2009 Ekim Anneleri

hoşbulduuuk...tsk ederim.insallah saglıklı sıhhatli kucagıma almayı nasip eder rabbim.:dance:

Selam kizlar. Herkes iyidir insallah. Bende de bulanti yok daha. Bakalim herkes 2. ayda baslar diyor.Insan gercekten mide bulantisini bile yasamak istiyor :)) Benim genelde tum kasiklarda hafif agri bazende sol tarafima bi agri giriyor. Sizde de boyle oluyormu kizlar? Rahim buyuyor ondan mi acaba?

slm arkadaşlar bende sanırım ekim annesi olucam cuma gunu test yaptım pozıtıt cıktı 14 aylık evliyim henuz doktora gitmedim ama intte bi araştırdım 5 haftalıkmış doktora gidince ne kadarlık olduğunu öğrenirim elbet biraz daha beklesemmi doktora siz ne zaman gittiniz ...........

Merhaba Kızlarrr, ben de maillerimin altına bebeğin haftasını gösteren şeyden ekledim güya ama gözükmüyor sanırım, yardımeder misiniz

canım bence hemen gıt ben gıttım kan aldı bır suru tahlıl yaptı hıc bı sorun olmadığı halde vıtamın verdı sen de bı şey olsa bebeğe yansıyo yanı kansızlık bıle duşuğe neden oluyomus aman gıt hemen

canim ben ogrendigimde doktorumu aramistim. cunku bende pko var.oda adetin gecsin 6-7 gun oyle gel simdi gelsen bile hicbisey goremem dedi. hesaplayicilara gore benimkide 5 haftalik.sat 3 ocakti. ben onumuzdeki hafta ctesi gidicem. ozaman 6 haftalik oluo.keseyi gorebiliriz insallahh:Saruboceq:

ben de bugün idrar testinde öğrendim...yarın kan testi yapılacak..inşallah ekim annesi olurum...
sat: 3 ocak ama benim yumurtam geç büyüyüp çatladı..sanırım 15-16 günlük...Rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...

pko ne ki anlamadım canım

yeni gelen ekim anneleri bebişleriniz hayıırlı olsun, lütfen bana msj atarmısınız son sat ve muhtemel doğum tarihi nedir, sizleri de listeye ekliyeyim, öpüyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…