2009 Ekim Anneleri

:CüvCüv:Merhaba tatlı Ekim anneleria.s.Biz bile kıdemli olmuşuz vay canına:1shok:Ben Allah nasip ederse Ağustos sonu gibi alacağım bebişimi kucağıma. Kendimden tecrübelilerin yazdıklarını okuyarak çok şey öğrendim. Şöyle bir 3-4 hafta sonra neler yaşayacağımı bilmek çok yararlı oluyor. Ağustos ve Eylül annelerine bekleriz. Sevgiler:asigim:

ii geceler arkadaşlar. benim yarın yani pazar günü 5 hafta oluyor. pazartesi kan testi yaptıracağım. inşallah hamileyimdir. ve pazartesi size bende bu alemdeyim diye yazacağım. bir yandan da belim karnım ağrıo ha oldum ha olacağım diyorum bakalım. allah herkezin gönlüne göre versin

selam kızlar benimde yarın adet gunum bakalım hamişmiyim ekimde gelecekmi bebişim.eger varsa 4+1 bugun.çok istriyorum bebişin ekimde dogmasını rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım aranıza katılabilirim..

GELEN TEPKİLERİDE PAYLAŞIRSIN ARTIKIN ŞEKERCİM..
AMAN DAVETTE BEBİŞ İÇİNDE EXİSTARADAN BOL BOL YE ..AFİYETOLSUN..İYİAKŞAMLAR

paylaşırım tabi tatlum..

Zuzucum seninle yine karşılaştık. :sm_cool:

:icecream: :icecream:

:CüvCüv:Merhaba tatlı Ekim anneleria.s.Biz bile kıdemli olmuşuz vay canına:1shok:Ben Allah nasip ederse Ağustos sonu gibi alacağım bebişimi kucağıma. Kendimden tecrübelilerin yazdıklarını okuyarak çok şey öğrendim. Şöyle bir 3-4 hafta sonra neler yaşayacağımı bilmek çok yararlı oluyor. Ağustos ve Eylül annelerine bekleriz. Sevgiler:asigim:

bayılıyorum bu kk kadınlarına ya...saol burkocum..Şeniz

günaydın ekim anneleri nasılsınız bakalım...bende hala bulantı başlamadı...sabırsızlıkla bulantılarımın başlamasını bekliyorum...ne komik deilmi..

gunaydin zeynepp. bende de yok bulanti. sadece karnimda hafif sizi gibi bi agri var o kadar. arada bi de karnim hafif hafif kasinio

Bulantıyı önce sabırsızlıkla bekliyor insan, sonra da öyle bir geliyorlar ki bir an önce gitsin istiyor:roflol:Sabırsızlanmanıza gerek yok kızlar. 6. haftadan itibaren başlar zatenkafamçokkarıştı

ii geceler arkadaşlar. benim yarın yani pazar günü 5 hafta oluyor. pazartesi kan testi yaptıracağım. inşallah hamileyimdir. ve pazartesi size bende bu alemdeyim diye yazacağım. bir yandan da belim karnım ağrıo ha oldum ha olacağım diyorum bakalım. allah herkezin gönlüne göre versin

merhaba arkadaşım belirtilerini görünce yazmadan edemedim benim sat 15 ocaktı 20 şubatta hamile olduğumu öğrendim tam bir süpriz oldu çünü benimde adet ağrılarım vardı ha oldum ha olacam diyordum ama bu hamile olmadığını göstermez ben ilk 3 ay her hasta olacağım tarihte bu ağrıları çektim doktor rahim kendini hazırlıyor demişti inşallah hamilesindir

merhaba annisler bende ekim annesiyim geçen cuma ögrendim hamileligimi ikinci bebisim benim bi tane kizim var alti yasinda ama henüz keseyi göremedik yarina dr a randevumuz var görücez insallah sata göre 5+5 olmusuz

benim bulantilarim daha hiç yok hatta bazen diyorum ki yoksa ben hamile deilmiyim gerçi kizimdada hiç olmamisti sadece midemde yanma çok fazlaydi çok sükür bunda hiç yok yanmalarim

merhaba annisler bende ekim annesiyim geçen cuma ögrendim hamileligimi ikinci bebisim benim bi tane kizim var alti yasinda ama henüz keseyi göremedik yarina dr a randevumuz var görücez insallah sata göre 5+5 olmusuz

hoşgeldin canım aramıza..benimde bu ikinci hamileliğim benimde 6 yaşında bir oğlum var...ama bu ikincim çok nazlandı gelmek için tam 19 ay sonra geldi...o yüzden şimdi herşeyden endişe eder oldum..keseyi görmek istiyorum bir an önce...allahım hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin...

Günaydın kangurucuklarım :) Nasılsınız bakalaım aramıza yeni gelenleri tbrk ederim. Hamiş olmayı bekleyenleride inş. güzel haberlerini alırlar Allahın izniyle.
Bende çok heyecanlayım kalp atışını duymak haftaya gidicez 8 hafta olcak inşallah
Benimde bugun misafirim var kızlar neyse ben işe koyulim :)

hoşgeldin aramıza şeker,.:)) allah sana da bebişine de sağlık versin:nazar:

slm kısmetse bende 2009 ekim annelerinden olacam.şimdiden cok heyecanlıyım.hamile oldugumu daha yeni ögrendim.6 haftalıkmıs.

merhaba arkadaşım belirtilerini görünce yazmadan edemedim benim sat 15 ocaktı 20 şubatta hamile olduğumu öğrendim tam bir süpriz oldu çünü benimde adet ağrılarım vardı ha oldum ha olacam diyordum ama bu hamile olmadığını göstermez ben ilk 3 ay her hasta olacağım tarihte bu ağrıları çektim doktor rahim kendini hazırlıyor demişti inşallah hamilesindir

inşallah öyledir arkadaşım çok saol. bakalım yarın anlayacağız

X