yeni gelen ekim anneleri bebişleriniz hayıırlı olsun, lütfen bana msj atarmısınız son sat ve muhtemel doğum tarihi nedir, sizleri de listeye ekliyeyim, Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama bu adrese gir doğum tarıhını ogrenirsin canım bana da bildir merak ettim
yeni gelen ekim anneleri bebişleriniz hayıırlı olsun, lütfen bana msj atarmısınız son sat ve muhtemel doğum tarihi nedir, sizleri de listeye ekliyeyim, öpüyorum sizi.
Gebelik Haftası Hesaplama ve Beklenen Doğum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yöntemi -Doktornevra.com bu adrese gir dogum tarıhını ogrenirsin ben oyle yaptım
Günaydın, ilahi berincim, canım sizlerin SAT ve muhtemel doğum tarihlerini istiyorum, tuttuğumuz listeye yazıcam yaaa, anladın şekerkaydirigubbakcemile5
niye liste tutuyon ki canım4 ocak 11ekimmiş
Beni ekledinmi algelicim:)) sat : 28 aralık - dogum tarihi : 4-ekim[/QUOTE
ooo seni çoktan yazdım güzelimhihoyyyt
niye liste tutuyon ki canım
berincim bizim ilk sayfada bir listemiz var ya, orada herkes aynı dönemde hamile olan arkadaşları görüyo, birbirini takip etme açısından yani, ileride cinsiyetler öğrenilince onları da yazıcam, zamanım olunca daha güzel bir tablo hazırlıycam inşallah, anlatabildim mi kuşum?
Kendi otomatik atıo esmacım :) günaydınnn erken başlamış senin mide yanman bende daha bişe yok çok hafif bulantılar var
heey keseli kangurularr naaberrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv: akşama misafirim war,hazırlık yaptım yoruldumm..accık bakiim kızlara dedim..newar ne yokk..
heey keseli kangurularr naaberrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv: akşama misafirim war,hazırlık yaptım yoruldumm..accık bakiim kızlara dedim..newar ne yokk..