorsun o gerek gorurse seni hastaneye sevk ediyor onun disinda hastanenin kapisinda sokmuyorlarmirmirmirmir
gecen gun bir arkdas anlatti bebegi rahatsizlanmis agzinda ve 2 parmaginda sivilce gibi birsey cikmis bwbegi yemek yiyemiyormus doktor acmis googledan arastirmis:)burda sen gidiyorsun doktora sikayetlerini soyliuyorsun doktor bi programa giriyor program su hastaligi var diyor doktorda onu sana soyluyor:))) oyle iste ben
hollandada yeniyim 8 aydir burdayim basimdan gecenleri ve cevremde gorduklerimi paylasiyorum

selam amazoncum hemen soruna bende cevap vereyim. Genelde yurtdisinda saglik sistemi turkiyedekinden cok farkli isliyor. Ozel saglik sigortalari var ama onlarda sen doktora gitmeden once butun yazismalari yapmak istiyorlar. Yani sigorta neyi nereye kadar kapsiyor falan. Hicbiseyin uzerine dusmuyorlar. Herseye ' normal ' veya ' olur olur boyle seyler ' diyip gecistiriyorlar. Avrupayi pek bilmem sadece duyduklarim var ama amerikada malesef sistem boyle isliyor. Bak bende gidemedim doktora hala bekliyorum postayla bana isim adres tel vereceklerde oyle gidecem klava:

nurefsann aynen canim. Bende gidip aile hekimini gordum bana sana postayla gondercez kadin doumcu ismi adresi dedi. 1 haftadir hicbisey geldigi yok. daha gelecekte ben ariycamda randevu verceklerde. hakkaten 3 aylik iste anca

Canım ben de aynı senin gibi bebek düşerse diye korkuyodum öksürdükçe çok fena sarsılıyodum. Hala da öyle ya neyse. Doktoruma sordum. Güldü bana bişey olmaz korkma dedi. Sen de korkma canım. Bir de bana bişey önerdi 1 kaşık pekmeze bir tutam zencefil kat iç dedi iki günde geçirir dedi. Gerçi bende pek tesirini göstermedi ama faydası olabilir. C vitamini al diyo ama midem çok asit üretiyo benim. .limon portakal daha beter yapıcak diye fazla yiyemiyorum. Sana da geçmiş olsun canım. İnşaallah gittiğinde duyarsınız kalp atışları. Çok güzel bir duygu bu...

selam canim. benim midemde pey saglam sayilmaz. reflu, ulser ne ararsan var. bende cok fazla C vitamini tuketemiyorum. yasak. ama bebis icin sorucam bakalim doktora gittigimde. belki baska biskilde alabilirim. Insallah gecer oksurugumuz en kisa zamanda a.s.

kahkaha aramıza hoşgeldin canım hayırlısıyla kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz inşallah....kızlar benim karnım şu anda gaz dolu acayip şişkinim çatlıycam nerdeyse...

çok uyumak istiyorum günün yarısı uyumakla geçiyo
vitamin falan vermedi doktorum bana 7 haftalıkken öğrendik
sanırım ondan

allah allah ya valla çok şaşırdım canım, bi de Türkiye'nin sağlık sistemini eleştirirler ama beterin beteri varmış. Neyse sıkma canını güzelcim, burda hep beraberiz, paylaşa paylaşa geçecek zaman allahın izniyle..:1hug:

valla çok şaşırdım güzelcim, hem şaşırdım hem sinirlendimmm!!!klava:klava:

ins.su zaman bir atlatalimda hayirlisiyla tesekkur ederim destegin icin

20 ekim da yok sanirim ben 17 ekimde yapacakmisim sanirim siz dogum yaptiniz gercektende bu hesaplamalar dogrumu cikiyor sahsen ben 17 ekimdense 15 veya 20 ekimde olsun isterim:)sezeryan dusunmuyorum bakalim nasipte varsa olur belki

canım normalde benim doğum tarihim 1 kasımdı ama dr sezeryan önerdi, güvenmeyip bi başka dr agittim oda sezeryan önerdi, 38. haftada sezeryan oldum ben, olmsı gereken doğm tarihimiz 20 ekim değildi yani, iyiki de sezeryan olmuşum hem myom temizledi drum hem de bebeğn kordonu boynuna dolanmışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…