slm arkadaşlar bende sanırım ekim annesi olucam cuma gunu test yaptım pozıtıt cıktı 14 aylık evliyim henuz doktora gitmedim ama intte bi araştırdım 5 haftalıkmış doktora gidince ne kadarlık olduğunu öğrenirim elbet biraz daha beklesemmi doktora siz ne zaman gittiniz ...........
slm arkadaşlar bende sanırım ekim annesi olucam cuma gunu test yaptım pozıtıt cıktı 14 aylık evliyim henuz doktora gitmedim ama intte bi araştırdım 5 haftalıkmış doktora gidince ne kadarlık olduğunu öğrenirim elbet biraz daha beklesemmi doktora siz ne zaman gittiniz ...........
canim ben ogrendigimde doktorumu aramistim. cunku bende pko var.oda adetin gecsin 6-7 gun oyle gel simdi gelsen bile hicbisey goremem dedi. hesaplayicilara gore benimkide 5 haftalik.sat 3 ocakti. ben onumuzdeki hafta ctesi gidicem. ozaman 6 haftalik oluo.keseyi gorebiliriz insallahh:Saruboceq:
pko ne ki anlamadım canım
Merhaba Kızlarrr, ben de maillerimin altına bebeğin haftasını gösteren şeyden ekledim güya ama gözükmüyor sanırım, yardımeder misiniz
belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen oldumu acaba?
polikistik over sendromu canım. yumurtalıkta çok sayıda yumurta oluşuyor fakat gelişmeyip kiste dönüşüyor , bunun gibi bişey.. bebişin hayırlı olsuuuuuuun..:)))
benim günüm gecince tahmin ettim ve test aldım hamileymişim canım
peki belirtin varmıydı?
peki belirtin varmıydı?
peki belirtin varmıydı?