canım bende sabahları gerinmeyi pek seviyorum...inşallah bişey olmaz...gerçi bişey olacağını sanmıyorum...sağlıklı bir gebelikte bebek kolay kolay dışardan yaptığımız hareketlerden etkilenmez...ama düşeceğide varsa kıpırdamasan bile düşer...o yüzden bunları çok takma kafana canım...
sagol canim. Dogru diyorsun aslinda. olacagi varsa durduk yerde de duser allah korusun. Bide su oksurugumu soyleyebilsem doktoru gorunce cok rahatliycam. ihlamur iciyorum en zararsiz sey o herhalde balla karistirip. Of cok zor vallahi yurtdisinda yasamak. turkiyede olsam hemen gitmistim doktoruma. Burda bekle allah bekle. :CüvCüv:
öyle canım haklısın..allah sana da bize de bebişlerimize de sağlık sıhhat versin korusun hepimizi tatlım napalım dua etmekten başka bişey yapamıyoruz:1hug:Cnm sakin ol rahat ol herşeyin en hayırlısı olsun seni anlıyorum aslında. Bende öyleyim gece öylemi yatsam şöylemi dönsem derken bi bakıyorum sabah ooooo ne uygunsuz yatmışım :) Sonra hemen diyom anam ben bölemi yatmışım gece :) ama dediğininz gibi olacagı varsa olur olmayacağı varsada olmaz hayırlısı. Valla bende kesemi gördüm bide kalp atışını duysam diyom bir an önce gerci sorana filan hamileyim diyom artık ama yinede insanın içi huzursuz oluyo ya bişi olursa bide herkese diyom diye ama napalım bu en mutlu günlerimiz demek istiyoruz herkese hamileyim diye haykırmak istiyoruz hele hele 16 ay beklediyseniz benim gibi :) Herşeyin hayırlısı
evet öyle dua etmekten başka çare yok onu Allahım nasip etti yine ona dua etcez ve inş. korucak. çok güzel bir duygu ama yaaa inan ki eşimde cok mutlu dün akşam diyoki ben çocuktum zaten babamı olcam şimdi diyo:) Msnd en bi arkadaşına yazarken gördüm kimseye söyleme ama baba oluyorum yazmışsın ne heyecanlı canım benim :)
Benim esimde cok heyecanli duydugu andan itibaren. Hemen ilk is telefonu alip annesini aramak oldu. demekki icinde tutmus dedim annesine hep guzel haberi vermek istemis. Simdiden bana cok yardimci oluyor sagolsun. Onceden bulasiga falan hic bakmazdi bile simdi bakiyorum gelip yardim ediyor.
benim kocim öğrendiğinde doğumgünüydühihoyyyt süper bi doğumgünü hediyesi oldu..hatta öğrendikten sonra annesi aradı doğumgününü kutlamak için söylettirmedim kaydirigubbakcemile3 çıktık çok sewimli bi bebek arabası olan bi kart aldık..içine simli kalemlerle babanecim dedecim ben geliyorumm..8 ay sonra görüşürüzz yazdım..yolladık..kart postada..haftasonuna doğru kartı görüp öğrenicekler
benim kocim öğrendiğinde doğumgünüydühihoyyyt süper bi doğumgünü hediyesi oldu..hatta öğrendikten sonra annesi aradı doğumgününü kutlamak için söylettirmedim kaydirigubbakcemile3 çıktık çok sewimli bi bebek arabası olan bi kart aldık..içine simli kalemlerle babanecim dedecim ben geliyorumm..8 ay sonra görüşürüzz yazdım..yolladık..kart postada..haftasonuna doğru kartı görüp öğrenicekler
YA NE TATLI OLMUŞSUNUZ ...ÇOK ŞEKER Bİ FİKİR..ALLAHH BİZEDE NASİBEDERSE BÖYLE DEĞİŞİK BİŞİLER BENDE DÜŞÜNÜYORDUM.BENİM KENDİ ANNEM BABAMDA BAŞKA ŞEHİRDE OTURUYORLAR BÖYLE BİŞİLER BENİM AKLIMDANDA GEÇİYORDU...SÜPER OLMUŞŞ..
:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpermiş..
merrsi bebeiimm...darısı başına..hatta görümcem üniv öğrencisi istde..bi kart ta ona yolladım aynı şekilde halacım diye..altına da not düştüm; annem aynı süprisi babanneme de yapıyo eğer süprisi bozarsan canına okurmuş yazdım..hemen hemen aynı günler gelicek tepkiler:)))[/COLORGELEN TEPKİLERİDE PAYLAŞIRSIN ARTIKIN ŞEKERCİM..
AMAN DAVETTE BEBİŞ İÇİNDE EXİSTARADAN BOL BOL YE ..AFİYETOLSUN..İYİAKŞAMLAR
merrsi bebeiimm...darısı başına..hatta görümcem üniv öğrencisi istde..bi kart ta ona yolladım aynı şekilde halacım diye..altına da not düştüm; annem aynı süprisi babanneme de yapıyo eğer süprisi bozarsan canına okurmuş yazdım..hemen hemen aynı günler gelicek tepkiler:)))[/COLORGELEN TEPKİLERİDE PAYLAŞIRSIN ARTIKIN ŞEKERCİM..
AMAN DAVETTE BEBİŞ İÇİNDE EXİSTARADAN BOL BOL YE ..AFİYETOLSUN..İYİAKŞAMLAR
AY NASIL Bİ MESAJ YAZMIŞIM BÖLE..İÇİ DIŞINA ÇIKMIŞ:)9KUSURA BAKMAYIN KIZLARR..ÖPÜYORUM BYY
Merhaba kızlar ben de Ekim annesiyim. Doktorum 2 ekim dedi.
Merhaba kızlar ben de Ekim annesiyim. Doktorum 2 ekim dedi.